Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MOU Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75.041
Cevap
895
Favori
2.463.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 üzerinden 1000 tl ve üzeri alışverişlerinizde 150 tl indirim yapılır. Kendi hesabım kullanılacaktır. Başka seçenekler teklif etmeyiniz lütfen. Önce havale sonra alışverişi yaparım.
  • Enpara ile 60 lira indirim yapabilecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum
    Ürün 500 TL üzeridir
  • n11 kendi hesabımdan alışveriş yapılacak enpara ile yardımcı olabileceklerden pm lütfen...
  • N11 den kendi hesabımdan 1000 tl üzeri 2 adet işlem yapacağım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atabilirse sevinirim. İşlemi bir an önce gerçekleştirmek istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara %50 indirimli işlem yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _trapzone_ -- 27 Aralık 2013; 13:49:11 >
  • Teknosa 1000tl ve üzerine 130 lira yaparım avantajix bende kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada 550 tl üzeri 110 lira indirim yapılır (not sipariş benim hesabımdan yapılacaktır)

n11 200 altlimitli 60 tl indirim yapıılır **elektronik ve kontür altın dışı**(alışverişi kendi hesabımdan kendi indirmimi kullanrak yapacağım)
  • n11 den 165 tl lik kullanım yapılacaktır ENPARA hakkı olanlar aranıyor ;)

avantajix sizde kalacak şekilde

edit: temin edili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 27 Aralık 2013; 19:56:32 >
  • Arkadaşlar gelen pmlerden sonra açıklama ihtiyacı hissediyorum.

N11 den 2 adet iPad alacağım. İşlem kendi hesabımdan yapılacak. Kendi çeklerimi kullanacağım. 111 tl worldpuan kampanyası var. Tekliflerinizi verirken buna göre teklif verirseniz sevinirim. 90 lira indirim yaparım diye mesaj atıp olmaz deyince ukalaca mesaj yazan uyanık tipler oluyor. Lütfen bu tip şeylere girmeden alışverişimiz hızlıca gerçekleştirelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara 330 tl hakkım var %50 işlem yapılır
  • n11.com'un 1000 TL üstüne 111 TL wordpuan kampanyasında ödemeyi BKM Express(Vakıfword tanımlı) ile yaparsam 111 TL iadeyi alır mıyım sizce? Çok acill cevap bekliyorum arkadaslar..
  • İşlemlerimin birini aeo nickli arkadaşımıza gerçekleştirdik. Hızlı ve güvenilir bir arkadaş kendisine buradaki arkadaşların önünde teşekkür ediyorum.

N11 den 1000 tl üstü alışverişim devam ediyor. Alışveriş kendi hesabımdan yapılacak. Kendi çeklerimi kullanacağım. Avantajix vs sizde kalacak. 111 tl world puan kampanyası mevcut. Tekliflerinizi pm ile yollarsanız işlemi hemen gerçekleştirebiliriz.
  • Kendi hesabimdan N11 alisverisin icin 130 tl indirim yapbilirim (hesabimda 100 cek mevcuttur)
    ENPARA da % 50 ile alis veris yapabiliriz.(500 +250 limit var)

• n11 600 tl lik telefon alacağım alışveriş kendi hesabımdan yapılırsa 55 tl indirim(avantajix bana) sizin hesabınızdan yapılırsa 105 tl indirim yaparsanız avantajix size olacak şekilde yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi embayo -- 27 Aralık 2013; 20:27:33 >
  • Teknosadan 500 tl üzerine 100 tl indirim yapılır , indirim miktarı değişmez sabittir . 500 tl altı alışverişinize 40 tl indirim yaparım o kadar olur.

Enpara ile %50 - %50 yardımcı olunur , Alışveriş direk 500 üstü olmalı . Yani 50 tl indirim .
  • arkadaşlar mavi kartuş kartı olan numarasını yollayabilir mi? bi kampanyaya katılmam için lazımda. kart sadece indirim kartıdır o yüzden bi sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.

• arkadaşlar mavi kartuş kartı olan numarasını yollayabilir mi? bi kampanyaya katılmam için lazımda. kart sadece indirim kartıdır o yüzden bi sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.

• Arkadaşlar elimde 3 adet EnCard vardır.Her bir kartta 500 tl ve üzeri alışverişlerde 50 tl indirim yapılır.İletişimi cepten veya msn den yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

arkadaşlar mavi kartuş kartı olan numarasını yollayabilir mi? bi kampanyaya katılmam için lazımda. kart sadece indirim kartıdır o yüzden bi sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.

neymıs bu kampanya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: embayo

n11 600 tl lik telefon alacağım alışveriş kendi hesabımdan yapılırsa 55 tl indirim(avantajix bana) sizin hesabınızdan yapılırsa 105 tl indirim yaparsanız avantajix size olacak şekilde yapabiliriz

erdil70 arkadaşımız yardımcı oldu teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.