Şimdi Ara

http://x.222360.com/un.js

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir trojan ile başım dertte. Bütün virüs koruyucuları denedim ama hiç biri bu sorunumu çözemedi.
    Hepsi trojanı buluyor siliyor ama nezaman internet explorer yada firefox'u açsam bir sayfa girsem aynı uyarıları tekrar alıyor.

Sorun ziyaret etmek istediğim web sayfasının kodunun başına
    <SCRIPT LANGUAGE="javascript1.2" SRC="http://x.222360.com/un.js"></SCRIPT> şekilnde bir kod eklenmesi.
    Trojanı bulaştıranda buradaki js kodu. Virus koruyucuları bu kod için çözüm üretmiyor sadece bulaştırdığı trojanı siliyorlar ama
    ben ne zaman bir sayfaya girmek istesem bu kod yüzünden sayfa çok geç açılıyor. Bazen bu .js dosyasının yolu yanıt vermediği zaman
    uzun süre bekliyor ve zaman aşımına uğruyor; sayfayı açamıyorum.

Bu sorunun kesin bi çözümü var format bunu biliyorum ama ben bu kodun girdiğim sayfaların kodunun başına nasıl eklendiği
    bilmek istiyorum ve bu sorunu format atmadan nasıl çözebilirim bunu öğrenmek istiyorum.

Böyle bir sorunla karşılaşan ve çözüm bulan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim... ;)

• SuperAntiSpyware 3.7.1018
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware taratınız..
  • http://www.google.com/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=ocb&q=222360.com%2F&btnG=Ara&lr=

birçok sonuç var. trojanhttp://x.222360.com/xx.js x ile gösterdiğim yerlere harfler uyduruyor o yüzden internetten bulman zor oluyor. Yukarıdaki aramadan hakkında bilgiye ulaşabilirsin.

TROJANIN ADI DA Win32:small-HZN [Trj]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 31 Aralık 2007; 11:34:35 >

• Bunu bende farkettim hatta domain değişikliği bile oluyor.
    Şimdi "dejaay" önerdiği "SuperAntiSpyware 3.7.1018" ile tarama yapıcam bakalım sonuç nasıl olucak
    teşekkürler ;)
  • "SuperAntiSpyware" da bir işe yaramadı.
    Bu virüs, bu kodu nasıl açılan sayfanın koduna ekliyor. Kullandığı yöntem nedir? ve bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?
  • En iyisi NOD32dir . Kullan ve gör
  • Hepsini denedim şuanda makinamda o kurulu zaten :)
    Virus koruyucuları bu işe çözemiyor. Yaptıkları şey .js dosyası download edilmeye
    başladığında trojan uyarısı veriyor ve engelliyor. Ama her ziyaret ettiğim sayfada
    aynı şekilde uyarı alıyorum. Buda çok rahatsız edici bişi.

Yapmam gereken o kodun oraya nasıl eklendiğini bulmak ve ona göre bi çözüm üretmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düşük mb oyun önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var solucan die bir başlıkta bikaç cvp aldım ama söylenenler hiçbir işe yaramıyor....araştırmalara devam ediyorum...bir sonuca ulaşırsam bildiririm....
  • virus ağda olan bi virus.bizim okulun ağında da var formattan sonra bile bağlar bağlamaz ötüyo.
  • Ağdaki diğer makinelerdede bu virüs var zaten. Peki modem ile ilgili bir şey olabilir mi? Bu virüs dsl modeme yerleşebilir mi? Bu tür virüsler var mı?
  • Bir de Hijackthis'i deneyiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13619446/tm.htm
  • Onuda denedim birkaç bişi buldu ama bununla alakalı değil :)
    yardımın için teşekkürler "dejaay"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerman -- 2 Ocak 2008; 0:15:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluerman

Onuda denedim birkaç bişi buldu ama bununla alakalı değil :)
    yardımın için teşekkürler "dejaay"

Bütün sürücülerinizdeki sistem geri yükleme noktalarını kapatarak tekrardan spy taraması yapmayı deneyiniz..

Bazı virüsler sistem geri yükleme noktalarına gizlenerek, silinmelerine rağmen yine ortaya çıkıyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluerman

Ağdaki diğer makinelerdede bu virüs var zaten. Peki modem ile ilgili bir şey olabilir mi? Bu virüs dsl modeme yerleşebilir mi? Bu tür virüsler var mı?

bir örneğini daha önce görmedim ama bilemiyorum.Her şey mümkün, yanında dsl modemlerin de birer yazılımı var, eğer açıkları varsa böyle bir virus vakası olabilir.Şimdilik aklıma bir şey gelmiyor.Ağdaki tüm pclere format atıp bi deneseniz?Çok uçuk bir çözüm ama kesin sonuca vardırır.

dipnot: sorundan kısa yoldan kurtulmak için firefox kullanılıp script-blocker eklentisi kurulabilir.Virus sorun yaratamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 2 Ocak 2008; 22:17:12 >
  • aynı dert bende de var beyler...ağ kablosunu takıyorsun nete girerken üstte çubuk çıkıyo microsoft data access yükle diye..
    ondan sonra bu salakça adrese yönlendiriyorrr
    bunun bi çözümü olması lazım ama ne???bilenlerin acil yardım etmesini rica ediyorummm.
    çalıştıra mrt.exe yazın microsoft un kötü amaçlı yazılım temizleme aracı var onunla taratın nod 32 antispyware bunların hepsi hikaye bi türlü çözüm bulamadımm..
    ayrıca pc de ca anti virüs ve diğer yazılımları falan var anti spyware falan hepsi yalan oldu vallaaa..
    bide bu malware denen bi spyware cinsi var muhtemeln bu pislik budur..emin değilim fakat başka da aklıma bi şey gelmiyor...
  • tekrar selam
    Azim ettim bu sorunu format atmadan halledicem :)
    Bugün pandasoftware ile görüştüm. Bu sorunu kurumsal paketleri ile çözebileceğimi söylediler.
    Yarın bi demo göndericekler onu deneyeceğim. Alacağım sonucu sizede iletirim
    hadi bakalım hayırlısı diyim ne olucak yarın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerman -- 4 Ocak 2008; 0:31:03 >
  • inşallah olumlu bir sonuç çıkar haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz....
  • var mı bi gelişme, aynı durum şirket ağında da var kafayı sıyırıcam :D

nod32, microtrend, avast, AVG, ne bulsak denedik te hiç biri düzeltemio. anlık siliyor sonra yine geliyor.
  • Bugün işlerimin yoğunluğundan dolayı kurulumu yapamadık.
    Pazartesiye erteledim. Gelişmelerden haberdar edicem sizide ;)
  • hocam hijackthis işini görür o da olmazsa ad aware
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.