Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yurtdışı siparişleri [ Sıkça Sorulan Sorular ] [ ANA KONU ]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Xbox >> Cevap: Yurtdışı siparişleri [ Sıkça Sorulan Sorular ] [ ANA KONU ] Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
myfranco

30 Aralık 2007; 16:51:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Gümrüğün ve PTT'nin durumu belli. Ya gümrükte yok yere ürünler takılıyor yada ptt ofisinde kayboluyor. 2 parcada yollanması demek 2 kat risk demek. En azından bana durumu bastan bildirselerdi ona göre geri dönüş yapardım kendilerine.

Buarada ürünlerin toplamı 54.16$ tuttu. Direk olarak hesabımdan bu miktarın ytl karşılığı çekildi, 2 parca şeklinde yollama işi çıkınca olaylar biraz karıştı. 2 Parti yollanıcak ürünlerin bölümünde tekrar para cekilecek tarzında bir yazı bulunuyor, olayı tam olarak anlıyamadım. Play-Asia 54.16$ haricinde benden tekrar mı para cekecek ? Play-Asia'nın maillerini ekliyeyim, işi bilen arkadaşlar bir göz atsın.

İlkParti Yollanan Siparişler ;

Play-Asia.com order #8974421 from Dec 28, 2007
Order shipped Order shipped on Dec 28, 2007

Ultra Slim Crystal Case and Stand 2in1
Inner Pouch Portable (Black) (Japan)
Professional Screenguard

Sum US$ 18.97
Shipping US$ 8.40
Total US$ 27.37

Hazırlanan ikinciParti
Play-Asia.com order #8974422 from Dec 28, 2007
Preparing order Preparing order

Estimated shipping date: On or before Jan 03, 2008
Please note that the estimated shipping date can be exceeded in rare cases.

Your credit card ending with 6012 and expiry date 11/2009 will be charged US$ 26.79 on shipping date.

USB Retractable Cable
Soft Jacket (Black)

Sum US$ 21.89
Shipping US$ 4.90
Total US$ 26.79

sitedeki script onu otomatik olarak yazıyor ama adamlar zaten haberdar olduğundan sorun yok.İçin rahat olsun 2 parça olarak gelir ama ekstra bir ücret ödemek zorunda kalmazsın.

Xbox 360 PAL Premium + Xbox 360 NTSC Halo Edition
PLAYSTATION 3 20 GB NTSC-J +Motorstorm,Heavenly Sword
Coreduo with 1950 pro + Samsung 940BW + 32" Vestel LCD TV 32750
KONSOL BÖLÜMÜ KURALLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Ziwro

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Aralık 2007; 22:51:21 

Aynı Script inşallah söylediği miktarı tekrar cekmez

|| Intel i7 920 @ TR Ultra 120 Extreme* || MSI Eclipse SLI X58 || 3*2 GB OCZ Platinum @ 1333MHz || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || Samsung 7200.11 "AS" Serisi , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||

|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 || || Sony PSP Slim&Lite {5.00} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500 ||
burak_okan

31 Aralık 2007; 1:44:20 

arkadaşlar yurtdışından ps3 ya da xbox360 getirtmek avantajlı olur mu acaba?bilgi verirseniz çok memnun olurum tşk

blackgod

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Aralık 2007; 2:38:43 

Yurtdışı derken, hangi ülke? Kargoyla getirtmek avantajdan ziyade dezavantaj olur. Eğer bir tanıdığa aldıracaksan, kesinlikle yurtdışından aldır.
HyDeS

31 Aralık 2007; 11:55:03 

Arkadaşlar bende aralık 10 da sipariş verdim. 11 inde air bundlle'la gönderdiler ama hala elime geçmedi. sizce gelmeme ihtimali varmı.

bide postacılar gelen ürünü kapıya mı bırakıp gidiyor yoksa ulaşamadıklarında bir not falan bırakılıp ptt den alınabiliniyor mu ?

mt2414
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Aralık 2007; 14:06:35 

quote:

Orjinalden alıntı: HyDeS

Arkadaşlar bende aralık 10 da sipariş verdim. 11 inde air bundlle'la gönderdiler ama hala elime geçmedi. sizce gelmeme ihtimali varmı.

bide postacılar gelen ürünü kapıya mı bırakıp gidiyor yoksa ulaşamadıklarında bir not falan bırakılıp ptt den alınabiliniyor mu ?

şehir neresi
10 bilemedin 15 günde gelmesi lazımdı
ya senin oraya bakan ptt çok yoğun yada dağıtan eleman sarkıtıyorda olabilir
bulamadıkları zaman not falan bırakmıyorlar

bundan önceki postacım çok iyi biriydi
bu son sorumsuz kız 110 ytllik oyunu posta kutusunun üstüne bırakmış
açıkta duruyordu
blackgod

Sisteme Gözat

31 Aralık 2007; 14:11:49 

Bende ayın 9'undan beri kargo bekliyorum play-asia'dan. Bu yoğunlukta geç gelir diye düşünüyorum.
HyDeS

31 Aralık 2007; 14:17:52 

benim şehir izmir. ptt yi aradım aps gurubuna giriyormuş galiba not bırakıyoruz faln diyorlar. bende ofisin adresini vermiştim. bayramda da dağıtım yaptık diyorlar. eğer bayramda geldi ise 4 gün yoktum geldiyse yalan olmuştur herhalde. şu crismass olayına yoğundur falan diyorum umarım öledir.

blackgod

Sisteme Gözat

31 Aralık 2007; 14:23:06 

Benim verdiğim adreste sürekli bulunan insanlar var, yani teslim alamama gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu hafta içi gelmesi gerekir diye düşünüyorum. Gelmez ise, bir bardak soğuk su içeceğim iyi gelir belki :)
HyDeS

31 Aralık 2007; 14:35:23 

bir ara linux ubuntu cd lerini istemiştim ücretsiz olarak, şu baloncuklu poşetlerde gelmiş. ofisin önüne atmışlar 2 gün sonra falan farketmiştim. şu ptt nin ne yapacağı belli değil.

blackgod

Sisteme Gözat

31 Aralık 2007; 14:37:12 

Evet, siparişlerimizin kaderi birazda o dağıtıcıların elinde. Benim Dual Shock 3'ü belki oğlunun PS2'sunda çalışır diye eve götürmüş bile olabilir :)
darkd66

Sisteme Gözat

31 Aralık 2007; 15:01:46 

Evet, postacı için taşıdığı oyunların yılbaşı tebriği zarfından hiçbir farkı yok. Posta kutusuna bırakıp gidiyor. Daha önceleride söylendiği gibi işyeri adresi vermek mantıklı. Çünkü işyerine getirdimi teslim etmeden gitmez, ayrıca işyerlerine daha çok posta geldiği için (hemen hemen hergün geliyor bizim işyerine) oyununuz daha çabuk ulaşır.

Benim ptt ile olan play-asia siparişlerim 8-15 gün arasında geldi. Son olara ayın 28 ve 30 unda iki sipariş daha verdim. Ptt ye ve cefakar postacılara güveniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 31 Aralık 2007; 15:05:12 >

psn:darkd6666
mt2414
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Aralık 2007; 15:38:47 

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Benim verdiğim adreste sürekli bulunan insanlar var, yani teslim alamama gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu hafta içi gelmesi gerekir diye düşünüyorum. Gelmez ise, bir bardak soğuk su içeceğim iyi gelir belki :)

30 güne kadar bekleme süresi var ydışı siparişlerinde
ürün gelmezse playasiaya mail atabilirsin
en azından ingiliz siteleri ve amazon vs sitelerde geri ödeme yada tekrar yollama durumu oluyor
burak_okan

1 Ocak 2008; 13:14:38 

quote:

Yurtdışı derken, hangi ülke? Kargoyla getirtmek avantajdan ziyade dezavantaj olur. Eğer bir tanıdığa aldıracaksan, kesinlikle yurtdışından aldır.

yurtdışı derken işte bu sizin getirttiğiniz yerlerden ya da sitelerden demek istiyorum

blackgod

Sisteme Gözat

1 Ocak 2008; 13:33:46 

quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

quote:

yurtdışı derken işte bu sizin getirttiğiniz yerlerden ya da sitelerden demek istiyorum

Hiçbir avantajı olmaz o zaman yurtdışından getirtmenin. Ülkemizde satılan yerlerden alman daha mantıklı olur.

Bu arada 9 Aralık civarında Play-Asia'dan Air Economy ile yollanıp, siparişi gelen var mı?
drisert