Arkadaşlar Logitech G25 almayı düşünüyorum. Aslında Momo Racing ile G25 arasında kaldım, Momo nun fiyatı beni cezbediyo fakat G25 inde gerçek arabadan çok farkı olmayışı cezbediyo. :) Şuanda en iyi gerçek hissi veren direksiyon seti G25 bildiğim kadarı ile.. Bu yüzden G25 almaya karar verdim.
Şimdi en ucuz nerden alabilirim diye araştırıyorum. Amerika'ya giden birine getirtsem fiyatında 100 ytl gibi bir fark olacak.. Kutusu büyük olduğu için taşıma sorunu olacak. Bu yüzden Türkiye'den almak daha cazip geldi. Türkiye'de bulduğum en ucuz G25 direksiyon seti sanalmarketim.com adresinde KDV dahil 432 YTL.. SANALMARKETİM.COM G25
SanalMarketim sitesinin güvenli olup olmadığını araştırıyorum. Bu siteden alışveriş yapanlar varsa site hakkında yorum yazarsanız sevinirim.
Ayrıca bildiğiniz daha ucuz güvenilir yerler varmı ?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 27 Aralık 2007; 22:02:18 >
Scott Voltage YZ 2 Street, FreeRide Alexrims DH22 ön-arka çember, DT Swiss teller, Deore göbek, CST 2.35 cross lastik, Deore LX Hidrolik disk-ön xt / arka deore lx rotor, Easton gidon, Borla kısa gidon boğazı, Alivio tek dişli aynakol, Truvativ Gergi
arkadaşlar kışın bu forumda da incelemelerim sonucunda mavi bilgisayar dan almştm g25. fakat hiç vaktim olmadığı için pek oynayamadım. toplasanız 10 defa oynamışımdır. bu yüzden satmayı düşünüyorum. tertemiz zaten az oynandığı için. ilgilenenler varsa özel msj atabilirler.saygılar..
ikisini de kullanmış biri olarak söylemeliyim ki g25 kullandıktan sonra diğerlerinin hepsi sanki aynıymış gibi geliyor ayrıca g25in kutusu momodan daha küçük fakat gerçekte ve pahada daha ağır
ikisini de kullanmış biri olarak söylemeliyim ki g25 kullandıktan sonra diğerlerinin hepsi sanki aynıymış gibi geliyor ayrıca g25in kutusu momodan daha küçük fakat gerçekte ve pahada daha ağır
her yönden geliştirmiş bravo Logitech
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
Debriyaj ve manuel vites diyorum, başka birşey demiyorum
Duzenege gel vatandas :
Sen o debriyaj ve vitesi adam akilli ancak rfactor ve grand prix legends (simulasyon) te kullanabilirsin.. Geriye kalan hic bir oyunda tepkiler gercekci degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 27 Temmuz 2008; 9:04:41 >