Giriş | |
|
|
|
2 Mart 2008; 1:49:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: foxhound 1. konsolu aç "name |DH| Foxhound |TR|" gibi nickini yaz. 2. ilk sayfada oyunburada.com'un server'ının ip'sini bulabilirsin. 1. gercekden cok cok saol. 2.Şuan varmı bizden oynayan??
|
|
|
|
|
2 Mart 2008; 2:43:01
|
|
|
ula bi tane oynayacak server olmazmı beaa
|
|
|
|
|
2 Mart 2008; 12:45:07
|
|
|
bu arada yama ile soldier in ve demomanın mermileri 16 ya dusurulmus (sticky bombası 24) bide mesela siz enginer iseniz mesela bir yere sentry falan kurdunuz ve uzaktasınız diyelim spy in biri gelip sapper yapıstırır ve bizde spy ın frag almaması icin yapıyı imha ederiz işte bu olayda kalktı arkadaslar spy herhangi bi aletinize sapper yapıstırdıgı zaman yok edemiyorsunuz onu
|
|
|
2 Mart 2008; 15:01:48
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BlackF!Re bu arada yama ile soldier in ve demomanın mermileri 16 ya dusurulmus (sticky bombası 24) bide mesela siz enginer iseniz mesela bir yere sentry falan kurdunuz ve uzaktasınız diyelim spy in biri gelip sapper yapıstırır ve bizde spy ın frag almaması icin yapıyı imha ederiz işte bu olayda kalktı arkadaslar spy herhangi bi aletinize sapper yapıstırdıgı zaman yok edemiyorsunuz onu Bu kötü olmuş
|
|
2 Mart 2008; 16:36:55
|
|
|
@Marcus Fenix Steam i kur.Üyelik al.Estremonun imzasındaki tüm üyeleri ekle.Kimin hangi serverda,hangi mapta olduğunu gör.Ayrıca oyunda Find Servers dan da Favorites e Server ekleyebilirsin. Ayrıca İlk Sayfadaki Rehberi KESİNLİKLE okumalısın.Bilmediğin birçok bilgiye kavuşacaksın. Patchteki olayları ingilizcesinden okumuştum.Gerçekten kötü olmuş.Ama yerdeki silahlardan mermi toplayabiliriz. Küçük bi not : Türkçe Yamanın %50 si bitti.Test için Estremo,Foxhund ve Blackfire düşünüyorum.Gönüllü olmak isteyen varmı ? (Ama şimdi değil yama bitince...) Fakat hataları bana bir .txt de belirtecek : Bu yazı sığmıyor,ğ ve ş leri düzelt gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 2 Mart 2008; 16:40:07 >
|
|
2 Mart 2008; 17:03:26
|
|
|
arkadaşlar daha önce bir kaç serverda oynadım.Scout simdiden favorim diyebilirim ama daha fransız sayılırım oyuna. Neyse velhasılı gelgelelim asıl soruna dün geceden beri .exe hatası alıyorum tam servera girecekken.Oyundan atıyor neden olabilirki acep???
|
|
|
|
|
2 Mart 2008; 17:26:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix arkadaşlar daha önce bir kaç serverda oynadım.Scout simdiden favorim diyebilirim ama daha fransız sayılırım oyuna. Neyse velhasılı gelgelelim asıl soruna dün geceden beri .exe hatası alıyorum tam servera girecekken.Oyundan atıyor neden olabilirki acep??? İnan bana diğer karakterleri denesen böle demezsin.Kısaca tanıtayım; Soldier : Yolda görürsen ondan kork Pyro : Spy isen veya az healthin varsa işin bitti Demoman : Tam bir defance adamı Heavy : Sentry parçalayıcı Engineer : Sentry i koycağın yeri bilirsen bu işte ustasın Medic : Kurşun geçirmez eğlenceli oluyor.Takımın kıçı sana emanet Sniper : Söze gerek yok. Spy : Anlatmakla bitmez.Avatarımda da gördüğün gibi favori classımdır.Bazıları nasıl bir Spy olduğumu bilir. Denemekte fayda var. Bu arada .exe ile ilgili hiçbir çözüm yok maalesef.
|
|
3 Mart 2008; 3:46:00
|
|
|
Vista vardı XPye geçtim tekrar.Şimdi Asssains denemelerim war.Bitince TF'dayım.Umarım bi sorun çıkmaz.Soldier bana biraz çatlak bi tip geldi adamım olabilir
|
|
|
|
|
3 Mart 2008; 10:52:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem nazmicim, yıldızlarımın rengine bak hele tek parmak oynuyorum beni öldürme, seni banlarım derken şaka yapmıyordum
|
|
3 Mart 2008; 15:42:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ylcnsntrk quote:
Orjinalden alıntı: BlackF!Re bu arada yama ile soldier in ve demomanın mermileri 16 ya dusurulmus (sticky bombası 24) bide mesela siz enginer iseniz mesela bir yere sentry falan kurdunuz ve uzaktasınız diyelim spy in biri gelip sapper yapıstırır ve bizde spy ın frag almaması icin yapıyı imha ederiz işte bu olayda kalktı arkadaslar spy herhangi bi aletinize sapper yapıstırdıgı zaman yok edemiyorsunuz onu Bu kötü olmuş Benimde o yüzdden kaç sentry gitti yaw.İmha ediyom ediyom patlamıyo.Spyların işine yaradı bu patch
|
|
3 Mart 2008; 18:57:41
|
|
|
kota sorunu nedeniyle epeydir uzak kaldım oyundan. ben de en son 1.0.1.3 patch yüklü. acaba en son hangi patch var sorunsuz olan.
|
|
3 Mart 2008; 19:42:12
|
|
|
arkadaşlar spray dosyasını nereye koyuyorduk acaba?
|
|
3 Mart 2008; 19:44:19
|
|
|
Şunu diyeyim,sorun oluşmaması için aynı marka patchlerden git.Yoksa nanayı yersin.En sonki patch 1.0.2.0 Edit : @FireBender \tf\materials\vgui\logos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 3 Mart 2008; 19:50:12 >
|