Şimdi Ara

## ATi Overclocklu Kart Satma Peşinde ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## ATi Overclocklu Kart Satma Peşinde ##


    Bilindiği gibi Nvidia'nın G92 tabanlı ekran kartlarının ciddi popülerlik kazanmasında partnerlerin hazırladığı saat hızı arttırılmış yani overclocklu özel modellerin ciddi katkısı olmuştu. Bunun farkında olan AMD-ATi, sıkı partnerlik ilişkisi içinde olduğu başta Sapphire ve HIS olmak üzere bazı üretici firmalar ile hız aşırtılmış overclocklu kart üretme konusunda çalışma içerisine girebilir. Fabrika çıkışı overclocklu kartların hayli popüler olduğu e satış arttırma konusunda önemli katkı sağladığı günümüzde ATi, 2008 yılına HD 3800 serisinin özel modelleri ile giriş yapabilir ki bunun bi açıdan başlangıcını da Sapphire HD 3870 ATOMIC ile yapacak.







  • Başka türlü olacagı yoktu zaten.
    Belki oc ile olabilir ama sanmıyorum.
  • HIS in her türlü oc li kartları başarılı olarak görüyorum sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 2007 bitti haydi be. Elinizi çabuk tutun. Yani bu kadar geç jetonu düşen bir firma olabilir mi?

    HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER FX57.
  • atinin içinde köstebek var istediğini yapsın gene nvidia lider gidicek bu işin içinde rus mafyası var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shanke

    atinin içinde köstebek var istediğini yapsın gene nvidia lider gidicek bu işin içinde rus mafyası var

    yok yok bunlar kesin bizimkiler yoksa bukadar kötü gitmezdi
  • testlerde geride kalan bir kartı ne yaparsan yap
  • ati o.c yapacağına ilk önce g92 gt ve gts e rakip bir kart çıkartsın onları o.c etsin
  • ATI tarafında HIS ekran kartları gerçekten çok başarılı, en son gelen 3850 IceQ versiyonları çok başarılı gerçekten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burak733

    ati o.c yapacağına ilk önce g92 gt ve gts e rakip bir kart çıkartsın onları o.c etsin

    8800gt ve 3870 kullandınmı??Ben ikisinide kendi makinemde kullandım 8800gt nin testlerine aldanmayın bence 3870 daha iyi 8800gt den.testler sizi yanıltmasın.
  • Evet bence de en iyi partneri HIS.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrPerFormance


    quote:

    Orjinalden alıntı: burak733

    ati o.c yapacağına ilk önce g92 gt ve gts e rakip bir kart çıkartsın onları o.c etsin

    8800gt ve 3870 kullandınmı??Ben ikisinide kendi makinemde kullandım 8800gt nin testlerine aldanmayın bence 3870 daha iyi 8800gt den.testler sizi yanıltmasın.



    Kullananların yaptıgı oyun testlerinde de 3870 geride kalıyor.

    Sizin iyi derken ki kriterlerniz neler ? dış görünüşü falan mı yoksa ???






  • Ati nin kökten çözümler üretmesi lazım nvidia 2008 de daha dehşet geliyor. 9600 gt, 3850 ye tokatı basacak mesela. Atinin bu duruma düşmesinin en büyük sebeblerinden birisi gıcık vpu recover sorunu, bu sorundan dolayı ati kart almayacam artık çünkü forumda bu sorunu yaşayanlar onlarca.
  • ati alan üsküdarı geçemedi bu defa
  • Arkadaşlar, kendimde kullanıcısı olduğum için kart gayet güzel bir performansa sahip. Üstelik kartı vistada kullanıyorum! Hiç şikayetim yok. Hayatta herşey test değil. Şimdiye kadar ufak bir zorlanma görmedim. Olay sadece fps'den ibaret değil, diğer noktalarına da bakıp söylemek lazım. Zaten bu forumda ati-nvidia tartışması ölmez.

    Saygılar
  • Arkadaşım ati performans olarak geride bu bir kaç fanatik dışında herkes kabul ediyor. Üstelik en çok sorun ati kartlarda çıkıyor forumu gezin görürsünüz.
  • güzel düşünce.
  • valla her iki kartı da aynı makinaya takıp deneme fırsatım oldu. 8800 daha başarılı ama şunu farkettim atinin görüntüleri daha gerçekçi geldi bana. ikisinde aynı ayarları yaptık nvidia'da daha yavan bir görüntü vardı. ama dediğim gibi fps değerleri nvidia'nın daha yüksekti.
  • vpurecover olayına değinecek olursak ati bunu yaparak sistem kilitlenmelerinin önüne geçmiş. Sorun olduğunda gpu kendine reset atıyor. Nvidiada ise sistem kendine reset atıyor. Bide bu yönden inceleyin olayı
  • biri bombasını çıkartana kadar bizi uyuttu,bir kısmımız yedi gitti 320 mb 640 mb gibi abuk kartlar aldı bir kısmımız yemedi bekledi 8800 gt aldı..bir diğeri ha çıkıodu ha çıkcaktı zart zurttu derken kartlarını çıkardı kimseyi uyutamadı kendi uyudu ama yinede iyi sattı..
    şimdi arkadaşlar
    ati bitiyo yok nvidia atiyi tokatlıyo gibi laflar var böle bişeyin imkanı yok,neden derseniz pazarın lideri intel buna izin vermez zira burda teknoloji değil strateji konusuyo kaldıki nvidiada bunu istemez aynı atinin istemeyeceği gibi ne kadar tekelleşirseniz bizim ülkemiz hariç bu o kadar tehlikeli birşeydir Cartel olmak dünya yasalarında suçtur..1 yıl atinin 1 yıl nvidianın şeklinde paylaşılmıştır bu olay,aynı bir yıl intelin 1 yıl amd nin yaptıgı gibi..2007 bitti,2008e kısmet..bu yılda bu sırada bir değişiklik olmayacak haziran ayında forumlarda ati nasıl toparladı nvidiaya tokatı bastı diyenler cıkacak aslanım phenomlar 3 çekirdeklileri süpermiş 35 nm yu çıkardı büyük amd felan gibi laflar..olayın özeti danışıklı dövüş..firmalar tarafından önceden bilinen sonuçlar bize bilinmiyormuş gibi lanse edilecek..benim görüşüm bu haziranda yine konuşuruz 2008 atinin 2009 nvidianın 9*** serisinden birşey beklemeyin..OC potansiyeli muhabbetinede inanmıyorum açıkçası zaten gpu yada ramler yada vs vs fabrikadan çıkarken tam saat hızında cıksa OC diye bir şey olmayacak..hepsi dolap yada ben çok şüpheciyim..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.