Evet 720 çözünürlük üstündekileri açmıyor ..Ama ona göre indiriyorum zaten ben. Sorun tek parçalı sunumları oynatıyormu ? oynatmıyor mu ? Oynatıyormuş..O halde benim için no problem
arkadaşlar ben de bu player i yeni aldım ve şimdi ilk iş update etmek istiyorum en son firmware için link verebilecek var mı?bu arada aleti hdmi ile kullanıyorum firmware hdmi kapatmayan cinsten olmalı:)
arkadaşlar bende hepsiburada dan HDMİ kablo ile baraber 149 ytl ye yeni aldım. yanlız 1 haftada geldi. 320 G lık external harddiskimi sorunsuz gösteriyor. ama 4GB lık kingston belleği görmüyor. ne yapmalıyım acaba? bir format attırmaktan bahsediliyor ama nasıl yapabilirim? şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar bende hepsiburada dan HDMİ kablo ile baraber 149 ytl ye yeni aldım. yanlız 1 haftada geldi. 320 G lık external harddiskimi sorunsuz gösteriyor. ama 4GB lık kingston belleği görmüyor. ne yapmalıyım acaba? bir format attırmaktan bahsediliyor ama nasıl yapabilirim? şimdiden teşekkür ederim.
kingston belleğini tanımamasının sebebi ntfs formatında olması.
fat, fat16 veya fat32 olarak formatlarsan cihaz görecektir belleği
400 Gb Desteklemiyecektir Güç Bakımında Fakat Ayrı Bir Adaptörle Sorun Hallodur.Buradada Malesef Anolog Çıkış Yok Yada Bir Aparat Olsa Olabilirdi Piyasada İse Anolog To Digitaller Bayagı Pahalı
Arkadaşlar 720p üstünü oynatmıyor deniyor. Bu alet 720p altını da oynatmıyor galiba. Ne kadar denedimse olmadı. Cihazın oynattığı HD film örnekl eri olan link verebilir mi acaba?
Arkadaşlar 720p üstünü oynatmıyor deniyor. Bu alet 720p altını da oynatmıyor galiba. Ne kadar denedimse olmadı. Cihazın oynattığı HD film örnekl eri olan link verebilir mi acaba?
hepinize öncelikle merhaba, bu cihazda bildiğim kadarıyla HD bir görüntü oynatamazsınız zaten oynatsanız cihaz DVD oynatıcı değil HD DVD veya Blu-ray bir medya oynatıcı olur
kingston belleğini tanımamasının sebebi ntfs formatında olması.
fat, fat16 veya fat32 olarak formatlarsan cihaz görecektir belleği
arkadaşlar ben de bazı orjinal dvd lerde ''wrong region'' hatası veriyor.
d&r dan filan aldığım region2 fimlerde yapıyo bunu.
amazon.com da bi kullanıcı menuden preferences sayfasına girip 138931 i tuşlayıp region seçim ekranına gelinebileceğini burdan da region 0 seçilirse region free olacağını yazmış.
böyle bir hatayla karşılaşan ve çözümü deneyen var mı?