Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TEAM FORTRESS 2 - Server ve Map Rehberi + Patch'ler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Çok kişili FPS Oyunları >> Team Fortress Serisi >> Cevap: TEAM FORTRESS 2 - Server ve Map Rehberi + Patch'ler Sayfa: <<   < önceki  22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
beyazpiyon

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 19:47:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1- Nicklerimiz zaten |DH|x|TR| şeklinde
2- Orjinal olmadan da Steam açabilirsin.

BlackF!Re

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 20:01:12 

tekrarlıyorum arkadaslar

arkadaşlar fragtürk serverinin 24 kişilik non-steam serveri acılmıstır ip: 79.135.164.90:27015 foxhound hocam ip yi anasayfaya eklersen sevinirim bu servere girelim hem steam hem non-steam farketmez bende orjinal steam var ama sasclan serverinden memnun degilim berbat bir oylama sistemi var acılan map ler 10 dakka sonra degisir ve 24 saat dustbowl var bence bu servere girelim hadi arkadaslar

bu arada gelin söyle herkez bi toplanalım eğlenelim yaw öldünüzmü beyler canlanız biraz

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead

Waiting: Half Life 2 episode Three
SeRo-34

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 21:50:01 

Fragtürk de pingler çok iyi. Özellikle nazmi bizim pingler blackfire ve yalcına göre biraz daha iyi gibi. 5 pingle oynayabildim ama servera bi kaç kişi daha gelince 12 falan oldu

BlackF!Re

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 22:31:18 

pingim ilk defa 30 u gördü bende genelde 60 larda gezerdi

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead

Waiting: Half Life 2 episode Three
EstrEmO

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Mart 2008; 0:32:21 

Clanı ben kurdum ama kurarken dhgame diye kurdum bu ilerde yaygınlaşır counter olur cod4 olur vs diye düşündüm buda ilerledikçe olucak zaten genellikle oynayanları biliyoruz arkadaşım iyi oynayanlar hergün açık oluyor yani sana laf sokmak degil bunların farkında olan insanlarız ben bu aralar sadece tf2 fazla oynuyorum çünkü o anime karakterler hareketler bagırışlar hepsi ayrı bir güzellikte,

mesala bu oyunu yıllardır counter oynayan birine önerdim gel oyna dedim hiçbir karakteri begenmedi bana şöyle hızlı mermileri iyi olan bir karakter ver diyor. yerdeki silahlari alıp o karakterde kullanmaya çalışıyor. Sonra sevmedi kalktı yani herkes bu oyuna yaklaşmıyor ben 55 levele kadar cod4 te yaptım ama oda öyle sadece vur tarzında oyun bu öyle degil en çokta bunu seviyorum.

neyse uzun oldu biraz

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
beyazpiyon

Sisteme Gözat

13 Mart 2008; 10:26:21 

Melih abi zaten buluşmalar ayarlıyor.O saatlerde de çoğumuz giriyoruz.Kusura bakmayın Lost izlemek zorunda kaldık.O yüzden giremedim.

Blackfire çoğu kişi oyunu bırakmış durumda maalesef.Ama sen-ben-estremo-sero34-fox-ylcn-doh ve dahası bu oyunu ölene kadar oynayacağız.

çok uçtum

egomanyak.

Sisteme Gözat

13 Mart 2008; 12:56:31 

Engine eroor
çözüm arkadaşlar bakın en son 2x li sayfalarda aylar önce 2007 idi sanırım yıl bi msj yazdım o günden beri çözüm aradım ve çözdüm daha onlarca sorun çıktı en sonunda yüzdüm yüzdüm engineye geldim bunuda çözersem katılabilirim yardım

havarian

13 Mart 2008; 16:06:50 

sağolun beyler;açtık non steam serverı tüm oyuncuları serverımıza bekliyoruz.Serverımız 2gb/s bağlantılı ondan dolayı pingler düşük olacaktır.Non steam olan serverımızda lag yoktur.Olayacakta olursa bana buradan haber verinizSteamcommunity
ilginize teşekkür ederim

www.tf2turkey.com
www.tf2turkey.com/forum
EstrEmO

13 Mart 2008; 17:23:06 

Cuma gibi ayarcılar grubu ile buluşup oynicaz dostluk maçı olucak hırs yapmayın

Duyuru

http://steamcommunity.com/groups/tf2arc

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
ylcnsntrk

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 12:41:34 

Yeni bir patch daha

[-]March 13, 2008 - Team Fortress 2 Update Released

Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Team Fortress 2

Fixed Linux dedicated server map load problems on certain Athlon processors

ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 16:19:22 

2 gün önce episode one 'a başlamıştım. forumda bir arkadaş Türkçe yama hazırlamış, kurup oynayım dedim. dün oyun bitti ve sildim. ardından TF2 ye gireyim dedim. steam hatası verdi. steamı açıp denedim bu sefer başka bir hata verdi. bende son yamayı tekrar kurdum ve oyunu sorunsuz bir şekilde açtı. fakat TF2 de Türkçe oldu. bir an nereye tıklayacağımı şaşırdım.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

bu arada 2 Türk serverida bomboş. 120 pinglerle takılıyoruz haybiye.

beyazpiyon

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 18:20:29 

Episode One ile çakışmış anlaşılan.Çünkü ikiside kaynak olarak hl2.exe yi kullanıyor...

Bende korktum bi an nasıl olur diye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 14 Mart 2008; 18:23:59 >

ZeneX

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 19:18:25 

Arkadaşlar bu günkü update i p3ng3l ile yapabileniniz var mı? Bende %0 ve indirmiyor TF yi..

beyazpiyon

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 19:19:42 

Ben hiç update e dokunmadım.Çünkü gamerx de öyle bi haber yok...

ŞU AN FRAGTURK TE 5 KİŞİYİZ...