Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell

Rapator -> Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (1 Ocak 2008; 12:31:43)

Dün gece 2,5 litrelik cola turkanın kapağından çıkan şifreyi turkcell 3001 e yolladım...Akşam cevap gelmedi ama sabah gelen mesajda gönderdiğiniz şifre daha önce kullanıldı diyordu...Böyle birşey başına gelen var mı?...Acaba nasıl olsa kullanılmaz diyerek acaba bazı şifreler başkaları tarafından kullanılıyor mu?...Bunu cola turkaya yazdım, ayrıca şikayetvara da yazacağım...

VeLiDeSiDeRo -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (1 Ocak 2008; 12:45:54)

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Dün gece 2,5 litrelik cola turkanın kapağından çıkan şifreyi turkcell 3001 e yolladım...Akşam cevap gelmedi ama sabah gelen mesajda gönderdiğiniz şifre daha önce kullanıldı diyordu...Böyle birşey başına gelen var mı?...Acaba nasıl olsa kullanılmaz diyerek acaba bazı şifreler başkaları tarafından kullanılıyor mu?...Bunu cola turkaya yazdım, ayrıca şikayetvara da yazacağım...

Ben hiç denemedim ama yuh diyorum..Nasıl bir sistemle çalışiyorlar şaşıyorum....

burack90 -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (1 Ocak 2008; 16:51:49)

aynı şey banada oldu.daha önce kullanılmış yazısı banada geldi

Rádèøή -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (1 Ocak 2008; 17:00:48)

Valla belki birileri sallayarak yolluyodur şifreleri :)

Kendi aldığı şişedeki şifreye benzer şeyler yazıp yolluyor olabilirler. Bunu engellemeninde bi yolu yok doğal olarak. Başka cinliklerde olabilir tabi.

Bu şekilde kontör şifresi tutturabilsek varya :D

Bukalemun -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (1 Ocak 2008; 17:37:13)

2 kontür alıyor ve ortalama olarak boş çıkma ve 10 kontür çıkma ihtimali %90 yani kimse denemez. ben 3 adet cola turca dan 1 adet inde kazandım[:'(]

propesyonel -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (1 Ocak 2008; 18:42:50)

5 te 2 yaptım ben 2 kez 10 kontor kazandım

Dark_Lord_ -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (6 Ocak 2008; 12:12:12)

Arkadaşım göndermişti yanımda anında 10 kontör kazanmıştı geçen gün...

piri.reis -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (6 Ocak 2008; 18:23:39)

3 şişe kola turka içtim sadece 10 kontör kazandım.

hiç sprite içmedim tam 24 kontör kazandım. ayıp oldu sprite. bi tane alıp içmek lazım.

sero77 -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (6 Ocak 2008; 22:44:19)

bende 1 kere aldım kola turka 10 kontör kazandım
bilalalkan sen onu bırak'da avea ve vodafon ne zaman zam yapacak onu söyle içinden bir his zam yapacaklar demiryorlarmı hala [:)]

stigmata_ -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (6 Ocak 2008; 23:51:32)

quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

2 kontür alıyor ve ortalama olarak boş çıkma ve 10 kontür çıkma ihtimali %90 yani kimse denemez. ben 3 adet cola turca dan 1 adet inde kazandım[:'(]

Hocam senin bahtın karaysa colaturca neyapsın. Ben okadar alıyom daha birkez boş ördüm.. [8D]

piri.reis -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (7 Ocak 2008; 12:59:02)

ben stok yapmaya başladım. elimdeki turkcelleri satıp vodafone alıyorum.

stigmata_ -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (8 Ocak 2008; 1:19:56)

quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

Nasıl yani?

piri.reis -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (8 Ocak 2008; 1:31:32)

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Nasıl yani?

zam gelecek diye biraz fazladan yurkcell kontör almıştım. şimdi onları çalıştığım fabrikada satıyorum. yerine vodafone ve avea kontör alıyorum. zam gelme sırası onlarda.

stigmata_ -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (8 Ocak 2008; 1:40:28)

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani?

zam gelecek diye biraz fazladan yurkcell kontör almıştım. şimdi onları çalıştığım fabrikada satıyorum. yerine vodafone ve avea kontör alıyorum. zam gelme sırası onlarda.

Valla hocam helal olsun ama nekadarlık stok yapabilirsinizki 500 hadi olmadı 1000.. Çok bişey kazandırmazki.. [:)]

piri.reis -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (8 Ocak 2008; 1:46:47)

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani?

Valla hocam helal olsun ama nekadarlık stok yapabilirsinizki 500 hadi olmadı 1000.. Çok bişey kazandırmazki.. [:)]

çok fazla değil ama harçlığımı çıkaracak kadar kar ediyorum. tekstilde fabrikada çalışıyorum. ek iş olarak toptan kontör alıp çalıştığım fabrikada satıyorum.

mesela zamdan önce 14 ytl den aldığım turkcell kontörleri şimdi 16,5 ytl den satıyorum. ( maaşa göre veresiye sattığım için 50 kuruş fazlaya satıyorum.)

parça kontör satıyorum. 9-10 tane hattım var. kontör yükleyip parça parça satıyorum. hediye konbara vs. gibi kontörler bana kar kalıyor.

50 parça kontörden yaklaşık 1,5 - 2,0 lira kar ediyorum.

yavaş yavaş 1110i gibi ucuzluk telefonların satışına başlayacağım.

sero77 -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (8 Ocak 2008; 6:33:40)

evet pek bir şey kazandırmasada psikolojik kazancı bile yeter zam gelince zamlı fiyat'tan kontör almak hep zor gelmiştir bana bir süre idare edecek kontör olması elde zam'a alışmak için iyi oluyor

serkanim -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (16 Ocak 2008; 18:04:14)

sahtekar colaturka sıtesınden yollayayım dedım uye bolumu hatalı dıyor. neyse cepten yollayayım dedim hatalı istek yaptınız tekrar dene diyor kaç kontörün gitti yuh be cola turka nerde pepsi ah ah[sm=s20.gif]

werty1905 -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (17 Ocak 2008; 12:32:47)

taklit kolanın taklit kampanyası bu kadar olur.
sitesi patlamış şifre gönderilemiyor.

FaTeeH -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (18 Ocak 2008; 21:34:33)

bende 3 te 2 yaptım 2 sindende 10 kontör geldi [:'(]

propesyonel -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (18 Ocak 2008; 22:11:49)

6 da 3 oldu beyler [;)]

queresma_tik -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (18 Ocak 2008; 22:38:25)

Varmı arttıran [sm=icon_smile_big.gif]

Bukalemun -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (18 Ocak 2008; 22:53:18)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

Hocam senin bahtın karaysa colaturca neyapsın. Ben okadar alıyom daha birkez boş ördüm.. [8D]

ben kapaklardaki seri noları kimse salla yolu ile denemez maksatlı yazdım[:)] ayrıca 2 şilink ( 6x2= 12 adet ) parti aldım o nedenle 6 adetlik partiden zaten fazla çıkmaz. karışık ( tek tek şiliklerden bozarak almak gerek ) o nedenle toplamda az trkcell kontür çıktı [:'(]

stigmata_ -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (20 Ocak 2008; 4:45:28)

quote:

çok fazla değil ama harçlığımı çıkaracak kadar kar ediyorum. tekstilde fabrikada çalışıyorum. ek iş olarak toptan kontör alıp çalıştığım fabrikada satıyorum.

mesela zamdan önce 14 ytl den aldığım turkcell kontörleri şimdi 16,5 ytl den satıyorum. ( maaşa göre veresiye sattığım için 50 kuruş fazlaya satıyorum.)

parça kontör satıyorum. 9-10 tane hattım var. kontör yükleyip parça parça satıyorum. hediye konbara vs. gibi kontörler bana kar kalıyor.

50 parça kontörden yaklaşık 1,5 - 2,0 lira kar ediyorum.

yavaş yavaş 1110i gibi ucuzluk telefonların satışına başlayacağım.

Allah bereketini arttırsın hocam.

Filmin sonunu görür gibiyim. "Tekstil fabrikasında kontör satmaya başlayan genç 10 yıl sonra Türkiyenin en büyük cep telefonu ve kontör satış mağazasını açtı"

[:'(]

gofret___06 -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (20 Ocak 2008; 11:31:36)

ben 10 kontor kazandım :)

serkanim -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (21 Ocak 2008; 21:28:03)

12 tane şifre yolladım sitesinden 0 kontör geldi hayırlı olsun ş......colaturka

kickergls -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (23 Ocak 2008; 19:06:52)

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

mortareis -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (26 Ocak 2008; 13:15:04)

yaklaşık 8 kere yolladım (tam olarak blmiyorum)[8D] 2 kere 10 kontür 2 kerede faturalı hattı ma 2.5 dakika kazandım

VeroModa -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (26 Ocak 2008; 15:47:46)

neresi feyk anlamadım,bnm arkadaş 20 den falza kontör kazanmıstı

stigmata_ -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (26 Ocak 2008; 17:02:25)

quote:

Orjinalden alıntı: serkanim

12 tane şifre yolladım sitesinden 0 kontör geldi hayırlı olsun ş......colaturka

[8D][8D]

C@r@nthir -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (27 Ocak 2008; 12:26:19)

feyk diil fake o. ingilzce bilmiosan bari özentilini bu kadr belli etme.

serkan_0038 -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (17 Şubat 2008; 16:36:45)

evet arkadaşlar size tamamen katılıyorum ilk gönderdiğin şifreye 5 yada 10 kontur veriyorlar sonrasında hiç birşey yok belki 20 tane şifre yazdım hepsi fasafiso aynı şeyleri birçok arkadaşımda söyledi...Sistem gönderdiğin şifreye değil numarana göre haraket ediyor numaran ilk düştüğünde anında 5-10 kontur yem atıyorlar(tabii onuda 72 saatlik bir zamanda) numaranın bir dahaki sisteme girişinde otomatikmen busefer kazanamadınız mesajını alıyorsun....varmı hiç 100-250 kontor kazanan benim çevrem çok geniş ayrıca 1000 kişilik bir fabrikada çalışıyorum ve herkezle diyaloğum vardır...hiç duymadım yazık insanları kandırın bakalım nereye kadar...[X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(]

piri.reis -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (4 Eylül 2008; 9:26:10)

benim kontörler hala yüklenmedi

fuckulteli -> Cevap: Cola Turka Kontör Kampanyası Feyk!!! (4 Eylül 2008; 9:35:21)

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

benim kontörler hala yüklenmedi

Abi o kontörler bu zaman kadar gelmediyse unut. Biz Brrr kampanyasından kazandıklarımızı alamıyoruz daha. Brrr forumu olarak kontörleri alabilmek için çabalıyoruz.[sm=dontknow.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.390625