hepsini denedim, ya aldığım x-sim kartta problem var, yada defalarca deneme rağmen x-sim' i dopru oturtamıyorum, bununla beraber 2 ayrı sim kartta da denedim bazen eski simleri okumuyor diye şimdi itouch' ım oldu iphone yerine
uygulamayi takip ederseniz oluyor iki iphone u yaptim unlock oldu olmazsa olmazlar WiRLESS !!!! hata yaparsaniz paniklmeyin problem yok HARD RESET yapin HARDRESET iPHONE Press the home button (the big circle below the screen) and the sleep wake button (the button on top of the iPhone) simultaneously. Hold both buttons simultaneously for a few seconds, Ignore the "Slide to power off" and keep holding The iPhone should now shutdown automatically - (fade to black) Turn the iPhone back on by hitting the sleep/wake button. You should now see the Apple logo, your iPhone is restarting and thus booting up. You have completed a hard reset successfully.
HOME tusu [yuvarlak icinde kare olan:)]sag ustteki tepedeki acma kapama tusu birlikte basin birkac saniya birlikte basili tutun "Slide to power off"ekranda bu yazi cikacaktir gormezden gelin tutmaya devam edin kendi kendine kapanip ekran KARARACAKtir tekrar tepedeki tusla telefonu acin APPLE logosunu gorurseniz HARDRESET yapmissiniz demektir.
hayır size değil, bir önceki arkadaş öneride bulunmuştu ona yazdım, hala itouch durumunda, umarım Bursa' da halledebilecek arkadaş bulurum, sanırım aldığım x-sim arızalı
yalnız o yazıyı demurro yazmış siz değil... sanırım yanlış anladınız
quote:
Orjinalden alıntı: cokemancci
hayır size değil, bir önceki arkadaş öneride bulunmuştu ona yazdım, hala itouch durumunda, umarım Bursa' da halledebilecek arkadaş bulurum, sanırım aldığım x-sim arızalı
HERKES icin yazdim(PROBLEM YASAYIP "HARDRESET"atmak isteyenler icin )
quote:
Orjinalden alıntı: canoliflower
Bu cevabı bana mı yazdınız acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: demurro
uygulamayi takip ederseniz oluyor iki iphone u yaptim unlock oldu olmazsa olmazlar WiRLESS !!!! hata yaparsaniz paniklmeyin problem yok HARD RESET yapin HARDRESET iPHONE Press the home button (the big circle below the screen) and the sleep wake button (the button on top of the iPhone) simultaneously. Hold both buttons simultaneously for a few seconds, Ignore the "Slide to power off" and keep holding The iPhone should now shutdown automatically - (fade to black) Turn the iPhone back on by hitting the sleep/wake button. You should now see the Apple logo, your iPhone is restarting and thus booting up. You have completed a hard reset successfully.
HOME tusu [yuvarlak icinde kare olan:)]sag ustteki tepedeki acma kapama tusu birlikte basin birkac saniya birlikte basili tutun "Slide to power off"ekranda bu yazi cikacaktir gormezden gelin tutmaya devam edin kendi kendine kapanip ekran KARARACAKtir tekrar tepedeki tusla telefonu acin APPLE logosunu gorurseniz HARDRESET yapmissiniz demektir.
Ne yaptıysanız jailbreakme.com adresine gidip install appsnapp yapmanıza rağmen Slide to Unlock olmadıysa yani başarılı şekilde kırılmadıysa bir sefer de i.unlock.no adresini deneyin. Buradaki jailbreaker hem daha hızlı hem de daha yeni. Site zaten herkesin bişdiği tanıdığı bir site. Ben jailbreakme.com dan 5 kez denedim olmadı bu adresten ilk denememde sorunsuz hemen "Slide to Unlock" yazısını gördüm...
arkadaşlar bu klavuz birçok kişinin işine yaradı bir çok teşekkür aldım ve insanlara yardımcı olduğum için gerçekten çok sevindim. ancak tabi aksayan yönleri de var ne doğal olarak. şimdi sizlerden buraları öğrenmek istiyorum. şu adım şu şekilde de yapılıyor ya da ne biliyim burda şöyle bi hata verirse bunu yapın şeklinde tavsiyelerinizi bana yollayım ben de gereken değişiklikleri yapayım. böylece daha çok kişiye sorunsuz yardım etmiş oluruz hemde forum kirliliğini önleriz. şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bu klavuz birçok kişinin işine yaradı bir çok teşekkür aldım ve insanlara yardımcı olduğum için gerçekten çok sevindim. ancak tabi aksayan yönleri de var ne doğal olarak. şimdi sizlerden buraları öğrenmek istiyorum. şu adım şu şekilde de yapılıyor ya da ne biliyim burda şöyle bi hata verirse bunu yapın şeklinde tavsiyelerinizi bana yollayım ben de gereken değişiklikleri yapayım. böylece daha çok kişiye sorunsuz yardım etmiş oluruz hemde forum kirliliğini önleriz. şimdiden teşekkürler...
öncelikle çok teşekkür ederim.. kılavuzda 1.1.2ye update yazıyor ancak şu an 1.1.3e update söz konusu.. bilmeyen arkadaşlar 1.1.3'e çıkarabilirler shift'e basmadan.. bunu editleyebilirsek güzel olur tekrar teşekkürler herşey için
HARDRESET problemi ile karsilastim sizin cewiride detay yoktu GOOGLE dan bulup tercumesi ile birlikte yazdim birinci sayfada konunun altina detay olarak ilave edebilirsiniz ayrica arkadas belirtmis bu anlatim eski 1.1.2 iTuNES otomatik update icin RESTORE degil SHIFT[bilgisyar klavyesindki en soldan alttan ikinci uzerinde yukari donuk ok isareti olan tus]basip UPDATE seceneginden daha once indirilmis olan 1.1.2 firmware'i yuklemek aksi halde otomatik UPDATE 1.1.3 yapiyor bu islemden sonra UNLOCK zor
quote:
Orjinalden alıntı: fleischman