kısmetse ben de bu dizüstünü almayı düşünüyorum eğer alırsam vr320 ve vr330 dan farklarını söylerim bu fiyata alınası bir alet gerçekten kağıt üzerinde vr320 den de vr330 dan da iyi eğer aynı olsa bile teknik olarak ( eksik bir yönü yok artıları bile var ) bence 14.1" olması ve daha şık olması bence tercih sebebi... kasalar aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illker84 -- 3 Ocak 2008; 2:48:32 >
hepsiburada nın sayfasında 10.01.2008 stoklarda olacaktır şeklinde yazılmaya başlandı. Ayrıca çanta hediyesi de görünmüyor artık. Benim 30.12.2007 tarihli siparişim ne şekilde ve hangi tarihte gelecek merak ediyorum.
bluetooth, firewire, seri port, tvout var diyordu şimdi yok diyor. Bu gidişle bizim vr330dan tek farki 13.3 yerine 14.1 inc ekrani olacak gibi gözüküyor.
hepsiburada nın sayfasında 10.01.2008 stoklarda olacaktır şeklinde yazılmaya başlandı. Ayrıca çanta hediyesi de görünmüyor artık. Benim 30.12.2007 tarihli siparişim ne şekilde ve hangi tarihte gelecek merak ediyorum
ben de o tarihlerde alacağım için sorun yok inşallah bu fiyata gelir de alabilirim çanta olmasın sorun değil fiyat iyi ben zaten bi çanta beğendim tam istediğim gibi verirlerse ekstra olur benim için gerek yok...
quote:
Orjinalden alıntı: keyifank
bluetooth, firewire, seri port, tvout var diyordu şimdi yok diyor. Bu gidişle bizim vr330dan tek farki 13.3 yerine 14.1 inc ekrani olacak gibi gözüküyor.
bluetooth dongle var bende fazladan firewire ı usb ye dönüştüren aparatlardan alırız yoksa sorun değil, seri port ve tv-out u kullanacağımı sanmıyorum bunlar bi dez avantaj gibi görünsede(vr330 da da yok zaten dediğin gibi) sadece 14.1 olması aynı kasada ve teknik olarak aynı olmaları aynı fiyatta beni s430 a yönlendirdi...
arkadaşlaröncelikle selamlar bende yaklaşık olarak 1 haftadır araştırma içerisindeyim laptop almayı düşünüyorum hepsiburadaya baktığımda fiyatları uygun buldum fakat vr 330 ararken bi baktım s 430 die yeni bi model 10 ocakta stokta yazıyor ve daha ürün gelmeden satış % si bayağı yükselmiş herkes ön sipariş vermiş acaba ne yapsam die düşünüyorum sonuç olarak pek farkı yoq vr 330 ve s430 un ama gönlüm s 430 dan yana
arkadaşlaröncelikle selamlar bende yaklaşık olarak 1 haftadır araştırma içerisindeyim laptop almayı düşünüyorum hepsiburadaya baktığımda fiyatları uygun buldum fakat vr 330 ararken bi baktım s 430 die yeni bi model 10 ocakta stokta yazıyor ve daha ürün gelmeden satış % si bayağı yükselmiş herkes ön sipariş vermiş acaba ne yapsam die düşünüyorum sonuç olarak pek farkı yoq vr 330 ve s430 un ama gönlüm s 430 dan yana
ben yurtdışında kore ya da çinde satıldığına dair yahoo nun bir satış sitesinde ilanını gördüm orada yazdıkları şu an hepsi burada da yazıklarıyla aynı yani vr330 dan eksik olan hiç bir yönü yok aksine ekranın 14.1" olması aynı kasa aynı ağırlı ve aynı fiyat olması dolayısıyla kesinlikle s430 almak daha mantıklı şu an