beyler hesap ban yedi yarın açılcak şimdilik bu hesapla idare ediyorum medieval hakkında bişi ler sorcam
1)beyler ben medieval da oyunu kaydedip çıkıorum sonra oyunu açıorum oyun yükle de seçiom kayıtlı oyunu oyun doluo işte her zamanki gibi sonra biraz beklio ana menü açılıyo .yani kısacası savelerde bir sorun ççıkkıo ama bütün savelerde olmuo buna nasıl bir çözüm bulabiliriz ben 1.1 ve 1.2 patchleri yükleyip denicem birazdsan sziden de öneri bekliyorum ! 2) ben çok büyük sadlırılar yedim bizdansan ve birçok aile üyesi öldü birçok vilayetim var ama yarısında vali yok ne yapabilirim vali yapcak kişi yok bir askerivali yapabilirmiyiz yada kendi isteğimizle aileye birini katabilirmiyiz neler yapabiliriz!! şimdiden teşekkürler
aga annadım kadarıyla vali olmayınca vergi gelmiyo öle değilmi??
beyler şuan istanbul dahasil anadolu elimde bizansla ateşkes yapıp mmısıra gircem sonra moğolları bkelicem bu sırada ekonomimi nasıl geliştirebilim? bide bu tüccar ları nasıl kullanıca? bide ayaklanmaları nasıl önlerim bu konuda yardım bekliorum oyun çok güzel bütün herşeyi çözmem lazım
tüccarları, haritadaki kaynakların yanına göndererek altın kazanabilirsin...
Haritada böyle, kumaştan tut yiyeceğe kadar, altın madeni filan bunların üzerine tıkla merchant ile. Tamamdır. Ayrıca kaynağın üzerine gelincede ne kadar altın verdiğinide söylüyor
beyler total war 1.2 patchde çşok güzel yeni özellikler varmış dediler yükledim sonra korsan medievalda açılmıo dediler crackini buldum crackledim oyuna giremiyorum bir hata verio şu şekilde :medieval 2: total war encountered an unspecified error and will now exit bu hata başkalarındada oluyomu cvp bekliom yardım edin sorunuma lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKart1 -- 27 Ocak 2008; 18:10:26 >
abi yaw sen jansayın arkimisin? biz açamadık onu bakalım sen acabilcenmi? update yapalım derse kabul etme sakın aga uptade yapınca korsan oyunu açmıo tekrar yüklemen gerekio kolay gelsin
BEYLER MEDİEVAL 2 yi nerdebulurum orjinal olarak ucuz bi fiyata şu tatilde alayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKart1 -- 27 Ocak 2008; 19:18:09 >
çılgınbir starcarrf ve warcrafcı vede simdide kafayı total warla bozmuş biri olarak dune dan comand serisine bitiren biri olarak bu klupde olmayı çok isterim
stratejinin şeyini şeettim. eğer okunmuyorsa ben yazim.
benim ordu 158 kişilik onun ordusu 182 kişilik. savaşa girerken çok tereddüt ettim ama sorna girdim macera olsun diye ben tam 147 adamını indirdim. o ise sadece 17 adamımı indirebildi. sonuç olarak benim geriye 138 kişilik ordum kalırken; onun 34 kişilik ordusu kaldı.
@diabolik191 sanırım ordu büyüklüklerini seçmedin.Ayarlardan grafik ya da game ayarlarında ordu büyüklüğünü seçme var, yani bir bölükteki asker sayısını artırabiliyorsun.En fazla 180 olabiliyor bu sayı, yani tek bir bölük senin tüm orduna bedel duruma gelebiliyor
@diabolik191 sanırım ordu büyüklüklerini seçmedin.Ayarlardan grafik ya da game ayarlarında ordu büyüklüğünü seçme var, yani bir bölükteki asker sayısını artırabiliyorsun.En fazla 180 olabiliyor bu sayı, yani tek bir bölük senin tüm orduna bedel duruma gelebiliyor
beyler benim karnem de kötü hep 5 olur du bi 4 var bu sene o da 80 üstünden ama hava atmak gibi olmasın bu arada banım kalktu
beyler medieval ustası birisi varsa bana email versin vercek kişiye bazı sorular vercem lütfen cvp bekliyorum lütfen birisi oyundan anlayan email versin pls
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKart -- 28 Ocak 2008; 15:22:21 >
yani herşey gerçek gibi oyunda osm. politikasını izliceksin osmanlı bizansdaki karışıklıkları kuılanrak büyüdü ve sonra fethedmesi zor beylikleri aldı. politikan bu olsun bizansu hemen hallet ve sonra barış ypa sınırdakilerle sonra moğollara karşı ordu biriktir ben moğolları bilmiodum şimdi azıma..... yapılar
Valla jansay erken davranıp bizans ile anlaşma yapman gerkiyordu.Tabi bizansa güven olmaz.Ben onlara doğru büyük bir ordu yığmıştım.Ondan dolayı galiba benim anlaşmamı kabul ettiler.Sonra orduyu ordan aldım başladım doğuya açılmaya.Bizans a bir elçi yolla bakalım.Belki anlaşmayı kabul edebilirler.Benim doğuya gitmedini söylememn nedeni doğuda güçlü çok güçlü bir devletin olmamasıydı.Çünkü medival oyununda nekadar yer ele geçirisen gelirin okadar artıyor.Daha fazla ordu yapabiliryorsun.Avrupada güçlü devletler var.O yüzden doğudan aşağıya doğru inip cebeli tarık boğazına kadar ele geçirsen avrupa ile çok rahat başa çıkabilirsin
ya şu aoe3ün müziği çok güzel. her gün durduk yere baştan sona dinliyorum aoe2 nin giriş müziğine koydum onu artık aoe2 yi açarkende o çalıyor. çok güzel müzik dinle dinle doymuyor insan. müzik bitmeden de oyuna girmiyorum artık.
trgamerda ki inceleme yapan adam gibi bende artık bu oyunun yapımcılarının mozart ve bethooven la akraba olduklarına eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabolik191 -- 28 Ocak 2008; 16:29:13 >
evet o müzik çok güzel ben en çok warchiefs paketinin açılış videosunu seviom o videodada o müzik çalıo kızılderilelileri çok sevmeye başladım o video yüzünden
başta yaptım zaten. Kabul ettiler anlaşmamı sonra sattılar dostum...
oraya ordu gönderip, korkutmak için ayıracak askerimde yok. Aslında doğu daha kolay ama bizans durmuyorki. Galiba bizansı almadan, yada zorlamadan doğu bana haram
Adana ve Antioch'u aldım bu arada. Mısır(Galiba) bana cihad teklif etti. Kabul ettim. Baghdad'ı almak için. Ama Mısır'ın bi harekatı yok. Cihad(Jihad) olayını açar mısın lütfen???
@diabolik191,eKart
evet Aoe 3'ün müzik süper. Hatta ben onun linkini filan vermeye çalışçaktım. Belki youtube'a veririmde link atarım. Çok güzel bi müzik
ya aslında rome yerine onu alıcaktım ama cd cide sadece ek paketi olan kingdoms vardı. bide kotalıyım kota olmasa torrenten indiririm direk 5gb neyse ben bi sipariş verim onu çünkü böyle top icat edilmeden kale kuşatmak çok zor oluyor mancınığa vur dediğim yerin 500m ilerisini vuruyor sinir hastası oluyorum.
ya aslında rome yerine onu alıcaktım ama cd cide sadece ek paketi olan kingdoms vardı. bide kotalıyım kota olmasa torrenten indiririm direk 5gb neyse ben bi sipariş verim onu çünkü böyle top icat edilmeden kale kuşatmak çok zor oluyor mancınığa vur dediğim yerin 500m ilerisini vuruyor sinir hastası oluyorum.
Buyur kardeşim.Bunlar resmi sistem gerksinimleri ama bu sistem ile oyunu oynaman imkansız gibi bit şey.10 asker ile savaşırım diyosanız oynarsın ama 100000 askerlik savaşlarda 1 fps göremezsin.Buyur
Minimum System Requirements:
Microsoft® Windows® 2000/XP Celeron 1.5GHz Pentium 4® (1500MHz) or equivalent AMD® processor 512MB RAM 11GB of uncompressed free hard disk space 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound cardand latest drivers 100% Windows® 2000/XP compatible mouse,keyboard and latest drivers DirectX® 9.0c 128MB Hardware Accelerated video card with Shader 1 support and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c compatible 1024 x 768 minimum display resolution Internet (TCP / IP) play supported; Internet play requires broadband connection and latest drivers; LAN play requires Network card.
beyler medieval ustası birisi varsa bana email versin vercek kişiye bazı sorular vercem lütfen cvp bekliyorum lütfen birisi oyundan anlayan email versin pls dangwar ve sarks power özelikle siz bu arada benim yasdıklarımla ilgilenmiosunuz gibi geldi bi hatamız mı olduu??