Şimdi Ara

creative m2600 sorunu.. acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşıma yeni creative m2600 2+1 aldım ...ses %60 lardan sonra boğuluyor..wooferdan resmen cozur cozur sesler çıkıyor...gigabyte p5dsl (yada onun gibi bi anakart) ile onboard kullanıyo hoparlörleri...sizce hoparlörde bir sorun mu var yoksa bu serinin ses kalitesi bu kadar mı?.. ona göre servise götürücez ...yardımlarınız için teşekkürler..



  • ya niye kimse cevap yazmıyor ?
  • Hocam merhabalar.. Cihazi servise goturmedigini tahmin ederek cevap yaziyorum.. Eger bahsettigin bozulma her sarkida ( bazen bazi sarkilarin bit lerinden ve kayittaki ekolayzir ayarlarindan dolayi asiri yuklenebilir hoparlorlerine ) oluyorsa bi servise goturmeni tavsiye ederim.. Aksi takdirde dogru konumlandirma ve dogru ekolayzir ayarlariyla sahip oldugun sistemin fiyat/performans acisindan cok verimli oldugunu goruceksin.. Evimde Sony Hi-fi sistem olmasina karsin cok yuksek sesler(parti, vs..) haricinde pek kullandigim soylenemez.. genelde tatmin ediyo beni bu hoparlorler.. bi de (ben burn-in olayina inananlardanim ) belli bi sure sonra sub woofer da kendini buluo suan gayet saglam kendisi..biraz sabir.. Iyi dinletiler....
  • Ana ses volume, wave, eqaliser , sonuna kadar açıksa eh bide ses sistemini sonuna kadar açarsan seste bozulma olması doğaldır.

    ana ses 2/3, wave 2/3 equalizer hepsi ortada, winamp benzeri çalıcı eq kapalı-devre dışı iken sona kadar aç bozulma yoksa sorunda yok saymalısın.

    tüm ses sistemleri ideal olarak 2/3 seste çalışacak şekilde en çok,
    1/3 te de ideal en az dipgürültü+distorsiyon şeklinde ayarlanır.
  • kardeş ses ayarlarını iyi ayarlaman lazım sonuçta elinde çokk kaliteli ve yükses çıkış gücüne sahip bir 2+1 yok boğulması doğal işte bu yüzden logitechlerin x-230 modelini tercih ediyorlar.. boğulmama garantisi+yükses performans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.