Giriş | |
|
|
|
12 Kasım 2008; 16:38:15
|
|
|
Orj. İthal Transformers Set 20YTL. Ve zamanında oynamaktan en çok keyif aldığım oyunlar... Grup oyunu mu dersiniz, kutu oyunu mu yoksa masa oyunu mu ya da her neyse!?... Hepsi orijinal, yırtık, eksik, çizik, kırık yok. Zarlarına kadar tam ve temiz setler. Kutu başına 15YTL. diyelim. Altı üstü olur, çoklu alımda yardımcı olurum. Bugün el kadar Tabu'ya 40 küsur Lira istediklerini düşünürseniz bedava! Ve artık eskisi gibi çeşit de yok zamanında ne çıktıysa almışım Kurşun askerler, Toys r Us'tekilerden değil, küçük ve detaylı, kaliteli plastikten, Hepsi 20YTL. Ankara'da elden teslim. @CoMiSeR'le olan anlaşmazlıktan ötürü! Kendisiyle görüşün... Koleksiyonculara; Home Computer 50YTL. Veee senelerdir insanların elinden düşüremediği bağımlılık yapan Yahtzeee, hastaları bilir. 15YTL. Kurallar ve oyunu denemek için Buradan! Skorumu devirmeyi becerene hediye! Gerçekten... El atarileri tanesine 5YTL. diyelim. Talkie-Walkie 15YTL. 2 Adet 9v pille çalışır. Tamamı denendi. Aterilere birer adet "düğme pil" lazım. Piller fiyata dahil değildir. Yine bir çift telsiz, yukarıdakinden daha yeni ve daha ufak 20YTL. 6 kalem pil gerekli. Hatırlar mısınız? Solo Test! Şimdiye kaldı mı ki?! Bu da tek kaldı 10YTL. Minyatür Okey Takımı. Saydım eksiği yok :) Sınıfta bile oynardık bunla 20YTL. Lise ve üniversite kantinleri için çok müsait ama sorumluluk kabul etmiyorum Ankara'da elden teslim. @CoMiSeR'le olan anlaşmazlıktan ötürü! Kendisiyle görüşün... Kablo kumandalı Transformer, Arabadan-Robota 15YTL. iki adet kalem pille çalışır. Polarcop Yanar-Dönerli Polis Arabası. Sesli Rengarenk ve Çok Eğlenceli 20YTL. "0" 2 tombul pil dahil :) Ya nasıl bir çocuksam, hiç mi oynamamışım ki?! İzmir elden, diğer taraflara kargoyla, takas da olur. Detay ve soru sormaktan çekinmeyin... Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
Ekteki dosya (1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 30 Ekim 2008; 10:13:23 >
|
|
|
|
|
28 Aralık 2007; 18:32:56
|
|
|
çok güzel bir ilan =)) 3-5 yaş daha küçük olsam alırdım
|
|
|
|
|
|
|
28 Aralık 2007; 18:54:37
|
|
|
Arkadaslar da zaten ya koleksiyonluk ya da cocuklarına alıyorlar
|
|
|
|
|
1 Ocak 2008; 1:09:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi inanılmaz bir çocukmuşsun...senin çocuklarına acıyorum.sendan baya bi çekecekleri var ..bu kadar da düzen ve temiz bakım olur mu yawww?
|
|
|
|
|
1 Ocak 2008; 1:14:17
|
|
|
Olmaz galiba bir anormallik war quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi inanılmaz bir çocukmuşsun...senin çocuklarına acıyorum.sendan baya bi çekecekleri var ..bu kadar da düzen ve temiz bakım olur mu yawww?
|
|
|
|
|
2 Ocak 2008; 15:50:58
|
|
|
USTAM HARİKASIN YA..BİR AN BENİ 15 SENE GERİYE GÖTÜRDÜN..ÇOCUKKEN OLACAKTIKİ BUNLAR BÜTÜN BAYRAM HAŞLIĞIMI HERŞEYİMİ SANA VERİRDİM..
|
|
|
2 Ocak 2008; 23:08:13
|
|
|
gerçekten çok güzel bir koleksiyonunuz varmış param olsa legolar askerler ve kinderi alırdım :)
|
SerdaR^73
İkinci el mesajı:224
Katılım zamanı: 16 Temmuz 2006; Şehir: Zonguldak Durum: Forumda değil
|
 |
|
3 Ocak 2008; 1:18:12
|
|
|
valla tebrik ederim seni arkadaşım..ilanın tamamına ağır ağır baktım,şaşırdım gerçekten..bu oyuncaklar kırılmadan dağılmadan nasıl oynanmış ve bugüne de gelmiş.benim 15 aylık oğlum var oyuncak leğeni hurdacı dükkanı gibi oldu :)) ayrıca tabancalı atari de beni 7-8 yaşlarıma yani yaklaşık 25 sene öncesine götürdü:( ..Hayırlı satışlar arkadaşım..
|
|
3 Ocak 2008; 13:41:27
|
|
|
Herkese Teşekkürler
|
|
|
|
|