Şimdi Ara

ölü konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
52.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 8 Haziran 2012; 6:03:37 >

• paylaşım için teşekkürler

ben uzun zamandır kullanıyorum zaten farklı olsada benzer işlevleri var
  • Tşk'ler paylaşım İçin :))

İnternetten indirdigimiz gaggetleri nasıl entegre edicemizi merakla bekliorum
  • yahoo widgets var birde bunu deneyeyim teşekkürler
  • @kArpUz3

Bende yahoo Widgets kullanıorum uzun zamandan beri bugun sidebar'a yarı geçtik :D Bakalım hoşuma giderse sidebar'a dewm

benimki Şu an böyle ,

ölü konu

İnternet Sitesindeki gaggetleri entegre etmeyi bilmiyorum . Soul hocam açıklıcaktı ama işi cıktı sanırım . Sitedeki gaggetleri nasıl sidebar'a ekleyip kullanabilecegimi bilen warsa paylaşsın lütfen .

• Yahoo benzeri güzelmiş, indirip deneyelim.
    Paylaşımın için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 31 Aralık 2007; 13:01:23 >
  • Kullanışlı oluyor gerçekten...Çok teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu ölü pixel mi?
    2 yıl önce açıldı
    konu dışı bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kurulumu görünce direk sildim programı.
  • Sidebar ' ı sağ üst köşeden + 'ya sağ tıklayarak close dedigimizde tekrar nasıl açıyoruz :S Sidebar'a tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor . Exe'dede çalışıyor gostermiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 31 Aralık 2007; 16:11:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Sidebar ' ı sağ üst köşeden + 'ya sağ tıklayarak close dedigimizde tekrar nasıl açıyoruz :S Sidebar'a tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor . Exe'dede çalışıyor gostermiyor .

Başlat>>Tüm Programlar>>Accesories>>Windows Sidebar
  • Gayet guzel, yakinda bu sidebar projesi tek paket halinde tamamlanacaktir. Severek inceledim ve bulduklarimida burda paylaşayım dedim.

XP 64bit ve 2003 64bit e kurmak:
    icindeki aciklamalar 32bit icin. Program yuklendiginde yapilan aciklamayi degistirerek yazdim, bu sayede umarim karisiklik cikmayacaktir.
    programi indirip kurduktan sonra bir klasore gerekli dosyalari cikariyor, kurdugunuzda assagidakiler anlamli gelecektir.
    ----------------------------------------------------
    -Adım2 deki programı kurun.
    -Adım3 deki sidebarı kurun. (sordugu zaman skip dedim)
    -Adim4 deki RegSidebar.cmd i KULLANMAYIN,
    onun yerine:
    notepad ile yeni bir RegSidebar64.cmd acip icine assagidakileri yazin:
    C: 
    cd C:\
    cd "C:\VAIO"
    regsvr32 /s vshellext.dll
    cd "C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar"
    .\regsvr32.exe /s sbdrop.dll
    .\regsvr32.exe /s wlsrvc.dll
    exit

istediginiz yerden cift tiklayip calistirin.

-Adım7 deki programı kurun.

Başlat>>Tüm Programlar>>Accesories>>Windows Sidebar i silin.
    C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\sidebar.exe nin yeni kisayolunu yaratip istediginiz yere yerlestirin.

Bilgisayari yeniden baslatin
    ----------------------------------------------------

Bu yapilanlarla Sidebar 2003-XP/64bit de calisiyor
    Gadget lari yukarda anlatildigi sekilde ekleyemedim, cozum bulan olursa yazar, hazir gelenler calisiyor tabi. :>.

Gny*
    elestirine katilmiyorum, kurulum basit. Verilenler biraz kurcalayinca gayet mantikli. Paketi hazirlayan kisi güzel bi iş cikarmis. Bu sene icinde daha basit bir kurulumunun cikacagina eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 2 Ocak 2008; 21:18:35 >

• 2003 ve 64bit uyumu kismen dogru cunku sidebar.exe paketinden hem 32bit hem 64bit paketler cikiyor (adim degisikliginden kurulan 64bit i 32bit ile degistirmedigimi gorebilirsin) lakin sonraki islemlerde 64bit te ufak sorunlar cikiyor. 64bit icin sidebar Forumundada bir aciklama var, ama ise yaramadi.

ekleme: 2003-XP 64 icin yenisinde ozel bir paket yok, "x64 Alky for Apps Install Instructions (by Rafael)" aciklamalarini takip etti isemde neticeye ulasamadim. "Download the Unpatched Sidebar" adimi ve sonrasida takildim.

Simdilik soulcube un verdigi paketi bir onceki mesajimda yazdigim sekilde rahatlila kullanabiliyorum. Gadget ekleme yide yapabilecek bir yol buldugumda sorun tamamiyle hallolmus olacak.

yeni pakette (galiba yeni emin diilim)
    sitesinde 2003 uyumlu ayri bir paket cikarilmis ve x64 icin de ek bilgi verilmis.
    ayrica xpsp2 ve xpsp3 paketlerida ayri verilmis.

konunun sahibi soulcubee , onun yenileyecegi/ekleyecegi "XP için Orjinal Windows Sidebar" forumunda daha ayrintili bilgiler muhakkak olacaktir.

not:
    adim 1 e ingilizce kullananlar icin ek: WindowsXP_KB940541_x86_ENU.exe (Kablosuz Lan Api)

Sanirim Yenisi cikmis:
    http://www.sokoolz.com/addons/r64/Ricks_WindowsSidebarSP2_AlkyXP1.0_AddOn.7z
    sanirim bu yenisi, kurulum daha kolaylasmis.
    Kurulum (xp32sp2eng de (tüm updateleri yapilmis) denendi, sorunsuz calisiyor.):
    (kisaca yol gostersin diye yaziyorum, soulcube daha ayrintili bir sekilde yapacaktir.)
    1) soulcubee nin ilk mesajda verdigi pakette (Sidebar.exe) bulunan Adım1 dekileri yapin.
    2) Ricks_WindowsSidebarSP2_AlkyXP1.0_AddOn.7z in icindeki Alky_XP.exe yi yukleyin.
    3)http://www.sokoolz.com/addons/r64/Sidebar.html de bulunan aciklamayi yapin. (yani Sidebar.inf ya sag tiklayip yükle diyin)

3. adimdaki flash dosyasini indirmek icin:
    http://www.sokoolz.com/addons/r64/Sidebar.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 2 Ocak 2008; 21:28:37 >

• Burdan yak
    32bit ide baskasi verir.
    ugrasirken iyi sanslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

Burdan yak
    32bit ide baskasi verir.
    ugrasirken iyi sanslar.

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ SADECE 32BİT VİSTA SIDEBAR KLASÖRÜ İHTİACIM KALDI...
  • bu vesile ile up da yapmis olalim.

RepQuest="Bu islem Windows Kenar Cubugu, Gadget kütüphanelerini yeniden kayit defterine kayitlandiracak & Gadget Yükleyicisini tamir edecek ve ayrica sistemden kaldirilan Paylaşımlı Gadget leri onaracak."
    NoAlky="Alky for Applications'ın yüklü olduğundan emin olun. (http://www.fallingleafsystems.com/) | İpucu: kitaplıkları tekrar kaydetmek için "Program Ekle Kaldir" dan Alky i secip <Degistir> tuşunu kullanabilirsiniz. (Algy onarimi icin)"

Turkcelestirmeye ufak bir ek yapayim

bir dahaki pakette adim1 dekilerden ihtiyac olanlarin ingilizceside olursa iyi olur.

64bit icin bir gelisme varsa link atarsan sevinirim. Vaio ile bildigin uzere calistirdim ama Algy ile olmadi. (daha once yazdigim gibi aciklamadakileri yapip algy yi xp64 e yukleyebildim )

• vista 32bit kullanıyorm ve sidebarım da var emret dostm hangi dosyayı istiyosn??
    Dostm r a p i d izin vermedi başka bi serversen deneyecceğim önerin var mı?
    arese koydum "Windows Sidebar from zoptrik" olarak aratırsan bulur sanırım oradan çekebilirsin bilgisayarım açık her zaman down yapıyprm çünkü
    Kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoptrik -- 4 Ocak 2008; 3:27:20 >
  • quote:

@kArpUz3

Bende yahoo Widgets kullanıorum uzun zamandan beri bugun sidebar'a yarı geçtik :D Bakalım hoşuma giderse sidebar'a dewm

benimki Şu an böyle ,

ölü konu

İnternet Sitesindeki gaggetleri entegre etmeyi bilmiyorum . Soul hocam açıklıcaktı ama işi cıktı sanırım . Sitedeki gaggetleri nasıl sidebar'a ekleyip kullanabilecegimi bilen warsa paylaşsın lütfen .

Arkadaşım arkaplan resmine bayıldım bana ulaştırabilir misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

@kArpUz3

benimki Şu an böyle ,

ölü konu

Arkadaşım arkaplan resmine bayıldım bana ulaştırabilir misin?

katılıyorum paylaşırsan seviniriz

• Tabiki Buyrun arkadaslar ,

MegaDoZ

Bu da benim masaüstüm

ölü konu

Sidebar Çok hoş oldu Tekrar tşk ederim abicim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 4 Ocak 2008; 13:07:59 >

• ARKADAŞLAR WINDOWS KENAR ÇUBUĞU (SIDEBAR) ARTIK TÜRKÇE VE ARTIK ARAÇ (GADGET) KURULUMUDA ÇOK BASİT VE UĞRAŞTIRMADAN OTOMATİK OLARAK KURULUYOR, SADECE PAKETİ İNDİRİN VE ÇALIŞTIRIN, OTOMATİK OLARAK GEREKLİ EKLENTİLERİ KENDİ YÜKLÜYOR ANCAK SİSTEMİNİZDE IE7 VE WMP11 YÜKLÜ OLMASI GEREKİYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 4 Ocak 2008; 19:29:33 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.