Güle güle kullanın arkadaşlar. Hataları düzeltmeye / farketmeye devam ediyorum. Bu gece veya yarın yeni bir version düzenlerim ;) Numara formatını deneyen var mı? Düzgün calısıyor mu 0532 +90532 diye calısanlar? tel im henuz acık olmadıgı için test edemedim
emir numara formatı bütün şekillerde gayet güzel çalışıyor. +90532.. , 0532 veya alan kodu olmadan direk 7haneyi de girince yani her 3şekilde de problemsiz. tekrar eline sağlık.
eğer yanlış anlamazsan az süreli bir kullanım sonunda tespit ettiğim bazı gerekli düzeltmeleri yazmak isterim;
1- telefon bekleme ekranına geçtiğinde yazan tarih ingilizce, ayrıca takvime girince oradaki tarihlerde ingilizce 2- arama yaparken eğer numara düşmezse verdiği hata "call failed" yani ingilizce
Estağfurullah, böyle söyleyinki gözümden kacanları düzelteyim bende :)
Call failed i bende farkettim ancak enteresan bir sekilde Türkçe ye çevirmeme rağmen ilk önce Türkçesi sonra ingilzcesi geliyor ekrana. Takvim ve bekleme ekranında ise bende dediğin şekilde değil. Başka arkadaşlarda nasıl? Bende bekleme ekranında da takvimdede Türkçe. Tekrar yüklemeyi deneyebilir misin rica etsem? Ondan sonra diller menüsünden Türkçe'yi tekrar seçmeyi unutma ama
emir numara formatı bütün şekillerde gayet güzel çalışıyor. +90532.. , 0532 veya alan kodu olmadan direk 7haneyi de girince yani her 3şekilde de problemsiz. tekrar eline sağlık.
eğer yanlış anlamazsan az süreli bir kullanım sonunda tespit ettiğim bazı gerekli düzeltmeleri yazmak isterim;
1- telefon bekleme ekranına geçtiğinde yazan tarih ingilizce, ayrıca takvime girince oradaki tarihlerde ingilizce 2- arama yaparken eğer numara düşmezse verdiği hata "call failed" yani ingilizce
şimdilik bunları var iyi çalışmalar
,
takvim ekranınında TR olması için international ayarlardan REGION FORMAT yani bölge formatınıda Türkiye yapmalısın
Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
Güle güle kullanın arkadaşlar. Hataları düzeltmeye / farketmeye devam ediyorum. Bu gece veya yarın yeni bir version düzenlerim ;) Numara formatını deneyen var mı? Düzgün calısıyor mu 0532 +90532 diye calısanlar? tel im henuz acık olmadıgı için test edemedim
1.1.2 NUMARA FORMATI ve SMS GELİNCE İSİM GÖZÜKMEME SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ ( BU İŞLEM İÇİN FORUMDAKİ coupe96 ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜRLER)
1.1.2 İÇİN NUMARA FORMATINI DÜZELTMEK İÇİN YANİ ARAMA YAPMAK İÇİN NUMARA YAZDIĞINIZDA NUMARANIN 0(535) xxx xx xx ŞEKLİDE ÇIKMASINI İSTİYORSANIZ AŞAGIDAKİ LİNKTE VERİLEN DOSYALARI GEREKLİ YERLERE ATINIZ VE TELEFONUNUZU KAPATIP AÇINIZ. VERİLEN LİNKTEKİ DOSYADAN 2 ADET DOSYA ÇIKACAKTIR """Appsupport ve UIPhoneformats.plist""" DOSYALARI ÇIKACAKTIR
Appsupport dosyasını iphone'unuzun /system/Library/Frameworks/Appsupport.framework/ klasöründeki Appsupport dosyasının üzerine yazın. UIPhoneformats.plist dosyasını iphone'unuzun /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/ klasöründeki UIPhoneformats.plist dosyasının üzerine yazın.
BU İŞLEMLERİ YAPTIKTAN SONRA NUMARA YAZARKEN NUMARANIZ
0(535) xxx xx xx ŞEKİLİNDE ÇIKACAKTIR 0(535) 123 45 67 ANCAK REGION FORMAT USA OLMASILAZIM.
FAKAR EMIRISM BU DOSYALARDAKI KODLARI KENDİ YAPTIGI TR ÇEVİRİSİNİN İÇİNE ENTEGRE EDEBİLİRSE REGİON FORMATTAN TÜRKİYE SEÇTİĞİMİZDE DE BU ŞEKİLDE ÇIKAR YAZILAR....
Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
tracerooter yazımı dikkatle okursan zaten ben tr ye entegre ederek kendi paketimin içine ekledim. TR nin içerisinde de çalışıyor.
Emirism kusura bakma kardeş dikkatlı okumamız gerkiyordu. :) bazı arkadaşlar zorluk çektikleri için vereyim dedim....