arkadaslar evde airtise rt 205 modemim var ve iki notbook um var birindi vista digerinde mac 0x sistem var vista ile modem arasında baglantı kuramıyorum wireless modem seceneklerinde benim airties rt 205 le komsularımın modemleri cıkıyor benim modemin yanında X isareti digerlerinde sinyal gösteriyor benim modeme tıkladığım zaman "Bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" diyor diğerlerin direk sifre istiyor ama max 0x le her hangi bir sorun yasamıyorum modem normal calısıyor ama vista bu sorunu nsl asacağımı bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum
Modem için ayarladığın şifreleme şekli(WPA,WPA2,WEP...) ile notebook'taki aynı değil onu düzeltince sorunun çözülecek .Nasıl yapıldığını bilmiyorsan onada yardımcı olurum.
Edit : İmla hataları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 2 Ocak 2008; 20:51:24 >
Kardeş kusura bakma biraz geç cevap veriyorum,şu anda kullandığım pc'de vista yok,dizüstüde kardeşimdeydi,anca bugün bakabildim . İlk önce airties'ın programından seçili olan güvenlik şekline bak,sanırım wpa,wpa2 ve wep seçenekleri olmalı.Daha sonra BAŞLAT'tan BAĞLAN seçeneğine tıkla,karşına pc'nin algıladığı kablosuz ağlar gözükecek,oradan kendi ağın üzerinde sağ tık ile özellikleri aç.Güvenlik sekmesi altında bulunan ayarlardan güvenlik şeklini seç,birde yine aynı yerde "şifreleme türü" diye bir seçenek var,buradaki doğru seçeneği deneme-yanılma yöntemi ile bul ve son olarak en alttaki yere şifreni yaz "uygula/tamam" yaparak çık. Yardımcı olması için kendi ayarlarımı yazıyim ; Güvelik şekli : wpa(kişisel) şifreleme türü : TKIP şifre : ******** Karışık olmamıştır inşallah,kolay gele.Bir sorun olursa pm ile de ulaşabilirsin.