Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Airties rt 205 BU bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Airties rt 205 BU bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
northeast

2 Ocak 2008; 17:10:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar evde airtise rt 205 modemim var ve iki notbook um var birindi vista digerinde mac 0x sistem var vista ile modem arasında baglantı kuramıyorum wireless modem seceneklerinde benim airties rt 205 le komsularımın modemleri cıkıyor benim modemin yanında X isareti digerlerinde sinyal gösteriyor benim modeme tıkladığım zaman "Bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" diyor diğerlerin direk sifre istiyor ama max 0x le her hangi bir sorun yasamıyorum modem normal calısıyor ama vista bu sorunu nsl asacağımı bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum

simdiden yardımlarınız için cok tesekkür ederim

NoRtHeAsT
northeast

2 Ocak 2008; 17:16:55 

bu arada vista home versiyon

NoRtHeAsT
n1ghtfall

2 Ocak 2008; 20:49:46 

Modem için ayarladığın şifreleme şekli(WPA,WPA2,WEP...) ile notebook'taki aynı değil onu düzeltince sorunun çözülecek .Nasıl yapıldığını bilmiyorsan onada yardımcı olurum.

Edit : İmla hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 2 Ocak 2008; 20:51:24 >

Satılık Komple Sistem(Thermaltake kasa ve PSU'lu)
northeast

2 Ocak 2008; 22:58:27 

arkadasım cevap verdigin icin saol valla bu konudada senden daha fazla yardım alırsam sevinirim sifreleme degisikligini nasıl yapıcam

NoRtHeAsT
n1ghtfall

3 Ocak 2008; 20:06:14 

Kardeş kusura bakma biraz geç cevap veriyorum,şu anda kullandığım pc'de vista yok,dizüstüde kardeşimdeydi,anca bugün bakabildim .
İlk önce airties'ın programından seçili olan güvenlik şekline bak,sanırım wpa,wpa2 ve wep seçenekleri olmalı.Daha sonra BAŞLAT'tan BAĞLAN seçeneğine tıkla,karşına pc'nin algıladığı kablosuz ağlar gözükecek,oradan kendi ağın üzerinde sağ tık ile özellikleri aç.Güvenlik sekmesi altında bulunan ayarlardan güvenlik şeklini seç,birde yine aynı yerde "şifreleme türü" diye bir seçenek var,buradaki doğru seçeneği deneme-yanılma yöntemi ile bul ve son olarak en alttaki yere şifreni yaz "uygula/tamam" yaparak çık.
Yardımcı olması için kendi ayarlarımı yazıyim ;
Güvelik şekli : wpa(kişisel)
şifreleme türü : TKIP
şifre : ********
Karışık olmamıştır inşallah,kolay gele.Bir sorun olursa pm ile de ulaşabilirsin.

Satılık Komple Sistem(Thermaltake kasa ve PSU'lu)
northeast

4 Ocak 2008; 0:40:47 

kardesim ilgi ve alakan icin cok tesekkür ederim sorun holloldu aynen dedigin gibi

ustamsın fazla söze gerekyok

NoRtHeAsT
closer212

14 Mayıs 2008; 10:49:42 

saol ya aynı sorun bende de vardı :)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Airties rt 205 BU bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2 Rex video
TV karti, cift cekirdekli islemci ve kablosuz ag yetenekleriyle ozgurlugun tadini cikartin
Mojopac video inceleme
USB belleklerinizi kisisel bilgi üstüne donusturun

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir