selam arkadaşlar ben de xps 1330 almayı düşünüyorum iki gündür ancak maalesef bildiğiniz üzere dell in amerikadaki sitesi gibi türkiyede istediğimiz konfigirasyonu toplayamıyoruz. dellin kendi sitesinden sipariş veren arkadaşlar var mı aranızda ya da ordan alan arkadaşlar bir sorun yaşadınız mı kargoda filan ve maliyet olarak çok fark ettimi buradan. bir de çok fazla ofis uygulaması kullanıyorum ordan alacağım alette sonuçta türkçe karakterler olmayacak değil mi bunun çaresi var mı acaba kusura bakmayın teknoloji cahiliyim :)
arkadaşlar bende xps 1330 almak istiyorum ama dell in sitesinde ekran kartının opsiyonel olarak nvidia 8400 olduğu yazıyo. yani eğer bişey belitmessek 128 mb paylaşımlı olacağı anlamına geliyo. satış sitelerinde ise paylaşımlı bir modeli gözükmüyo . bu konu hakkında bilginiz varmı ?
Dün XPS 1530 aldım. Müthiş bir notebook. Dizayn ve performans çok tatmin edici. Aylardır bu modelin gelmesini bekliyordum. İyi sabretmişim valla. Bir sürü alternatif çıktı karşıma ama hiçbirini almadım ve sonunda muradıma erdim. Ben tavsiye ederim. Sony,Toshiba ve HP kullandım. Bunların hepsi iyi markalar. Ama Dell de bunlardan aşağı kalır bir marka değildir. Türkiye'de çok tanınmamıştır.
Dostum 1530 u nerden ve kaça aldın.Ayrıca ilk izlenimlerin neler,paylaşırsan sevinirim.Çünkü bende şuan 1530 a kafayı takmış durumdayım...
arkadaslar ben pc ye xp kurdum ancak ata yı sata ahcı ye cevırmeyı basaramadım. bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım meemsir arkadasın soyledıgı herseyı yaptım tum suruculerı kurdum hersey çalışır durumda ancak soyledıgım seyı yapamadım. bu noktada bu ayarı yapmazsak ne olur. yanı ne ıse yaradıgını anlamıs değilim. ıkıncısı yapmazsam benden ne götürür ne gibi zararı olur sorularıma cevap verırsenız sevınırım.
hdd tek parça 232 gb yanı herşeyi sildim mediadirect kurmak için bölüm mü ayırmam gerek.
DELL XPS M1330 (PRODUCT) RED CORE 2 DUO T7500 2,20GHz, Vista® ultimate - PRODUCT RED, 4096 Mo SDRAM DDR2 667 MHz, NVIDIA® GeForce™ Go 8400M GS, HDD SATA 250 Go 7200 tpm, Intel® Next-Gen Wireless-N, Bluetooth 2.0 Dell™ Wireless 355, ECRAN WXGA(1280x800) TFT, Batterie 6 cellules (85 W/h)
bıde medıa dırect kurmasak ne olur zaten kullanmıyorum. korkum su bır arkadas kurulmazsa pc kapalı durumdayken dugmesıne basılsıgınde tum bılgıler gıdıyor demıstı bole bırsey olabılır mı mumkunmu. eğer var ise nasıl kurmam gerekıyor.? şimdiden teşekürler.
DELL XPS M1330 (PRODUCT) RED CORE 2 DUO T7500 2,20GHz, Vista® ultimate - PRODUCT RED, 4096 Mo SDRAM DDR2 667 MHz, NVIDIA® GeForce™ Go 8400M GS, HDD SATA 250 Go 7200 tpm, Intel® Next-Gen Wireless-N, Bluetooth 2.0 Dell™ Wireless 355, ECRAN WXGA(1280x800) TFT, Batterie 6 cellules (85 W/h)
sabit sürücünüzü kendi isteğinizle yeniden formatlarsanız, dell media directi yeniden yükleyemzsiniz. dell media directi yeniden yüklemek için kurulum yazılımı gerekir. yardım için dell ile irtibata geçin.
selamlar arkadaşlar bilgisayarın ekranı birden kararıp sonra tekrar eski haline döndü, başka bir zaman aynısı yine oldu, bu olduğunda bilgisayar pille çalışıyordu.. neden böyle olduğu hakkında bi fikriniz varmı? bilg, xps1330
Dün XPS 1530 aldım. Müthiş bir notebook. Dizayn ve performans çok tatmin edici. Aylardır bu modelin gelmesini bekliyordum. İyi sabretmişim valla. Bir sürü alternatif çıktı karşıma ama hiçbirini almadım ve sonunda muradıma erdim. Ben tavsiye ederim. Sony,Toshiba ve HP kullandım. Bunların hepsi iyi markalar. Ama Dell de bunlardan aşağı kalır bir marka değildir. Türkiye'de çok tanınmamıştır.
Dostum 1530 u nerden ve kaça aldın.Ayrıca ilk izlenimlerin neler,paylaşırsan sevinirim.Çünkü bende şuan 1530 a kafayı takmış durumdayım...
eksa bilgisayardan aldım. liste fiyatı 1690 usd ama ben bir tanıdık buldum biraz daha uygun bir fiyata aldım. ilk izlenimlerim zaten yukarıda yazıyor. 5 gündür sürekli kullanıyorum. eğer taşınabilirlik istiyorsanız 1330 almanız daha iyi olabilir. ancak benim için bu da taşınabilir durumda. sadece pili extra (9 cell, normali 6) olduğu için biraz kalın. ben makinaya aşık oldum dersem yalan olmaz. gerçekten çok şık. ekran kartı ve genel performansı çok iyi. wireless çok güçlü. neye göre derseniz, daha önce kullandığım bir acer ve siemens makina ile kıyaslıyorum. kasa da kalitesiz diyebilrceğiniz tek bir nokta yok. tek negatif tarafı siyah kısımlarda parmak izi bırakması ancak silince çıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: MegriM
M1530 yerine M1330 düşünmeye başladım fakar bu "cpu whine" problemi beni bu makinadan soğuttu.
Türkiye'ye LED aydınlatmalı XPS M1330'lar geliyor mu, bilen var mı? Yoksa hepsi LED'siz ekran mı Türkiye'deki?
Merak ettiğim bir konu da, HDMI çıkışından görüntü ve 5.1 sesi aynı anda verebiliyor muyuz? HDMI girişli amfiye bağlamak istiyorum.
1530 gayet sessiz, 1330 u bilmiyorum. hdmi çıkışından hem ses hem görüntü alırsın. ancak ses için ses ayarlarından hdmi çıkışı seçmen gerekecek. yoksa sadece görüntü verir.
Yav geçen Perşembe'den beri Dell Türkiye mümessili koyuncu elektroniğin web sitesiinde verdiği bilgi için olan mail adresine 3-4 tane mail attım.Sorduğumda şu; XPS 1530 ne zaman Türkiye'de satışa çıkacak(gerçi exa bilg. satışa çıktı söyleniyor)Benim sorduğum büyük teknoloji mağazalarında (bimeks,vatan,gold,teknosa v.b) ne zaman bulabileceğimiz yöndeydi.Yalnız perşembe'den beri bana hiçbir dönüş olmadı.Acaba çokmu zor bir soru sordum diyorum kendi kendime.XPS 1530 a kafayı takmışken ve çıksada alsam diye düşünürken mümessilin bu kadar ilgisiz olması, beni yarın öbürgün acaba cihazda bir sorun olursa servis konusunda naparlar diye düşünmeye sevkediyor. Sizce haksızmıyım....Yoksa benmi çok ince düşünüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 5 Şubat 2008; 2:44:50 >