Dün gece 2,5 litrelik cola turkanın kapağından çıkan şifreyi turkcell 3001 e yolladım...Akşam cevap gelmedi ama sabah gelen mesajda gönderdiğiniz şifre daha önce kullanıldı diyordu...Böyle birşey başına gelen var mı?...Acaba nasıl olsa kullanılmaz diyerek acaba bazı şifreler başkaları tarafından kullanılıyor mu?...Bunu cola turkaya yazdım, ayrıca şikayetvara da yazacağım...
Dün gece 2,5 litrelik cola turkanın kapağından çıkan şifreyi turkcell 3001 e yolladım...Akşam cevap gelmedi ama sabah gelen mesajda gönderdiğiniz şifre daha önce kullanıldı diyordu...Böyle birşey başına gelen var mı?...Acaba nasıl olsa kullanılmaz diyerek acaba bazı şifreler başkaları tarafından kullanılıyor mu?...Bunu cola turkaya yazdım, ayrıca şikayetvara da yazacağım...
Ben hiç denemedim ama yuh diyorum..Nasıl bir sistemle çalışiyorlar şaşıyorum....
.....::::BiZi BiLeN NeRDe BuLaCaĞıNı Da BiLiR!!::::......
bende 1 kere aldım kola turka 10 kontör kazandım bilalalkan sen onu bırak'da avea ve vodafon ne zaman zam yapacak onu söyle içinden bir his zam yapacaklar demiryorlarmı hala
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
piri.reis
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
7 Ocak 2008; 12:59:02
ben stok yapmaya başladım. elimdeki turkcelleri satıp vodafone alıyorum.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
piri.reis
8 Ocak 2008; 1:31:32
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
quote:
Orjinalden alıntı: bilalalkan
Nasıl yani?
zam gelecek diye biraz fazladan yurkcell kontör almıştım. şimdi onları çalıştığım fabrikada satıyorum. yerine vodafone ve avea kontör alıyorum. zam gelme sırası onlarda.
Nasıl yani?
zam gelecek diye biraz fazladan yurkcell kontör almıştım. şimdi onları çalıştığım fabrikada satıyorum. yerine vodafone ve avea kontör alıyorum. zam gelme sırası onlarda.
Valla hocam helal olsun ama nekadarlık stok yapabilirsinizki 500 hadi olmadı 1000.. Çok bişey kazandırmazki..
piri.reis
8 Ocak 2008; 1:46:47
quote:
quote:
quote:
quote:
Nasıl yani?
Valla hocam helal olsun ama nekadarlık stok yapabilirsinizki 500 hadi olmadı 1000.. Çok bişey kazandırmazki..
çok fazla değil ama harçlığımı çıkaracak kadar kar ediyorum. tekstilde fabrikada çalışıyorum. ek iş olarak toptan kontör alıp çalıştığım fabrikada satıyorum.
mesela zamdan önce 14 ytl den aldığım turkcell kontörleri şimdi 16,5 ytl den satıyorum. ( maaşa göre veresiye sattığım için 50 kuruş fazlaya satıyorum.)
parça kontör satıyorum. 9-10 tane hattım var. kontör yükleyip parça parça satıyorum. hediye konbara vs. gibi kontörler bana kar kalıyor.
50 parça kontörden yaklaşık 1,5 - 2,0 lira kar ediyorum.
yavaş yavaş 1110i gibi ucuzluk telefonların satışına başlayacağım.