Giriş | |
|
|
|
22 Temmuz 2008; 12:02:59
|
|
|
Hayır değil abi.İlaçlı steam.Steam ilaçlı,oyunları Pre-Order gibi indiriyosun ve sonrasında oyunu ilaçlı olarak açabiliyosun.Bi kaç dosya yardımı ile de Ach silahları kullanılıyo ve oto update yapabiliyo.Fakat orj serverlara girilemiyo
|
|
22 Temmuz 2008; 13:14:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: beyazpiyon Hayır değil abi.İlaçlı steam.Steam ilaçlı,oyunları Pre-Order gibi indiriyosun ve sonrasında oyunu ilaçlı olarak açabiliyosun.Bi kaç dosya yardımı ile de Ach silahları kullanılıyo ve oto update yapabiliyo.Fakat orj serverlara girilemiyo artık
|
|
22 Temmuz 2008; 20:04:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SeRo-34 quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93 Evet patch uyumsuzluğundan olabilir.Sen gamerxden değilde KSO'dan indir.Gamerx'e bişeyler oldu. En son çıkanı bende bilmiyom.Benim oyun kendisi otomatik yapıyo güncellemeleri.Araştır internette no-steamlerde bu nasıl oluyor? Sen non steam mısın hala? Hala non sa sana bi link atayım steam herşeyini krndi yapsın yüklesin
|
|
29 Temmuz 2008; 21:00:00
|
|
|
arkadaşlar nasıl pre order gibi yapıcaz bi yardımcı olun lütfen :) bide non steam server adresleri lütfen ben sadece 1 tane rus serverinde oynayab iliyorum çünkü map ler yok bende
|
|
31 Temmuz 2008; 1:53:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93 quote:
Orjinalden alıntı: SeRo-34 | | | |