Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGITECH S220 2+1 iyi midir?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: LOGITECH S220 2+1 iyi midir? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
suataydemir

17 Temmuz 2008; 21:29:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: burakketenci

bende aynı durumdaydım logitech s220 alıcaktım x230 a da param yetmiyodu
microlab mc300 aldım http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=3919 gayette memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suataydemir -- 17 Temmuz 2008; 21:29:14 >

suataydemir

17 Temmuz 2008; 21:31:46 

arkadasım konusma uslubuna dikkat et,karşında lise yada mahalle arkasın yok,her yerde olduğu gibi burda da senin gibi dengesizlerin olması normal.angut konuşma tarzının cevabına gelince ; küçük bir sistem olsa bile apatman dairesinde sesin yayılması çok normal ki sesi sonuna kadar acamassın.demek istediğim buydu ama dediğim gibi senin gibi iki satırda ne mal olduğunu belli eden tiplere bu kadar yazı çok bile...

quote:

Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran

quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

quote:

Orjinalden alıntı: suataydemir

merhaba, bende 2+1 ses sistemlerini araştırıyordum.halaoglunda sbs 370 var ve sesi fena deildi.onu almayı düşünmüştüm ama piyasada bulamadım,onun yerine sbs a300 karar kılmıstım kı logitech s220 fark ettim.geçen gün özelliklerine ve forumlardakı incelemeleri okuduğumda almaya karar verdim.ama dün sağolsun ikiz kardeşim süpriz yapıp almıs ürünü.kutusundan cıkınca oyuncak gibi geldi :) sistemi bağladım ve ses kalitesi ve bası çok ii geldi.benim için önemli olan sesin netliğiydi.sesini bıraz açtığınızda rahatsız olan komsu sayınız artıyor :) son ses değerlerinde sbs 370 kadar bozulma olmuyor,gayet başarılı.almaya karar kılanlar varsa tavsıye ederim.dizaynı da cok göşterişli,sistemime uyum sağladı

işte bomba yılın yorumu
şu an yerlerdeyim komşular raharsız olur demişsin ne yaptınız bee 10 wattlık woofer altı üstü göbeği çatlasa ne bass verirki

o setle karıncalar rahatsız olmaz be

_DIESEL_

21 Temmuz 2008; 5:18:00 

seninde karşında enayi yok sallayacaksanda destekli salla

Ride as hard as you can for as long as you can "No Regrets"

geexer

23 Temmuz 2008; 10:14:45 

quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

Beyler ben creatıve ve logitech arasında kaldım. creatıve bir modeli var Gold mağazasında kurulu vaziyette vardı sesi denedim ama hiç güzel bass vurmuyordu üstelik son seste boğuluyor alın resimleri koyuyorum şiddetle tavsiye sakın almayınn zararlı çıkarsınız...

Ah ben aldım şu anda başımı ağrıtıyor , ana hoperlar bozuldu sık sık kullanmama rağmen

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)
kb92

23 Temmuz 2008; 19:06:06 

quote:

Orjinalden alıntı: suataydemir

merhaba, bende 2+1 ses sistemlerini araştırıyordum.halaoglunda sbs 370 var ve sesi fena deildi.onu almayı düşünmüştüm ama piyasada bulamadım,onun yerine sbs a300 karar kılmıstım kı logitech s220 fark ettim.geçen gün özelliklerine ve forumlardakı incelemeleri okuduğumda almaya karar verdim.ama dün sağolsun ikiz kardeşim süpriz yapıp almıs ürünü.kutusundan cıkınca oyuncak gibi geldi :) sistemi bağladım ve ses kalitesi ve bası çok ii geldi.benim için önemli olan sesin netliğiydi.sesini bıraz açtığınızda rahatsız olan komsu sayınız artıyor :) son ses değerlerinde sbs 370 kadar bozulma olmuyor,gayet başarılı.almaya karar kılanlar varsa tavsıye ederim.dizaynı da cok göşterişli,sistemime uyum sağladı

Ne hoparlörmüs bee bari salondaki sinema sistemini satıyımda bunu alıyım

_DIESEL_

25 Temmuz 2008; 8:14:06 

elemanın monitörü 10 numara wallpaperde oturmuş yani

suataydemir

25 Temmuz 2008; 19:47:58 

bak kardesım ya da senın hoduk tabırınde ''eleman'' yazdıklarımı sen enayı olasın dıye yazmadım ya da kımse burda yazılanlardan kendıne pay cıkarıp enayı olmaya çalısmıyor,eger sen kendını kefal gıbı her yazılanı üstüne alıp saçmalarsan enayı de olursun baska bısıyde .o bakımdan rahat ol,kasmana gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suataydemir -- 25 Temmuz 2008; 19:54:28 >

chatixx

26 Temmuz 2008; 0:10:11 

Monitör 19'' mi 22'' mi???

İntel Core2 Quad Q6600 Go Rev. || TT BigTyphoon 120VX || Gigabyte P35-DS3R Rev. 2.1 || 2*1 GB Team Xtreem 800Mhz || Lian Li Pc007-FB || Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw || Sparkle 8800Gt 512 MB || Fsp BlueStorm II 500W || Seagate 250GB 16MB 7200rpm Sata2 410AS || Frisby Kart Okuyucu ||Samsung 22" 2253BW || -- || Logitech Cordless Desktop Lx 500|| Logitech x-540 5.1 Speaker + 2 Adet Speaker Ayaklığı ||Zyxel Prestige 661 Series Modem|| Casio Exilim EX-Z1050 10.1MP Digital Camera || D-Smart + 2*Creative İnspire 4400 || Nokia 3230 + SonyEricsson k700i ||

_DIESEL_

26 Temmuz 2008; 1:48:32 

motorun markası nedir?

suataydemir

27 Temmuz 2008; 22:06:04 

samsung 2232BW 22 inç

azawarai

9 Ağustos 2008; 18:25:47 

s220 yi ilk gördüğümde bu ses bundan mı çıkıyor demiştim. Bence gidip dinlemelisiniz biryerde..

cetinbattal

9 Ağustos 2008; 21:52:15 

quote:

Orjinalden alıntı: semihalyuz

s220 yi ilk gördüğümde bu ses bundan mı çıkıyor demiştim. Bence gidip dinlemelisiniz biryerde..

P4 2.2 512KB ön bellek+768MB Kingston DDR400+Asus 9550GE/TD 128mb 128biT(400@500)+40GB Samsung 7200rpm Hard disk+Microsoft Wheel Mouse+Microsoft Curve 2000 Keyboard+HP Deskjet D2460 printer+Nec 16x DVD-rom+Siemens Fujitsu Mainboard Onboard+Logitech S200 Speakers 2+1

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: LOGITECH S220 2+1 iyi midir? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git: