En ucuz 15" - 22" arası LCD TV lerin 600 -1,200 YTL arasında satılmasından bıkan ve evindeki mevcut LCD monitörü istediği zaman bilgisayardan bağımsız LCD TV olarak kullanmak istememden böyle bir ürün arayışına girmiştim CEBIT FUARINDA karşıma FOREX TV BOX'lar çıktı. PCNET Dergisinde de reklamını görmüştüm. Hemen internette araştırmaya başladım. www.forex.com.tr den ürün özelliklerine ulaştım Online olarak bir çok internet sitesinde var . Bir internet sitesinden aldım Kredi kartıma taksit yaptırdım.
Üstelik Geniş Ekran Desteği ve Yüksek Çözünürlüğü ve HD girişi vardı 1680*1050 olan çözünürlük piyasadaki rakip firmaların fiyatları ile karşılaştırdığımda ne kadar iyi bir seçim yaptığımı bana gösterdi.
İsteyenler benim gibi fiyatları 150 - 200 $' a kadar düşen bir LCD Monitör alıp, piyasanın çok altında LCD TV keyfi de sürsünler diye burada bu konuyu açtım. Ayrıca bu forex ürünlerini bilgisayarınız olmasa bile kullanabiliyorsunuz.
evde birde 14 inch eski monitörlerüm vardı onuda kusursuz destekledi
Forex TV5830 Özellikleri (www.forex.com.tr den alıntı) LCD ve CRT Monitör üzerinde Televizyon Keyfi Titreşimsiz Yüksek Çözünürlük ve Net Görüntü XGA TV BOX Tüm LCD - CRT Plazma Monitörlere Tam Uyum
Yazılım yüklemeden bilgisayarsız çalışabilme (TAK ve ÇALIŞTIR) 16:10 - 4:3 Ekran görüntüsünü destekleme Canlı Yayını Durdurma/Devam Ettirebilme Analog/Kablolu Tv Otomatik Kanal Arama ve İnce Ayar Yapma
1680*1050 - HD uyumlu çözünürlük desteği Pal B/G ve NTSC - SECAM Uzaktan Kumanda 75 Ohm Koaksiyel Kompozit/Svideo Girişi MMI Arabirimi Sayesinde DVD/PS2/XBOX/KAMERA Gibi Multimedya Aygıtlara Bağlanabilme VCD/DVD-Kamera-PS2/XBOX Bağlayabilme Projeksiyon Cihazına bağlayabilme YPbPr Kablo 3D Noise Reduction Özelliği Otomatik Açılma/Kapanma FM Radyo
PIP Özelliği Çoklu Kanal Gösterimi 3D Efektlere Sahip Kullanıcı Dostu Menü Otomatik Kapanma / Açılma Özelliği Tam Fonksiyon Uzaktan Kumanda Dahili Hoparlör FM &NICAM Fonksiyonu
güzel bir cihaza benziyor. Fiyatı da lcd tvye göre oldukça uygun oluyor. İlerleyen zamanlarda izlenimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur. Hayırlı olsun.
bendede 22'lcd monitör var. bende bu aralar tv kartı almayı düşünüyorum. bu cihazın diğer tv kartlarından ayıran özelliği nedir peki. diğer kartlarda (ss2 mesela) 1650*1050 çözünürlükleri desteklemiyormu??.
bendede 22'lcd monitör var. bende bu aralar tv kartı almayı düşünüyorum. bu cihazın diğer tv kartlarından ayıran özelliği nedir peki. diğer kartlarda (ss2 mesela) 1650*1050 çözünürlükleri desteklemiyormu??.
SS2 desteklemiyor diyemeyiz aslında kullandığınız dvb programına bağlı wide ekran deteklileride mevcut
dikkatli olun bu kart dijital yayın desteklemiyor kabloluda vede analog olarakta HD yayın olmadiina göre bu özelliin bi anlami yok bu özelliklerde piyasada,daha iyi alışveriş sitelerinde,teknoloji marketlerde daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz ürünler de mevcut.örn (AVERMEDIA,INCA vb.)
Orjinalden alıntı: gokhansar dikkatli olun bu kart dijital yayın desteklemiyor kabloluda vede analog olarakta HD yayın olmadiina göre bu özelliin bi anlami yok bu özelliklerde piyasada,daha iyi alışveriş sitelerinde,teknoloji marketlerde daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz ürünler de mevcut.örn (AVERMEDIA,INCA vb.)
dijital yayın desteklemiyor dediğin nedir acaba? uydu alıcımdan bağlantıyı kurduğumda daha mı kötü görüntü alıyoruz? açar mısın biraz?
benim bu ürünü şahsım adıma alıp kullanmış olmam ve bunun satışını yapmam seni ne kadar alakadar eder bilmiyorum ama ben buraya bu bilgileri sadece insanlara alternatif ve uygun çözümler sunmak için yazdım. Satıcıyım diyip link felan vermedim. İsteyen gider ilk elden alır isteyen gider başkya yerden alır. Senin dürüstlük anlayışın zaten dürüst bir davranış değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 4 Ocak 2008; 12:39:08 >
Orjinalden alıntı: gokhansar dikkatli olun bu kart dijital yayın desteklemiyor kabloluda vede analog olarakta HD yayın olmadiina göre bu özelliin bi anlami yok bu özelliklerde piyasada,daha iyi alışveriş sitelerinde,teknoloji marketlerde daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz ürünler de mevcut.örn (AVERMEDIA,INCA vb.)
dijital yayın desteklemiyor dediğin nedir acaba? uydu alıcımdan bağlantıyı kurduğumda daha mı kötü görüntü alıyoruz? açar mısın biraz?
direk uydu anteninizden gelen kabloyu buna bağlayıp izleyemiyorsunuz.ancak uydu recieveriniz olacak ki onu bağlayacaksınız... ama analog bi kartla ne kadar dijital yayın izlenir orasi size kalmiş... dediim gibi piyasada daha kaliteli ürünler var onları tavsiye ederim
direk uydu anteninizden gelen kabloyu buna bağlayıp izleyemiyorsunuz.ancak uydu recieveriniz olacak ki onu bağlayacaksınız... ama analog bi kartla ne kadar dijital yayın izlenir orasi size kalmiş... dediim gibi piyasada daha kaliteli ürünler var onları tavsiye ederim
piyasada bilgisayara gerek duymadan sadece monitörle çalışan ve sadece uydudan gelen kabloyla çalışan ürün hangisi bana söylermisin?