Şimdi Ara

ANTEC NEO POWER 480W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ANTEC NEO POWER 480W

ANTEC NEO POWER 480W

Fiyat 90 ytl. Kutulu, faturalı, garantili.

2 tane 12V kanalı var ve kanal başına 18A. İkisi birlikte tam 36A verebiliyor. Güçlü, kaliteli, sessiz bir güç kaynağı.

ANTEC NEO POWER 480W

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 28 Aralık 2007; 22:55:46 >

• aynı modeli ben kullanıyorum. son derece sessiz ve verimli bir psu. tavsiye ederim.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • Valla heran vazgeçebilirim. Salondaki bilgisayara koyayım ben bunu en iyisi yav.
    ]alış ve satış yaptığım arkadaşlar..dejavu098 phobia mehmetsirin serhanuygur maystor xms deathlord ctnr WİLD ((( free_man ))) zalimtürk fatalist s3k0 iStPaLaDiN kornw asyapage kozcivan snuffxxx cpu2ram öztin BaMKaN demirelli WinteR leren buxat strangerXT cathedral centerland researcher12 hipocrat akkinoo2 ilhanburak cemguls legend86 thxdolby eticet06 rachadell IeVeN qEccE esegoz msamy Mindhunters STND Erai Bhd1R KarraKarrtal umutseda2121 adoni ufug35 MENEME2002 tupacamaru losingrip ıspanak ermanunal01 WVdestek heady eyokus ve ismini buraya sığmadığı için yazamadığım nice birbirinden değerli arkadaşlar
  • hem de kolay tak-çıkar özellikli bir PSU Fiyat çok çok iyi gerçekten. Forumda tak-çıkar özellikli olmayan 1 yıllık SilverStone lar bile 90-100 YTL den gitti. HIGH POWER 500W almasam kesin bunu alırdım. Hayırlı satışlar kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAGAN vs ENERMAX
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gOkO

psu tarafımdan alınmıştır.Mehmet beye teşekkür ediyorum.Güle güle harcayın...

Ben teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.