dün akşam toplanamadık ama TK ile ben forza daydık.Nurbergring te birkaç yabancıyı tokatladık :) ama halâ rankımı pro yapamadım ona yanarım.amatörlükten bi kurtulamadım yahuu :) bu akşam geç saatlerde gelebilirim,görüşmek üzere.
dün gördüm ikinizi dedim içimden ekip olup tokatlıyorlardır, yanılmamışım
Forza2'den sonra gelebilirim Bad Company'e...ama öyle 12-1 gibi yatmak yok, biliyorsun eskiden Osmanlilar sabahlara kadar Live'da sonrada kilic-kalkanlarini kusanarak kelle ucurmaya giderlermis
Bu aralar ben yokum hadi gene iyisiniz. O üniversite senin bu üniversite benim geziyorum kayıt yaptırcam diye :D. Ramazan da geldi oruç oluyorum bütün gün bi de üstüne o ekleniyo pestilim çıkıyo. Bu hafta sonu gelebilirim hazır olun. Forzayı savaş alanına çevireceğim :D
Bi kere bende bad company yok çeviremeyiz . Bunun yanında burası forza başlığı, bu nedenle burada forza'dan başka oyun çevrilmez, çevrilemez. isyanlar çıkar. Öncelikle ben çıkartırım. Tam böyle pistleri öğrenmeye başlamışken, elegan abi ve erkanın sırtından ecel terleri döktürmeye başlamışken ben bu oyunu bırakmam .
Bende Matrix nerelere kayboldu diye merak ediyordum. Haftasonu hem Forza2, hemde Bad Company ceviririz herkesin gönlu olur biter Matrix, ayarla bir Bad Company sende...oyun cok guzeldir ve 4 kisilik bir takim kurulabiliyor
Bu aksam benim Klan-toplantim vardi bu yuzden Forza2'ye takilamadim ama yarin takiliriz biraz.
Bad Company bu aralar ayarlayamam önce dead or alive xtreme 2 ayarlamak istiyorum . Ayrıca halo3 kadar iyi mi ki ben onu alayım hıh .
Daha elite'im gelmedi zaten ban korkusuyla yaşıyorum ayar oldum iyice. FW'siz konsolum var 3K'lı diye kullanamıyorum ne iğrenç bişeydir yaw . Şu update gelene kadar sizle New York'ta takılalım da, orada geçiyorum sizi valla güzel oluyo. Dedim New York benim mekanım geçemezsiniz diye. Dinletemedim ki .
Bu arada gameman bize geldiğinde hatıra fotoğrafları çektirmiştik. Tam bir Forza günü oldu. Gameman ilk Forza'yı oynadı ve zamanına göre grafikleri süpermiş dedi. İlk xbox'ın component kabloyla tv'ye bağlı olduğunu da hesaba katalım . İşte size bikaç screen
dedik burada bi poz verelim :). makinenin 10 sn modu sağolsun .
burada da forza kapışıyoruz. sonuç mu, bilinmiyor .
gameman forza'ya çok takıldı xbox'ta. Gözüken oyunlar da orijinaldi