Bildirim
TTY nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arastırmalarıma göre, TTY cihazını iPhone'a bağlayarak mesajlarımızı sesli okutabiliyoruz ya da yazdırabiliyoruz.
Ulastıgım sonuc bu. -
aynen bnde merak edıyorum ama googledan arastrmadm henuz -
TTY Telephone Typewriter yani telefon daktilosu gibi bişey..duyma zorluğu çekenler için ya da işitme engelliler diyelim.. -
bunu tam nasıl çeviririz Türkçe'ye?
Ne demek lazım? -
Sanırım bizim bildiğimiz teleks oluyor bu alet..yani radyo dalgalarıyla ,bir belgeyi uzaktaki bir noktadan yazdırma işlemini yapan alet..
-
Tty cihazi ne? Nereden bulabilim. Avea taktim bu gozuktude -
Bıraksaydın, huzur içinde uyusaydı ya! -
epic hort fail :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 27 Kasım 2011; 1:02:27 > -
tty modu nu aktif ederseniz music player de olamayan stop tuşu meydana cıkıyor ! -
iphone 5 te kapatma yeri nerdedir -
GM discovery dede var ne bu ya.. -
Biri araştırma yapıp mevcut açılmış konuya mesaj yazınca hort dersiniz. Araştırmadan konu açsa niye araştırmadın bunun konusu var dersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyma engelli kişiler için icat edilmiş burada daha detaylı anlatım mevcuthttp://www.pythontr.com/makale/arama-ayarlarindaki-tty-modu-nedir-443
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her sene veya 2 yılda bir hortlatılmış konu :) rekora gidiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X