cimmy kardesime sonsuz teşekkürler A09 bios sorunu çözdü. Aklında biosu update etsemmi etmessemi sorları ile cebelleşen arkadaşlar için kesinlikle tavsiyem A09 yüklesinler. Benim makinada A07 vardı a07 a08 a09 biosları indirdim masa üstne önce a08 i kurdum cd dvd donma olayı çözümlenmedi sonra a09 kurdum ve olay tamam. peki nasıl yapmalıyız diye tavsiye istiyenlere ben ne olur olmaz diye pili tam doldrdum ve pireze bağlıyken ve bilgisayara hiç bir usb aygıtyata intenrnet jakı falan bağlı değilken kurdum çok kısa sürüyo zaten yarm dakka bile değil hepinize kolay gelsin
cimmy kardesime sonsuz teşekkürler A09 bios sorunu çözdü. Aklında biosu update etsemmi etmessemi sorları ile cebelleşen arkadaşlar için kesinlikle tavsiyem A09 yüklesinler. Benim makinada A07 vardı a07 a08 a09 biosları indirdim masa üstne önce a08 i kurdum cd dvd donma olayı çözümlenmedi sonra a09 kurdum ve olay tamam. peki nasıl yapmalıyız diye tavsiye istiyenlere ben ne olur olmaz diye pili tam doldrdum ve pireze bağlıyken ve bilgisayara hiç bir usb aygıtyata intenrnet jakı falan bağlı değilken kurdum çok kısa sürüyo zaten yarm dakka bile değil hepinize kolay gelsin
Uzun süredir işlerle meşgul olduğum için fazla uğrayamadım foruma. Bakıyorum bizim üyelerin sayısı giderek artıyor, çok güzel bir laptop buna kuşku yok,
Zira, yaklaşık 3 aydır kullanmakta olduğum XPS 1530 ile ilgili günlerce olumlu tecrübeler aktardım, Uzun incelemelerden sonra hala çözemediğim birkaç sorunu paylaşmak istiyorum, bu sorunlara rastlayan, çözebilen , çözemeyen varsa lütfen cevap versin, artık Dell Servisini arayacağım,
1- Bilgisayarı formatladım yeniden vista ve sürücüleri kurdum, gelgelelim artık bluetooth gitti.. resmen gitti, switchi açtığım zaman wireless bazen, bluetooth ise hiç gelmiyor, (bios ayarları normal)
2- Vista ara sıra açılmıyor, o hareketli çizgili ekranda takılıyor kalıyor .. öyle bekliyor, reset yapınca bu sefer açılıyor..
3- Sleep mode ya da hazırda beklet ya da ekranı kapatıp yeniden kaldırınca dönüşte "o meşhur" mavi ekran çıkıyor, birtakım hatalar neyin sonra.. yeniden başlat
Bu sorunları önceki laptopumda yaşamamıştım, hadi bakalım hayırlısı
Uzun süredir işlerle meşgul olduğum için fazla uğrayamadım foruma. Bakıyorum bizim üyelerin sayısı giderek artıyor, çok güzel bir laptop buna kuşku yok,
...
Üzücü, geçmi olsun. İnşallah düzelir, inşallah bizim de başımıza gelmez. Umarım donanımsal sorun yoktur.
cimmy kardes bide şöyle bi durumla karşılaştım Şumedia directe codeck ekleme konusuna bakarsan ordada yazım arkadasın dediği hiberfill sysyi silmeme rağmen bilgisayrı kapatıp media dirct butonu iile yeniden açtığımda hiberfill.sys dosyası yeniden yükleiyo dolayısıyla çok az bi alan var ve güzel bir kodec yüklemek için yeterli deği arkadışın verdiğikodeği yükleyebildim ancak ve 3 mb yer kaldı bugün bişey daha dikkatimi çekti bu hiberfill.sys c:\ dede var os partitionda ve boyutu 3.99 gb gibi bişi media direct partitionunkinde ise 0.99 bg kadar ben yükleme bu c deki hiberfillden yapılıyo diye düşünüyorum ama ikisinide silsem bu sefer media direct yine çalışmaya bilir yeniden gidip onu yükleyemem d:\ ye büirsürü hd klip attım ne diyosun bi fikrin varmı bu konu hakkında
arkadaşlar 1530 serisi gerçekten sorunlu mu. almayı düşünüyorum da almalı mıyım
gerçekten sorunlu mu derken sorunlu olduğu yönde duyumlar mı aldınız? nelermiş mesela?
ARKADAŞLAR FORUMDA DA ALMAMAMI SÖYLEYENLER OLDU ÖZELLİKLE XPS SERİSİNDEN UZAK DURLMASI GEREKTİĞİNİ FALAN. KİMİSİ İYİ DİYOR KİMİSİ KÖTÜ ANLAMADIM GİTTİ. TAMAMEN DUYUMLARA DAYALI. DEDİKODU İŞTE:))
ARKADAŞLAR FORUMDA DA ALMAMAMI SÖYLEYENLER OLDU ÖZELLİKLE XPS SERİSİNDEN UZAK DURLMASI GEREKTİĞİNİ FALAN. KİMİSİ İYİ DİYOR KİMİSİ KÖTÜ ANLAMADIM GİTTİ. TAMAMEN DUYUMLARA DAYALI. DEDİKODU İŞTE:))
acaba onlar neden almayın diyor? ben de işkillendim şimdi. almasamıydım ki? şimdilik sorunumuz yok şükür. ama ilerde nolur bilinmez.
...
Üzücü, geçmi olsun. İnşallah düzelir, inşallah bizim de başımıza gelmez. Umarım donanımsal sorun yoktur.