Dunku muhabbetler ve yarislar icin tesekkurler arkadaslar
Bu aksam Forza2'deyiz yine, sonra bakariz duruma göre buyuk bir ihtimalle Halo3'e geceriz veya elinizde varsa GRAW2 Gameman, Cok özlettin kendini, cumaya görusuruz
5'ci turnuvamiz bitti, 6'ci zamanli Forza2 turnuvamizi bu gece katilacak olan Forzacilarla beraber tasarlayacaz...5'ci turnuvanin sonuclari,
Su siralar hangi oyunu oynayacagimi sasiriyorum. Geometry Wars2, SC4, Forza2, Bioschock, Ace Combat 6, Halo3, GRWA2, Mass Effect, Bad Company...bu yuzden Forza2'ye kac gundur cikamadam...bu birde oglanin LAN partisi
6'ci zamanli turnuvamizi önumuzdeki gunlerde beraber Forzacilarla göruserek yapalim diyorum
Dun aksam bayag zevkli gecti, yarislar ve muhabbetler icin tesekkurler
-Bu arada ufak bir söylenti geziniyor internette....Forza2'ye bu yil yeni bir araba paketi gelecek (bedava) -Araba paketi ciktiktan 3-5 ay sonra Forza3 cikacak piyasaya...
Dun aksamki muhabbetler ve yarislar icin cok tesekkurler arkadaslar. Dun o kadar Nordschleife'de yaristik, super eglendim...o yuzden Norschleife pist girisinin canli kamerasini arayip buldum dun...refreshe bastikca resimler yenileniyor