Gizemli bi adam olarak hayal ediyorum ben onu , sürekli gamepad le gezen birini düşün :)
Aynen öyle
Sony_55, Nordschleife/Nurburgring benim en favori pistimdir...o pisti surdugum kadar baska hicbir pisti o kadar surmus degilim ve bu gizemli adam dedigimiz overrider bana o pistte ayni klas ve ayardaki arabalarla neredeyse 10 saniye fark atiyor, gerisini sen dusun. Buna birde yardimlari kapatarak surdugunu dusun...Timetriallardaki ortalama zamani (tum pistler-klaslar) ilk 100-200'lerde dunya genelinde.
Aksamlari olurda Live'a cikarsan genelde bizleri Forza2'de bulursun, gel...ama MIKROFON/HEADSET sart Takim yarislari cok zevkli oluyor ve strateji sart
Bu akşam bende mi gelsem forzaya.Şimdi career açtım oynuyorum eskisi kadar kötü değilim
Tabi iddialı yarışlar yapacaksanız beni boşverin.
Aksama Forza2'deyiz beyler...bu arada aksam olmadan evvel sana bir araba gönderecem, karierden alirsin onu
Eto Demerzel, Tuh be, en yakin zamanda seni aramiza yeniden bekliyoruz....biliyorsun Live silver ile yine Live'a cikiyorsun sadece dunyaya karsi oynayamiyorsun.
O zaman ben yedek oyuncu olarak girerim eto demerzel yoksa
@ScRyedd;
Sana noldu günlerdir yoksun...
Uzun bir süre daha olmayacağım sanırım, evde değilim çünkü Xbox'da benimle dolaşıyor ama hep single oynuyorum. Akrabalarımda kaldığım için ayıp olur diye bağlamak istemiyorum internete, gece kadar falan oturmak şimdi ayıp olur diye yapmıyorum. Eve bir gideyim 7/24 yapıcam vallahi.
Bencede 12 aylik al, hem daha ucuz - hemde 3 ay sonra basin arimaz yeni bir Live Gold uyelik almak icin. Bu aksam GTA4'de bulusuyoruz, sonrada Forza2'ye geceriz...Eto, senide bekliyoruz Gumbur-Gumbur
Arkadaşlar, singlede eski ama live da yeniyim, GT DjCaCi TR.Bende forzada sizlerin arasına katılmak istiyorum.Beni eklerseniz yada sizleri ekleyebileceğim GT verirseniz sevinirim : )
Arkadaşlar, singlede eski ama live da yeniyim, GT DjCaCi TR.Bende forzada sizlerin arasına katılmak istiyorum.Beni eklerseniz yada sizleri ekleyebileceğim GT verirseniz sevinirim : )
şu an Forza dayız.bnm GT yi ekle..
Gameman ve Matrix, halen 4'cu bölumu gecemedinizmi? Az evvel Bad Company'den ciktim, halen ikinizde 4'cu bölumdeydiniz...ne kadar yavassiniz böyle yaw
Gameman ve Matrix, halen 4'cu bölumu gecemedinizmi? Az evvel Bad Company'den ciktim, halen ikinizde 4'cu bölumdeydiniz...ne kadar yavassiniz böyle yaw
geçtik abi geçtik ama akla karayıda seçtik yani..oynamadıysak en az 2 saat aynı yeri oynayıp durduk ama başardık.insane act 5 teyiz artık bekle bizi son boss geliyoz :)
bu akşam biraz kısa sürdü ama yine de güzeldi,yrn akşam görüşmek üzere.