Bildirim
TTY nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arastırmalarıma göre, TTY cihazını iPhone'a bağlayarak mesajlarımızı sesli okutabiliyoruz ya da yazdırabiliyoruz.
Ulastıgım sonuc bu. -
aynen bnde merak edıyorum ama googledan arastrmadm henuz -
TTY Telephone Typewriter yani telefon daktilosu gibi bişey..duyma zorluğu çekenler için ya da işitme engelliler diyelim.. -
bunu tam nasıl çeviririz Türkçe'ye?
Ne demek lazım? -
Sanırım bizim bildiğimiz teleks oluyor bu alet..yani radyo dalgalarıyla ,bir belgeyi uzaktaki bir noktadan yazdırma işlemini yapan alet..
-
Tty cihazi ne? Nereden bulabilim. Avea taktim bu gozuktude -
Bıraksaydın, huzur içinde uyusaydı ya! -
epic hort fail :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 27 Kasım 2011; 1:02:27 > -
tty modu nu aktif ederseniz music player de olamayan stop tuşu meydana cıkıyor ! -
iphone 5 te kapatma yeri nerdedir -
GM discovery dede var ne bu ya.. -
Biri araştırma yapıp mevcut açılmış konuya mesaj yazınca hort dersiniz. Araştırmadan konu açsa niye araştırmadın bunun konusu var dersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyma engelli kişiler için icat edilmiş burada daha detaylı anlatım mevcuthttp://www.pythontr.com/makale/arama-ayarlarindaki-tty-modu-nedir-443
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her sene veya 2 yılda bir hortlatılmış konu :) rekora gidiyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- arka planda uygulama yenileme kapatılırsa ne olur
- bir numaraya telefonu kapalı gösterme
- mono ses nedir
- apple pencil tutukluk yapıyor
- ıphone 16 pro max renkleri
- iphone kilit modu kapatma
- apple müzik öğrenci
- iphone se 2025
- 14 pro max 15 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X