Klavye Mouse setim önceden vardı, bu sisteme entegre ettim. Monitörü de bir arkadaşımdan ikinci el aldım. Diğer tüm bileşenleri Eksen Bilgisayar'dan aldım. Kendilerine ayrıca uygun fiyat için teşekkür ederim.
Sistemin bana maliyeti 1200ytl civarında oldu. 5-6 ay içinde bu sistemi 32" bir LCD Tv ve iyi bir ses sistemiyle tamamlayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simetri -- 7 Mayıs 2008; 10:12:31 >
günümüzde PCI artık işe yaramıyor dostum. TV kartların bile 1x uyumlu modelleri çıktı. neyse zaten bu model eskidi diye duydum, yeni modellerini görmek lazım.
Klavye Mouse setim önceden vardı, bu sisteme entegre ettim. Monitörü de bir arkadaşımdan ikinci el aldım. Diğer tüm bileşenleri Eksen Bilgisayar'dan aldım. Kendilerine ayrıca uygun fiyat için teşekkür ederim.
Sistemin bana maliyeti 1200ytl civarında oldu. 5-6 ay içinde bu sistemi 32" bir LCD Tv ve iyi bir ses sistemiyle tamamlayacağım.
Bu kasayı görmüştüm. beğenmemiştim. kimseye de önermem. yol yakınken farklı bir kasa düşünün. örneğin coolermaster ın media kasa modeli var, tamamen alüminyum sanırım. 180lira olarak aklımda kalmış.
Kasa uyarın için teşekkürler @joyberk kasayı bugün değiştiriyorum. Aopen G325-A06 350W Kırmızı&Siyah Kasa alacağım:
quote:
Orjinalden alıntı: joyberk
Bu kasayı görmüştüm. beğenmemiştim. kimseye de önermem. yol yakınken farklı bir kasa düşünün. örneğin coolermaster ın media kasa modeli var, tamamen alüminyum sanırım. 180lira olarak aklımda kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simetri -- 8 Mayıs 2008; 15:21:13 >
kasa görsel olarak hoşuna gittiyse bir lafım yok ancak benim kişisel görüşüm şu; görüntüsü itibariyle salonumda böyle bir kasa (kendini kasa sanan cd'lik) bulundurmam. Bunu kendime yapamam
diğer özellikleri hakkında bir fikrim yok ama içi geniş olduğu için sorun çıkaracağını sanmam.
Bir başka alternatif olarak Asus kasa fena durmuyor ama içindeki PSU yu bilmiyorum, bir de kasa içindeki ekzost fanı ilerde çok ses yapar. onun da modifiye edilmesi gerekir.