Şimdi Ara

:..Nokia N82..:SATILDI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kutusunda, jelatinli, denenmiştir.
    • Kayıtlıdır. Kayıt belgesi vardır.
    • Tam ve orijinal kutu içeriği vardır.
    • Türkçe menüdür.
    • 2 gb kart

:..Müthiş Hediye..:

:..Creative EP-630 kulak içi kulaklık (Hiç kullanılmamıştır, sadece denenmiştir):..

FİYAT : 950 ytl dir.
    İletişim : PM den...

Takas kesinlikle yoktur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çok sağlam birinden, çok sağlam hediyelerle, harika bir telefon....
    Hayırlı satışlar hocam.
  • ücretli hediyemi olur ya
  • Bencede hediye olayı biraz garip olmuş

Tam türk işi
  • Telefonu hafıza kartsız ve kulaklıksız (ep630) kayıtlı olarak alabileceğiniz rakam piyasada minimum 1000 liradır.
    975 ytl ye hediye olmuş oluyor çok bilen arkadaşlarım.
    Biz gene insiyatif gösterip eğer hediyeler lazım değilse bile bir fiyat veriyoruz.
    Yoksa hediyeyi parayla sattığımız yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Telefonu hafıza kartsız ve kulaklıksız (ep630) kayıtlı olarak alabileceğiniz rakam piyasada minimum 1000 liradır.
    975 ytl ye hediye olmuş oluyor çok bilen arkadaşlarım.
    Biz gene insiyatif gösterip eğer hediyeler lazım değilse bile bir fiyat veriyoruz.
    Yoksa hediyeyi parayla sattığımız yok.

olabilir.ama kulağa hediye kelimesi hoş gelmiyor.aksesuarlı-aksesuarsız diye ayırsaydınız daha iyi olurdu.
  • Orijinal kutusu içinde ep630 ve 2gb kart yok (yurt dışı tellerde). O nedenle yanında verdiklerimiz telefonun aksesuarları değildir.
    Aksesuarlar tam olarak verilecektir zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık nokia x6 (n8 takaslı )
    13 yıl önce açıldı
    Satılık Nokia E6
    10 yıl önce açıldı
    Nokia E72 (Satılmıştır)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PM attım

geçen benim aldıgımda 2gb lık kart vardı içinde
    içinden çıkıyor bildiğime göre
  • ya harbiden hee aksesuar derse ne olur hediye derse ne olur yani o kulaklığın ve hafıza kartının ederini düşünen yok tabi telefon onlar olmadan 1000ytlye satılıyor abuk sabuk şeyler yazmayın revolver arkadaşım haklısın valla aynı tip birşeyi bana da yapmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcannn -- 28 Aralık 2007; 17:55:59 >
  • Bıktın dimi telefondan Revolver zaman içerisinde...
  • bu telefonu cok uzun kullanırsın gibi gelmişti ama :)
  • 1. Telefon benim değil arkadaşlar.
    2. Yanında verdiğimiz creative ep630 kulaklığın kalitesini bilenler bilir. Bu demek değildir ki içinden orijinal kulaklığı çıkmayacak.
    İçinde tüm aksesuarları var arkadaşlar. Yani atıyorum ben 512 kart alırım, orijinal kulaklığı da yeter derseniz 2 hediyesiz verebiliriz.,
    Seçeneğimiz bu yönde.
  • kutu içeriğinde 2gb hafıza kartı var sanırım okuduğun incelemede yazıyor belki alınan bölgeye göre değiştiriyor olabilirler.
  • Peki, kartı kutu içeriğine dahil ediyorum. Hediye olarak EP630 u sunuyorum, fiyatı da 950 ytl yapıyorum...
  • Ben creative ep-630 kullanıyorum. Bu telefona yanında verilecek en mükemmel hediyeyi seçmişsiniz. İyi satışlar dilerim

((( ah param olsaydı kaçmazdı )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 28 Aralık 2007; 22:10:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Peki, kartı kutu içeriğine dahil ediyorum. Hediye olarak EP630 u sunuyorum, fiyatı da 950 ytl yapıyorum...

fiyat cok iyi normalde kutu icerginden 2 gb cıkıyo orayı duzetim revolver yada sana denk gelmis olabilir veya kartsız versiyonuda olabilir . ama yinede fiyat iyi cunku kayıtlı ki pasaport kayıtlı olamayan (kayıtlı) cinsler 1000 lira kayıtsızlar 900 lira ep-630 orj ise 30 lira ztn. oda en ucuz olan yerlerde. fiyatın cok iyi hayırlı satıslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 29 Aralık 2007; 0:10:02 >
  • Tarafımdan alınmıstır
    Saygılar
  • @blacks61
    nickli arkadaşa satıldı. Hayırlı olsun.
    İnşallah p.tesi havale ve kargo işlemlerini yapacağız.
  • alanada satanada hayırlı olsun...revolver hocam hızına yetısmek guc..bende sattım n95i beklemedeyım..
  • hemşerim sana da hayırlı olsun
    n95 8gb arıyorsun galiba

quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

alanada satanada hayırlı olsun...revolver hocam hızına yetısmek guc..bende sattım n95i beklemedeyım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.