Şimdi Ara

2020 cm 100W'lık Pasif SubWoofer'ı Aktif Hale Getirebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Vestelin Pasif ev sinema siteminin Pasif SubWoofer'ının içine örneğin Creative yada diğer sitemlerin Wooferları içindeki devreyi entegre ederek kullanma mümkün olabilir mi? Yapmayı düşündüğüm şey; Multimedia sitemlerinin Wooferlarının icindeki devreyi bu pasif woofer a monte ederek o woofer hoparlöre giden kısmı benim pasif woofer hoparlörüne bağlamak.
    Bendeki Yamaha RX-V359 anfinin SW çıkışını Creative T-5900 ün girişine jack dönüştürücü ile giriş yaptım. Ancak fakat creative'in anfisinin girişi 3 jack girişli Center-Woofer Frontlar ve Surroundlar. işte bu center ve Woofer girişine taktım anfiden gelen ucu. Ama neredeyse Creativein kendi hoparlöründen (woofer) hiç ses gelmedi.

    Bu konuda mono anfi almayı düşünmüştüm ama fiyatları pek cazip gelmedi. O kadar parayı mono anfiye verene kadar sıfır hazır normal kilitede bir Aktif woofer alabilirim. 250 ytl civarı çünkü. Amacım elimdeki sistemleri değerlendirmek. Aslını sorarsanız böyle bir seyi kendim yapabilirsem milyarlık SW lardan gönüllü olacak benim icin :)

    Değerleri fikirleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.







  • sana SW devresi vereyim mi?istersen creative yaptığın bağlantıdan ses gelmez normal. işin aslı uydudan gelmemesi gerektiğini bas ın çalışması lazım. bağlatı yapılır o kolay.
    hangi vestel set.
    şöyle...

    http://images.asia.ru/img/89239/FA-170A.jpg
  • istediğin şeyi yapmak kolay ancak şuna dikkat etmelisin örn:creative demişsin onun içindeki amfi devresi bütün kanallar içindir sen onun içinden sürücüye giden kabloyu kullanmalısın o zaman receiver a ihtiyacın bile olmadan direk bilgisayara bağlayarak da ses alabilirsin giriş için de center-sub için 3.5mm jack kullanıyordur muhtemelen ondaki sub a giden renkleri bağlamalısın

    bir de @the_cantan üstad SW devresini verirsen ben kullanmak isterim teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: withhonour

    istediğin şeyi yapmak kolay ancak şuna dikkat etmelisin örn:creative demişsin onun içindeki amfi devresi bütün kanallar içindir sen onun içinden sürücüye giden kabloyu kullanmalısın o zaman receiver a ihtiyacın bile olmadan direk bilgisayara bağlayarak da ses alabilirsin giriş için de center-sub için 3.5mm jack kullanıyordur muhtemelen ondaki sub a giden renkleri bağlamalısın

    bir de @the_cantan üstad SW devresini verirsen ben kullanmak isterim teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar...


    Sağlam görüş.

    @Withonour kardeş ben de ki devre hazır. bu resimdekine benziyor. şeklen. selamlar

     2020 cm 100W'lık Pasif SubWoofer'ı Aktif Hale Getirebilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 31 Aralık 2007; 15:36:22 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.