Şimdi Ara

@@!!!!DELL XPS-M1330/M1530 KULLANICILARI BURAYA!!!!@@ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
5
Favori
183.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • Ha bir de oyunları LCD ye HDMI ile bağlayıp full HD çözünürlük açıp bir oynayın...

..dehşet ,dehşet

Orjinalden alıntı: mendux

Senin kulaklık çıkışı 5.1 olmasın

Ben sağdaki çıkışı kullandım MOH Pacific Assault oynadım bi bozukluk hissetmedim, bilmiyorum senin niye öyle

Kapağı nemli bir bezle silecen hrld (vileda , scotch brite neyim nebilim

valal pes oynayan bi denesin ya birinden spikerin sesi gelmiyo valla :D

207 1.4 HDI Dynamic siyah
  • Bilgisayarımın gelmesine 1 hafta kaldıı... çok heyecanlıyım.. şimdiden oynıcağım oyunları satın aldım, aksesuarları satın aldım.. herşey hazır bilgisayar için..
    size sorum siz hangi oyunları oynuyorsunuz XPS inizde...

benim bilg. m1530: 2.4ghz, 3gb ram, 7200rpm HD, 8600GT

COD 4, colin mcrae dirt, test drive unlimited... şimdilik aldığım oyunlar

var mı bu oyunları oynayanlar XPS lerinde?? Hangi ayarlarla oynuyorsunuz??
  • ben hep en soldakine takıyorum ve bir sıkıntım olmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: thelegend1907

benim var ya sorunum

ya bu iki kulaklık cıkıs var ya onu nasıl kullancaz birine takıyom oyunda bazı sesler geliyo bazıları gelmiyo

mesela pes te birinde spiker sesi geliyo diğerinde stadın ki ...

bir de bu ekranın üst kapağında çok parmakizi kalıyor yaf neyle sileleim kapağı...

quote:

Orjinalden alıntı: intimidator

Bilgisayarımın gelmesine 1 hafta kaldıı... çok heyecanlıyım.. şimdiden oynıcağım oyunları satın aldım, aksesuarları satın aldım.. herşey hazır bilgisayar için..
    size sorum siz hangi oyunları oynuyorsunuz XPS inizde...

benim bilg. m1530: 2.4ghz, 3gb ram, 7200rpm HD, 8600GT

COD 4, colin mcrae dirt, test drive unlimited... şimdilik aldığım oyunlar

var mı bu oyunları oynayanlar XPS lerinde?? Hangi ayarlarla oynuyorsunuz??

M1530 Q03

207 1.4 HDI Dynamic siyah
  • Arkadaşlar 25 günlük bir bekleyişten sonra Dell XPS M1530 Q3 bilgisayarıma kavuştum ve aranıza katıldım. Vista sevmeyen birisi olarak XP kurmayı planlıyordum, bir süre vistayı denemeye karar verdim ama anlamadığım bir sebepten dolayı msn bile kurmamama izin vermeyince formatı yedi. Forumda daha önce verilmiş olan XP driverları ile kurulumu yaptım, şu anda tek sıkıntım wireless ile ilgili. Bilgisayar bekleme veya hazırda beklet durumuna geçip tekrar açıldıgında wireless ışıgı sönüyor ve wireless kullanılamıyor, restart etmeden de düzelmiyor. Driver ile ilgili uyumsuzluk sorunu var sanırım, çözümü ile ilgili ne yapabilirim acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLTiK -- 31 Ağustos 2008; 14:33:49 >
    eminim kısa süre icerisinde vistaya döneceksin yani gercekten xp her bakımdan daha güzel yanlız driver sorunu meydana geldigi takdirde oyun bile acamaz duruma geliyorsun(mavi ekrani,kitlenmeler vs cabası),benim yükledigim driverlar biraz daha eskiymis xp yi yenileriyle bidaha denemek lazm aslında

Wireless olayı hakkında cözüm olmaya bilir,sorun vistada mevcut degil xp de oluyor driver sürümü yüzünden ama bi vista driverlarını yüklemeyi dene belki uyumu vardır

http://support.euro.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=tr&l=tr&s=gen&releaseid=R164259&SystemID=XPS_M1530&servicetag=&os=WLH&osl=tr&deviceid=9540&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=5&fileid=220548

• bende bir zamanlar xp ciydim ama şimdi vistanın performans ayarlarından o aero zımbırtılarını kaldırıp xp görünümüne getirdim şakır şukur çalışıyor, gayet memnunum, xp aramıyorum..

Benim sormak istediğim T8300 işlemci kullanan 1530 Q02 sahibi bi arkadaş, 3dMark06 işlemci skorunu bana söyleyebilir mi acaba?
  • Hic bir ayar oynamadan yaptıgım sonuc (ksr bakma az gec oldu adaptör koltugun arkasına düsmüs onu aradım durdum )

Güzel bi ayar cekip stabil bi halde tekrar yapıcam,acılısta vista 1.1 gb ram harcıo suan

bende 1gb intel turbomemory varda, bir eleman turbo memorynin işlemci skorunu artırdığını yazmışta..

sende turbomemory yoksa bir etkisi olmadığı sonucunu çıkarabilirim..
  • arkadaslar benım m1330 laptopum yalnız benim ekran kartı 8400 degil x3100 bu kartın oyun performansı nasıl acaba 8400ile cok farkı varmı?
    Bellek Hızı : 600 Mhz (Kendinin)
    İs Hattı Miktarı : 16
    Bellek : 256 veya 128 Mb kendisinin (Max 895 MB Paylasımlı Ram bellekden alarak)

X3100
    Gpu Hızı : 500 Mhz
    Shader Hızı : 500 Mhz
    Bellek Hızı : 667 Mhz (Ram bellekden alıyor)
    İs Hattı Miktarı : 8
    Bellek : Max 384 MB paylasımlı (Ram bellekden alıyor)

Acıkcası ufak tefek farklarlada olsa 8400 GS bi gömlek üstün x3100 ile düsük detay crysisde bilgisayar zorlanırken 8400 de gayet düzgün ve akıcı bi sekilde calıstırmaya gücü yetiyor..8400 GT ise dogal olarak cok daha üstün,veriyolu sayesinde oyun performansı cok daha iyi
    Genel olarak oyunlarda karsılastırırsak ortalama 5 ile 8-10 fps arası x3100 daha düsük performans veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quentin -- 1 Eylül 2008; 10:26:31 >

Orjinalden alıntı: quentin

yani oyun oynayabilsem de çok bişey beklememek lazım anladıgım kadarıyla, yine bi denemek lazım
    ben daha çok yarış oyunlarını tercih ediyorum heralde onlarda çok sorun olmaz.
    bi deneyince haberdar ederim sizleri de
    yükledigin oyunların cpu,gpu iliskisi önemli cpu ya yük bindiren oyunları rahat oynarsın , gpu ya olanları oynayamazsın:) o yüzden yükledigin oyunları ortalama ayarlardan basla takılma durumuna göre yavas yavas kısa kısa en stabil ayarları yakala
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.