Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
EISA yapılandırması

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> EISA yapılandırması Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ihtimaller_fora

29 Aralık 2007; 23:10:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Acer Travelmate marka dizüstüm var yaklaşık 1.5 sene oluyor alalı,bu aralar performansı biraz canımı sıktığından format atayım diyorum fakat kafamı kurcalayan birşey var.Dizüstünü alırken XP cd si filan verilmedi fakat disk yönetiminden baktığımda 3.13 GB 'lık EISA yapılandırması adıyla geçen bir bölüm bulunuyor sanırım bu kısım yedek olarak duruyor ve sistemi ilk aldığımız zamandaki halnie döndürebiliyoruz bunu kullanarak.Sormak istediğim bunun nasıl yapıldığı ve eğer bunu yaparsam arşiv olarak kullandığım aynı fiziksel diskimin üzerindeki diğer partitionların içeriğine birşey olup olmayacağı.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Will you, walk me
To the edge again
Shaking, lonely, and I am drinking again
Woke up tonight and no one's here with me
I'm giving in to you

ferhatdzgn

18 Eylül 2008; 0:44:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bendede ayni sorun var fakat kimseden cevap gelmedi daha bende nasil yapacagimi bilmiyorum

Intel Core 2 Duo E4300 3000 MHz,Asus P5B,Twinmoss DDR2 2Gb 667 Mhz,ATI Radeon X1650 512Mb,LG Flatron L1910S,Samsung 160 Gb Harddisc.Lg dvd writer
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> EISA yapılandırması Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2-REX M860U
nVidia 9800GTS ekran kartlı taşınabilir oyun canavarı!
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar