Şimdi Ara

DENON AVR-1804 AMFİ PROBLEMI(çok acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu gun ses sistemimde müzik dinliyodum. Optik çıkıştan pc ye bağlıydı. Bir anda ses kesildi elektrik kesildi sandım fakat değil. Power ışığı yanıyor fakat neyaptıysam amfi yi çalıştıramadım. Sadece kırmızı power ışığı yanıyor. Bir anda ses kesildi. Üstünü ellediğimde normalden daha sıcak olduğunu fark ettim. Sizce problem nedir. Yılbaşına kadar çözmem gerekiyor problemi eve gelicek davetliler var çünkü. Yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Teşekkürler...



  • hiç cevap verebilicek yokmu yarına kadar çözmem gerekiyo problemi
  • bircok neden olabilir. elektriklerin düşüp cıkması. hoparlör kaplolarının uclarına takılıp birbirine değmesi. anfi hoparlör uyumsuzluğu.anfinin korumaya gecmesi.rolenin takılıp acılmaması. vs vs vs vs.yerinde bilen biri tarafından bakılması daha doğrudur bence.
  • bence de bu bizim anlatmamızla çözülebilcek bir probleme benzemiyor misafirlerin için geçmiş olsun diyorum sanırım müziksiz bir yılbaşı geçirmek zorunda kalıcaklar saygılar...
  • http://www.addressdavet.com/
    Tüm organizasyonlar için.
    Selamlar.

    quote:

    Orjinalden alıntı: @yKuN

    Arkadaşlar bu gun ses sistemimde müzik dinliyodum. Optik çıkıştan pc ye bağlıydı. Bir anda ses kesildi elektrik kesildi sandım fakat değil. Power ışığı yanıyor fakat neyaptıysam amfi yi çalıştıramadım. Sadece kırmızı power ışığı yanıyor. Bir anda ses kesildi. Üstünü ellediğimde normalden daha sıcak olduğunu fark ettim. Sizce problem nedir. Yılbaşına kadar çözmem gerekiyor problemi eve gelicek davetliler var çünkü. Yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Teşekkürler...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.