buna şimdi devamlı kablolu kol takıp sonramı mouse takıyon yoksa bi defa yetiyomu?
bendede a4 tech x750 laser mouse bide mousmu alacağız ?
x750 ne yazıkkı calısmıyor bende o mouse dan 2 tane war gercekten çok severek kullanıyorum ama bunda calısmıyor acayip gıcık oldum ztn ona hre defasında kablolu kolu takman gerekııyor bende o yuzden klavyeyı usb yı normal gırıse cevıren parayla bagladım bölyece 1 usb bosta kalıyor ondaa sürekli kol takılı duruyor tak cıkar tak cıkar yapmıorm yani
buna şimdi devamlı kablolu kol takıp sonramı mouse takıyon yoksa bi defa yetiyomu?
bendede a4 tech x750 laser mouse bide mousmu alacağız ?
x750 ne yazıkkı calısmıyor bende o mouse dan 2 tane war gercekten çok severek kullanıyorum ama bunda calısmıyor acayip gıcık oldum ztn ona hre defasında kablolu kolu takman gerekııyor bende o yuzden klavyeyı usb yı normal gırıse cevıren parayla bagladım bölyece 1 usb bosta kalıyor ondaa sürekli kol takılı duruyor tak cıkar tak cıkar yapmıorm yani
bunların dısındakiler olmayacak diye bir şey yok bunlar ın çalıstıgı kesin
bu degilde baska bir forumda millet test ediyordu sunlar calıstı su marka calısmadı fln filan diye onun listesi wardı bi ara musait olunca onu koyarım buraya
şunun direksiyon çalıştıranınıda yapsalar süper oluak o zaman işte momo mesela pff ...
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
4 Mart 2008; 12:43:58
A4 tech in oyun klavyesi var, QWE ASD yumuşak kırmızı renkli tuşlardan oluşuyor mükemmel birşey, denedim hız ayarı filan var, araba yarışlarında filan on numara oluyoer.Böyle birşy bağlanabilir buna o zaman.