Bildirim
HP Sorunları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bir pendikli olarak hp tavsiye ederim -
ben tavsiye etmiyorum 2 defa hp laptop aldım birincisini servise verdim 30 iş günü geçmesine ragmen yapmadılar para iadesi aldım
2. defa şimdi anlıyorum hata yaptıgımı yine hp aldım ama ne yazıkki bu pc yide servise verdim bekliyorum şu anda
bana sadece 1 neden söyleyin neden hp laptop alayım????????????? -
quote:
Orijinalden alıntı: sismayy
ben tavsiye etmiyorum 2 defa hp laptop aldım birincisini servise verdim 30 iş günü geçmesine ragmen yapmadılar para iadesi aldım
2. defa şimdi anlıyorum hata yaptıgımı yine hp aldım ama ne yazıkki bu pc yide servise verdim bekliyorum şu anda
bana sadece 1 neden söyleyin neden hp laptop alayım?????????????Toshiba
-
Kullanıcı hatası olduğu durumlarda komple cihazı garanti dışı bırakmak yerine ilgili parça için ücret alıp cihazın garantisini devam etmesiquote:
Orijinalden alıntı: BuyomerToshiba
Alıntıları Gösterve aşağıdaki linkte belirttiğim gibi yeni cihazlar ile değişim yapması
http://forum.donanimhaber.com/m_19830271/mpage_1/key_//tm.htm#19830271
-
quote:
Orijinalden alıntı: DVB
Kullanıcı hatası olduğu durumlarda komple cihazı garanti dışı bırakmak yerine ilgili parça için ücret alıp cihazın garantisini devam etmesive aşağıdaki linkte belirttiğim gibi yeni cihazlar ile değişim yapması
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: DVB
Kullanıcı hatası olduğu durumlarda komple cihazı garanti dışı bırakmak yerine ilgili parça için ücret alıp cihazın garantisini devam etmesive aşağıdaki linkte belirttiğim gibi yeni cihazlar ile değişim yapması
Değişim konusunda haklısın bonkörler ne de olsa onlara ucuza geliyor en babasını verselerdeAncak diğer madde her markada geçerli daha önce Dell,Asus ve Toshiba'da aynı uygulamaya şahit oldum. Birde ben servisteyken (Kağıthane'deki tüketici ürünleri için olan) adamın birinden 20 usd+kdv aldılar hemde cihazını garanti dışı bıraktılar adam tartışırken hararet yüksekti ondan baya baya duydum konuştuklarını sanırım harddisk arızasıyla ilgili birşeydi. Demekki her zaman aynı uygulamayı yapmıyor.
-
evet degişim yapıyor fakat servise bıraktıgın bir laptopu ancak 30 gün sonra alabiliyorsun ayrıca çoğu kullanıcıda söylüyor aynı arızaları veriyor peki neden bu cihazları toplamayı göze almıyor yada üretim hatası oldugunu kabul etmiyor ve servisi çok kötü tek güzel yanı 30 iş günü geçtikten sonra para iadesi almak nedendir bilmem bazen cok küçük arızaları bile yapmayıp 30 gün insanları bekletiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: DVB
Alıntıları Göster
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: BuyomerToshiba
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: omer1990
Toshiba
Aynen
HP yede koca bir
-
HP alma da ne alırsan al..quote:
Orijinalden alıntı: kostebekquote:
Toshiba
Aynen
HP yede koca bir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: strafor
HP alma da ne alırsan al..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: strafor
+99999999999..... -
Alayına isyan ölümüne TOSHIBAquote:
Orijinalden alıntı: ultraslan911quote:
Orjinalden alıntı: strafor
+99999999999.....
Alıntıları Göster
George W. Bush -
quote:
Orijinalden alıntı: kostebekquote:
Toshiba
Aynen
HP yede koca bir
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kostebek
quote:
Toshiba
Aynen
HP yede koca bir
Kıskandım şimdi ama! bendende bir
-
Pendikli kardeşim sana uydum, Allah sonumu hayır etsin:))Hayırlısı... -
quote:
Orijinalden alıntı: pendikliyiz2
Pendikli kardeşim sana uydum, Allah sonumu hayır etsin:))Hayırlısı...quote:
Orjinalden alıntı: pendikliyiz2
Pendikli kardeşim sana uydum, Allah sonumu hayır etsin:))Hayırlısı...
Körmüsün? yoksa okuma yazmamı bilmiyorsun? Bu kadar kişi bas bas bağırıyo HP alma diye! Bir HP Pavilion DV6000 serisi kullanıcısı olarak bende dahil! Benim notebook 1 aydır serviste ve hala problem giderilemiyor!
Hayırlı olsun bekleriz bizim başlığa sorunlarını anlatmaya (İnşallah sorunun olmaz ama imkansız) :
HP PAVILLION DV9000-9500-6000-6500-2000-2500 KULLANANLAR DERNEĞİ :
http://forum.donanimhaber.com/m_9430443/mpage_295/tm.htm
-
ne körüm ne de okuma yazma bilmiyorum, sadece biraz abartıldığını düşüyorum, ayrıca hepsini okuyacak kadar da fırsatım olmadı,basit bir kullanıcıyım, bekleyip göreceğiz, umarım yanılmam, yanılırsam da yapacak bişey yok...quote:
Orijinalden alıntı: Buyomerquote:
Körmüsün? yoksa okuma yazmamı bilmiyorsun? Bu kadar kişi bas bas bağırıyo HP alma diye! Bir HP Pavilion DV6000 serisi kullanıcısı olarak bende dahil! Benim notebook 1 aydır serviste ve hala problem giderilemiyor!
Hayırlı olsun bekleriz bizim başlığa sorunlarını anlatmaya (İnşallah sorunun olmaz ama imkansız) :
HP PAVILLION DV9000-9500-6000-6500-2000-2500 KULLANANLAR DERNEĞİ :
http://forum.donanimhaber.com/m_9430443/mpage_295/tm.htm
Alıntıları Göster
-
quote:
ne körüm ne de okuma yazma bilmiyorum, sadece biraz abartıldığını düşüyorum, ayrıca hepsini okuyacak kadar da fırsatım olmadı,basit bir kullanıcıyım, bekleyip göreceğiz, umarım yanılmam, yanılırsam da yapacak bişey yok...
Alıntıları Gösterquote:
ne körüm ne de okuma yazma bilmiyorum, sadece biraz abartıldığını düşüyorum, ayrıca hepsini okuyacak kadar da fırsatım olmadı,basit bir kullanıcıyım, bekleyip göreceğiz, umarım yanılmam, yanılırsam da yapacak bişey yok...
Bende abartıldığını düşünüyordum ve bilinçli bir kullanıcı olduğum için bir şey olmaz dedim. Ama makina 1 aydır serviste! Birde sen basti bir kullanıcıymışsın. Bu dahada vahim bir durum. Sana alma dedik! Ben görevimi yaptım. Zaten HP Pavilion kullananlar denreğine girersen beni sık sık grürsün. Bundan sonraki görevimde sana problemler konusunda yardımcı olmak olacaktır. Üzgünüm ama Pavilionunvarsa problemin var demektir. Unutma bende bir pavilion kullanıcısıyım (Maalesef).
-
quote:
Orijinalden alıntı: kostebek
Alayına isyan ölümüne TOSHIBA
George W. Bush
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kostebek
Alayına isyan ölümüne TOSHIBA
George W. Bush
Bush'mudur Kush'mudur Push..'mudur onada bir
Toshiba
Edit: ... (Sansür)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 30 Aralık 2007; 17:15:58 >
-
quote:
Pendikli kardeşim sana uydum, Allah sonumu hayır etsin:))Hayırlısı...quote:
Hayırlı olsunSorun yaşarsan forumda topic açarsın , topic gözüme çarparsa yardımcı olurum ama pendikli olduğun için özelden ulaşırsan ekstra yardımcı olurum
-
quote:
Orijinalden alıntı: DVBquote:
Hayırlı olsunSorun yaşarsan forumda topic açarsın , topic gözüme çarparsa yardımcı olurum ama pendikli olduğun için özelden ulaşırsan ekstra yardımcı olurum
Alıntıları Gösterquote:
quote:
Bu dağ gibi problemler arasında seninki görünmeyebilir tabi
Yakmışsın başını haberin yok
Benim HP de anakart problemi ile serviste 2 haftadır
-
Bugün mediamarkt a gittim notebook bölümüne şöyle bir baktım gerçekten estetik olarak şu pavilionla yarışabilecek bir notebook yokquote:
Orijinalden alıntı: mrtgkcequote:
quote:
Bu dağ gibi problemler arasında seninki görünmeyebilir tabi
Yakmışsın başını haberin yok
Benim HP de anakart problemi ile serviste 2 haftadır
Alıntıları Gösterbide bazı modeller hemen arıza yapmasa piyasada başka notebook satılmaz
tamam bazı modellerde sorun var ama sonuçta hp dünya çapında bir marka , cihaz arıza yaparsa götür servise kullanım için cihaz al, çok arıza yaparsa yenisini yada para iadesini al ama bilgisayar benim hayatım ondan ayrılamam hatta geçicide olsa yerine notebook koyamam diyosan o zaman hpnin yerinde servis hizmetinden veya bu hizmeti veren modellerinden satın al ama mutlaka hp al
Benzer içerikler
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- bios nasıl açılır
- yazılım için laptop
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X