Benim m1530'da Vista Home Premium var.Ultimate'e yükselteceğim fakat WiFi kartı (Intel 4965AGN)nın son versiyonu yüklü değil diyor.Dell'in ve Intel'in sitesine girdim.Ne varsa indirdim ama değişen bir şey yok.Yardımınız gerekiyor
Arkadaslar laptopla ugrasırken masaüstü ayvayı yedi nedir benim cektigim yav Anakart sata kontrolcüsü yandı,500gb'lık hdd de bad olusmus ve büyük bi hızla yayılıo Yeni masraftan kurtuldum diyodum,anakart,gückaynagı,hdd cıktı birde offf offf
Arkadaslar laptopla ugrasırken masaüstü ayvayı yedi nedir benim cektigim yav Anakart sata kontrolcüsü yandı,500gb'lık hdd de bad olusmus ve büyük bi hızla yayılıo Yeni masraftan kurtuldum diyodum,anakart,gückaynagı,hdd cıktı birde offf offf
Evet arkadaşlar, Bugün itibariyle Dell XPS 1530 Q03 bilgisayarıma kavuştum. Şu anda ondan yazıyorum. Pazar gecesi sipariş vermiştim. netsiparis.com dan. Bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet iyi. Umarım sorunsuz günler yaşatır bana... Hp 'den sonra...
aramıza hoş geldin, memnun kalacağından eminim. iyi günlerde, sorunsuz kullanman dileğiyle. kaça aldın. allahtan dolar artmadan sipariş etmişsin
quote:
Orjinalden alıntı: metin07
Evet arkadaşlar, Bugün itibariyle Dell XPS 1530 Q03 bilgisayarıma kavuştum. Şu anda ondan yazıyorum. Pazar gecesi sipariş vermiştim. netsiparis.com dan. Bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet iyi. Umarım sorunsuz günler yaşatır bana... Hp 'den sonra...
Merhaba. Geçen hafta XPS M1330 A93P3 aldım. Bir ön gürünüm olarak bahsetmek istiyorum. PCMark05 skorları aşağıda. 3DMark06 skorları komik denecek kadar düşük çıktı. Nedenini anlamadım. Tüm güncellemeleri yapıldı oysa ki. 1280*800 çözünürlükte 1500 küsür; 800*600 çözünürlükte 2200 küsür. Ekran kartı 8400M GS 128Mb. Bu sonuçlar pek de umrumda değil. Oyun oynayacak değilim bunda. * Bunların dışında genel görünüm olarak çok güzel. Klavyesi geniş ve tuşlar oldukça büyük, yazımı kolaylaştırıyor. Tuchpad'i küçük görünüyordu ama tahmin ettiğimin aksine oldukça kullanışlı, yani büyüklüğü yeterli. * Sıcaklık testini daha yapmadım ama şunu söyleyebilirim; fanı sadece PCMark05 testi yaparken çalıştı. * Parmakizi okuyucu diğer başlıklarda yazıldığı gibi biraz hassas. Yani geçende parmağıma mürekkep bulaşmıştı ve o parmağı tanımadı. Zaten kaya tırmanışı yapıyorum. Bir iki hafta içinde parmaklarım paramparça olacak ondan sonra bunu hiç kullanamayacağım. Zaten bunu da kullanmaya niyetim yoktu. Sadece çalışıp çalışmadığını merak etmiştim. * Aynı zamanda Dell Wireless 1505 Draft 802.11n WLAN Mini-Card bulunuyor o da oldukça iyi en zayıf görünen sinyalde bile kesintisiz ve oldukça hızlı bağlantı yakaladım. * 4GB 667MHz ram var ancak 32 bit Vista Home Premium kullandığım için bunu 3.5 görüyor. SP1 yükledim şu anda 4 görüyor ancak sadece görünüşte böyle, PCMark05'i açtığımda gerçek değerin yine 3.5 olduğunu gördüm. Ultimate 64 bit yükleyeceğim yakında umarım sürücülerde bir sorun yaşamam. * Şarjı da oldukça iyi "Yüksek Performans"ta 2+ saat kullanıyorum. Power Saver'ı baştan sona denemedim. * MATSHITA DVD +-RW neredeyse sessiz çalışıyor. Bu sürücü benim en sevdiğim özelliklerinden biri. Optik olması sayesinde DVD koymak için dışarıya bir yuva çıkartmıyor direk yarıktan sokuyorsunuz. * Gelelim ufak soruna, tabi bazıları için büyük olabilir. SAMSUNG HM250JI HDD kullanıyor. Bu harddisklerde garip bir şey var. Arada klik klik gibi bir ses çıkarıyor. Biraz araştırdım bunun bu HDD'in Rampload twknolojisinden kaynaklandığını öğrendim. Bu da özetle okuyucunun diske yapışmasını önleyen bir özellik.
Bu arada aynı bilgisayarı Kadıköy'de dolaşırken ****'da KDV dahil 1920 YTL'ye gördüm. Bunu kendim hesapladım. Doları 1.22YTL olarak aldım. KDV'siz Dolar fiyatını hatırlamıyorum. Almak isteyenlerin haberi olsun.
aramıza hoş geldin, memnun kalacağından eminim. iyi günlerde, sorunsuz kullanman dileğiyle. kaça aldın. allahtan dolar artmadan sipariş etmişsin
quote:
Orjinalden alıntı: metin07
2.215 ytl aldım. pazar gecesi sipariş verdim. pazartesi sabahı baktığımda fiyat 75 ytl kadar artmıştı. gerçi 5-6 ay sonra bu yazıyı okuyanlar "ne para vermişler bu alete be, biz ne kadar uygun aldık" diyecekler ama...