Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sony hd ready lcd tv için htpc

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: sony hd ready lcd tv için htpc Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BAHADIRXIHSAN

11 Nisan 2008; 15:20:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evrenshop da var diye biliyordum ama 80mm kalmamış gözüküyor web sitesinde
yinede bir sormak lazım.

olmazsa stokta noctua var 80mm lik biraz tuzlu ama oda cok sessizdir

46m86 * ps3 40gb * sharp xr10xl * e6750 * big typhoon * msi p35 platinum * 4gb corsair 675
* palit 8800 gt sonic * samsung 320gb * tt tsunami * silverstone 500w * dinovo edge * g7
507xa * nextstar ye-2000 cx super+ * sony dav-s880
bose301 * marantz cd5001 * marantz pm7001
blacklegend

11 Nisan 2008; 15:54:48 

evet stokta kalmamıs bende baktım oraya
neyse artık anakart gelene kadar vaktım var zaten bu arada arastırır alırım uygun bisey.
tesekkurler

tuareq34

13 Nisan 2008; 16:16:13 

selamlar herkese! çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum ama bana rica etsem şu işin hazırı nerde var ?ne markalar var (yurt dışı ve içi ) saygılarımla

joyberk

15 Nisan 2008; 10:24:52 

Bu AMD 780G anakartları ne zaman satışa sunulacak bilen var mı? yaa Sabır.. yaa sabır.. yaa sabır

Anakart, RAM, Ekran kartı, HDD, LCD ekran, Kasa, Soğutucu, Fan, DVD mividi :D
mastor1

15 Nisan 2008; 11:24:19 

Arkadaşlar HTPC üzerinde bu tip kartlar için yorumunuz nedir?

Tek kartla PC ye
-DVB-T karasal yayın alıcı,
-DVB-S uydu yayın alıcı,
-DVB-C sayısal kablo yayın alıcı ve
-Tüm anten-kablo analog TV radyo yayınların alınabilmesi özelliğini kazandırıyor.

kullananlar var mı? tavsiye edilir mi?

LifeView FLYTV DVB-Trio 2 PLUS, PCI, DVB-T/DVB-S/DVB-C Analog ve Dijital TV alıcısı

• DVB-T, DVB-S, DVB-C Analog ve Dijital TV yayınları izleyebilme
• FM radyo yayınlarını dinleyebilme
• Tak & Çalıştır Özelliği
• Demodulation: QPSK (DVB-S) Sembol hızı 2-45 MS/saniye., SCPC ve MCPC
• Demodulation: QAM (DVB-C)
• Demodulation: COFDM (DVB-T)
• Demodulation: FM (Radio)
• Demodulation: PAL (Analog yerel ve kablo TV)
• Dijital TV'den MPEG-2'ye mükemmel kayıt
• Analog TV'den MPEG-1/ 2 /4 'e kayıt
• EPG ve Teletext desteği
• MST* Technologisi (PIP, POP ve TWIN iki kanali canlı izleme)
• S-Video ve Kompozit Video girişleri
• TimeShifting özelliği
• Uzaktan kumanda
• Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows 2000 (SP4) XP (SP2)
• Uyumlu Yazılılımlar : ProgDVB
• CPU: Pentium 4 veya AMD Athlon 2.0 GHz ve üstü, Centrino 1.3GHz ve üstü
• System RAM: min. 256MB veya tercih 512MB
• min. 100MB Hard disk kapasitesi
• DirectX 9.0c
• T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından tasdiklenmiş Garanti Belgesi
• TRT bandrollü
• 2 YIL GARANTİ

Fiyatı : 70,90 € + KDV
114,20 $ + KDV
149,6 YTL + KDV
KDV Dahil Fiyatı : 176,53 YTL

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 15 Nisan 2008; 11:24:42 >

BLoWeR

15 Nisan 2008; 11:49:16 

Bu tip kartlarla bazı arkadaşlar mükemmel sonuçlar alırken, bazıları ise saç baş yoluyor. Kesinlikle bu kartlar donanım seciyor. Sisteminizle mukemmel uyum içinde de çalışabilir. Hİç çalışmayadabilir, Birgün çalışırken ertesi gün çalışmayabilir vs...Ben severim ugrasırım diyorsanız bu tip kartların yapmayacağı şey yok. Ama Tak- çalıştır olduguna inanmayın :) Kesinlikle öyle değiller...Diyelimki oldu dertsiz şekilde çalıştı bu seferde kumandayı alıp kanal değiştirme olmayacak. Mouse ile mi zap yapacaksınız? İlk günler olsun yaparım deseniz bile, bir müddet sonra "amaaaan" diyip kullanmayacaksınız. Bence bu kartlar htpc değil ama pc başında monitörün önünce TV seyrederken olabilir ama genel kullanımda olarak olmaz...

E6750-2gb-250gb-8800gts-HP v2207
Acer Aspire 5520g
LG 42LC2R | Toshiba 37C3500
BOSE Lifestyle 5
Nikon D50+Sigma 28-300
Sanyo Xacti VPC-HD2
mastor1

15 Nisan 2008; 12:04:20 

Kumanda sorunu için: çoğunda kendi kumandası var deniyor ama kart için donanım uygun gelmezse genelde verim alınmayabilir diyorsunuz.

joyberk

15 Nisan 2008; 13:22:04 

Arkadaşlar, htpc kullanıp da tv kartı olmayanlar, herhangi bir kumandaya sahip olmayanlar sözüm size;
kumanda takmak zorunda değilsiniz, onun yerine Logitech marka bir mouse edinin yeterli. Bende MediaMouse var, oturduğum yerden herşeyi kontrol edebiliyorum, dondurabiliyorum, gerekirse sesi açıp kapatabiliyorum.

Bu arada 780G li anakartlar nerede satılıyor?

onderbirol

15 Nisan 2008; 16:05:30 

Uydu karti aslinda benim HTPC toplamamda en onemli sebebi olusturuyor, su an desktopumda takili olan skystar2 kartimi htpc'me takacagim.
hotbird'te emu ile bircok kanal izleyebiliyorum, polsat, tps paketlerini 50 inch plazmada izlemek ayri bir zevk olacak.
kumanda konusunda ise bir onceki arkadasin dedigi sekilde bir adet kablosuz mouse ve klavye alarak oturdugum yerden istedigim kanali acabiliyor olacagim.

>sCoRPion<

Sisteme Gözat

15 Nisan 2008; 18:59:23 

quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

Arkadaşlar, htpc kullanıp da tv kartı olmayanlar, herhangi bir kumandaya sahip olmayanlar sözüm size;
kumanda takmak zorunda değilsiniz, onun yerine Logitech marka bir mouse edinin yeterli. Bende MediaMouse var, oturduğum yerden herşeyi kontrol edebiliyorum, dondurabiliyorum, gerekirse sesi açıp kapatabiliyorum.

Bu arada 780G li anakartlar nerede satılıyor?

logitech mediaplay mouse üretimi yaklaşık 1 yıl kadar önce bıraktı.. bende kullanıyorum ve çok memnunum fakat bulması biraz zor olabilir..

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@550/1600Mhz), 2 x Samsung 120 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
tarkanust

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Nisan 2008; 0:25:44 

arkadaşlar bimeks te gezerken böyle bi hp desktop pc gördüm gayet ince ve hem yatay hem dikey kullanıma uygun
sanırım sadece hdmi çıkış yoktu htpc olarak kullanılması sizce nasıl olur

hp desktop TIKLA

mert2004

16 Nisan 2008; 15:27:58 

quote:

Orjinalden alıntı: onderbirol

Uydu karti aslinda benim HTPC toplamamda en onemli sebebi olusturuyor, su an desktopumda takili olan skystar2 kartimi htpc'me takacagim.
hotbird'te emu ile bircok kanal izleyebiliyorum, polsat, tps paketlerini 50 inch plazmada izlemek ayri bir zevk olacak.
kumanda konusunda ise bir onceki arkadasin dedigi sekilde bir adet kablosuz mouse ve klavye alarak oturdugum yerden istedigim kanali acabiliyor olacagim.

dostum,bu kart 50 inc Plazmanın çözünürlüğünü destekliyor mu?

0sedan

16 Nisan 2008; 18:36:40 

Arkadaşlar bu htpc ile ilgilenmekteyim önder kardeş sen sıkıntımı az çok biliyorsun benim için öncelik tv mde pc girişi olmadığından hdmı çıkışlı bir ekran kartı olması diğer özellikleri ve kasa çok ahım şahım olması gerekli değil bu konuda ne önerirsiniz ve nereden en uygun alınır ? bana yardımcı olun ...selamlar

mert2004

17 Nisan 2008; 10:34:02 

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

Arkadaşlar bu htpc ile ilgilenmekteyim önder kardeş sen sıkıntımı az çok biliyorsun benim için öncelik tv mde pc girişi olmadığından hdmı çıkışlı bir ekran kartı olması diğer özellikleri ve kasa çok ahım şahım olması gerekli değil bu konuda ne önerirsiniz ve nereden en uygun alınır ? bana yardımcı olun ...selamlar

sevgili 0sedan,ayırdığın bütçeyi söylersen yardımcı olmamız daha kolay olur.ayrıca şimdi aklıma geldi.esasında yeni bir sistem kurmaya gerek yok.alacağınız bir HDMI-DVI kablo ve bir tane de VGA-DVI adaptör.hepsi bu kadar.laptoopunuzun VGA çıkışını DVI haline getirmek için bir DVI-VGA adaptörü takın,sonra HDMI-DVI kablosuyla plazmanıza bağlantı yapın.ama PIONEER bu bağlantıyı kabul eder mi bilmem.çünkü PIONEER bu konularda biraz kıldır.ancak ben bu bağlantıyı eski HITACHI 42PD9700 plazmamda kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2004 -- 17 Nisan 2008; 11:22:36 >

joyberk

17 Nisan 2008; 17:01:57 

quote:

Orjinalden alıntı: mert2004

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

sevgili 0sedan,ayırdığın bütçeyi söylersen yardımcı olmamız daha kolay olur.ayrıca şimdi aklıma geldi.esasında yeni bir sistem kurmaya gerek yok.alacağınız bir HDMI-DVI kablo ve bir tane de VGA-DVI adaptör.hepsi bu kadar.laptoopunuzun VGA çıkışını DVI haline getirmek için bir DVI-VGA adaptörü takın,sonra HDMI-DVI kablosuyla plazmanıza bağlantı yapın.ama PIONEER bu bağlantıyı kabul eder mi bilmem.çünkü PIONEER bu konularda biraz kıldır.ancak ben bu bağlantıyı eski HITACHI 42PD9700 plazmamda kullanmıştım.

200liraya alınabilecek CoolMaster marka bir alüminyum kasa gördüm. modeli media diye geçiyor sanırım. kullanışlı birşeye benziyordu

Bserat

24 Nisan 2008; 14:12:43 

APLUS CS-GL-3 SİYAH ATX KASA

[image][/image]

Bizde 92,00 USD + KDV
KDV Dahil 141,79 YTL
Havale ile 134,70 YTL (%5 Havale İndirimi)
Ortalama 3 iş günü içerisinde KARGO'ya verilir.

5,25" Yuvası : 2
3.5” Yuvası : 1
Dahili 3.5" sürücü yuva : 3
Soğutma Sistem Fan opsiyonel :2 x 120 mm veya 80 mm (HDD için)
Diğer opsiyonel fanlar : 2 x 80 mm arka ve 1 x 80 mm altta
Kasa Gövdesi :HTPC masaüstü dizayn kasa
Genişleme Yuvaları : 7
Ön Portlar : 2 x USB 2.0, 2 x Ses ve 1 x Firewire (IEEE1394)
Desteklediği Anakartlar : Standard ATX und µATX
Power supply : (opsiyonel) yok

Ekteki dosya (1)

copyone

25 Nisan 2008; 20:26:47 

arkadaşlar foruma biraz göz gezdirdim

bende htpc bir kasa yapmak istiyorum 750-850 ytl ye kadar

özellikle yüksek çözünürlük film( bluray rom olması ) ve ayrıca tv kartı olması önemli TAVSİYESİ OLACAK OLAN ARKADAŞLARA ÖNEMLE DUYURULUR

SAYGILARIMLA

HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

atillaca