Şimdi Ara

Aracımı İzmirde hangi Hyundai servisine götüreyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar. ben 98 accent kullanıcısıyım. manisada oturuorm. malum birkaç ay önce burdaki servis kapandı. aracında acil bazı bakımların yapılması gerekio.(debriyaj baskı-balata-rulman,karburatör temizliği,kapı ayarları gibi). ama en önemlisi debriyaj değişimi. sanayide yaptırmak istemiorm. çünkü serviste yapılan işçiliğinde garantisi var. daha önce sorunlar yaşadım bu konuda onun için sanayiye güvenmiorm. bana izmirde sorun çıkarmıcak hangi servisi önerirsiniz. ben yükselişi düşündüm ama çoğu kişi şikayetçi die duydum. kalburcuyu görmedim hiç. çakırların da eski halini biliorm. arabayı ordan almıştık taaa o zamanlardan bu yana gitmedim hiç. bana yardımcı olursanız sewinirim.



  • izmirde hiç hyundai'ci yokmu yaw?
  • Yükseliş veya Çakırlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 31 Aralık 2007; 12:51:27 >
  • selam sen kararını servisten yana vermişsin ama eğer sanayiye götürmek istersen gerçekten işin ehli birisini tavsiye edebilirim.Balçova sanayi sitesinde hemen girişte solda Serhat Oto var ve kesinlikle tavsiye ediyorum.Özellikle model araçlardaki başarısı gerçekten güzel.Ve bosch arıza tespit cihazı da kullanıyor.İşçiliğine gelince ben 3 tamirci değiştirdikten sonra doğrusunu bulduğuma inanıyorum gerçekten muazzam ve titiz işçiliği var.Bence denemeye değer
  • dediğin yer de iyi gibi görünüyor. aklımda olsun orası da. çok sağol
  • Arkadaşım,
    Hyundai Yükseliş Oto'ya gitmeni tavsiye etmem. 10 yıldır Yükseliş otoya gidiyordum. Son uzun yolculuğumda 100 km hızla giderken şanzıman kilitledi. Yakında olan şehirdeki yetkili servise kurtarıcı ile götürdüm şanzımanda 50 gram dahi yağ çıkmadı.
    Yükseliş yetkili servisi bizim sorunumuz değil dedi. Sürekli düzenli olarak yıllardır aracın servisini yaptıkları halde söyleseydiniz , şanzıman yağına baktırsaydınız dediler. Bence Yükseliş güven vermiyor.
  • Konuyu uyandıracağım ama genel yorumlara bakıldığında Yükseliş ve Çakırlar dan kimse tam olarak memnun kalmamış gibi gözüküyor. Bu ikili firma içinde Yükseliş için çok olumsuz yorumlar yapılmış Çakırlar sizce nasıldır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.