Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: *** iPhone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi & Numara Formatı 1.0 by Emirism

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Cevap: *** iPhone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi & Numara Formatı 1.0 by Emirism Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AbSari

31 Mayıs 2008; 14:28:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar iphone browser calısmıyo bende ne yaptıysam calısmadı bı turlu 1.1.4 versıyonda telefon ınstalerda yuklenmedı zaten ziphone ile unlock yaptım yardımcı olursanız sevınırım

daha önce de belirttiğim gibi, ZiPhone iBricker fix i yüklediğiniz taktirde sorun düzelecek.
emirism kardes ben bunu yukleyemedım bır turlu ınstalerr falanda yok yardımcı olursan sevınırım

Emirism

31 Mayıs 2008; 17:56:26 

Absari: installer a i.unlock.no source unu eklediğinizde çıkacaktır.

Umit555: iPhone'unuzu senkronize ettiğinizde backup'ını alır. Restore sonrası backup yüklemek istediğinizdede son backup ı yükler.

otherworld

31 Mayıs 2008; 18:34:13 

arkadaşlar bu ZiPhone iBrickr Fix nedir nerden bulunur.

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Mayıs 2008; 18:41:07 

Bir üstteki cevap ta var :)

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
numenorian

31 Mayıs 2008; 19:39:16 

arkadaşlar versiyonu bir türlü yükleyemiyorum şu hatayı veriyor ''the iphone ''iphone''could not be restored.An unknown error occurred 1011'' bu hatayla daha önce karşılaşanlar varmıtelefon şu anda açılmıyor sadece dfu modunda devamlı titriyor..

apple new imac 20'
core2duo 2.4 ghz\4gb\320gb\ati hd2600xt
powerbook g4 1.67 17'' 1.5\120\ati 9700 128mb\sd\ap
/ipod video 80gb/sony ericsson w810i/--LOGİTECH Z-5500--/LOGİTECH G25

İT'S RUN!!!!!!!!!
Emirism

1 Haziran 2008; 22:29:05 

1011 hatası alıyorsanız, itunes u uninstall edip tekrar yüklemeyi deneyin, düzelecektir.

Emirism

21 Temmuz 2008; 14:13:56 

Arkadaşlar merhaba.

Pwnage dışında, orjinal yazılıma zarar vermeyen unlock yöntemleri çıktığında Türkçe Dil Paketi ve Türkiye Numara Formatı üzerinde çalışmaya başlayıp, en kısa sürede yayınlayacağım.

Bilginize.

mertcenk

22 Ağustos 2008; 9:47:04 

yazılımı iphonebrowser yardımıyla cihaza kurdum.
gayet güzel,menü isimleri türkçe oldu ancak bir bug buldum sanırım.
bu türkçe dil paketini kurduktan sonra,
ayarlar-genel-tarih ve saat sekmesine dokunduğunda kendiliğinden ana ekrana düşüyor,yani o menü açılmıyor ve ana ekrana dönüyor cihaz..
birde kendi kendine dıt dıt dıtt sesleri çıkarmaya başladı kendiliğinden ara sıra...
bu benim cihazda oluşan durumları yaşayan var mı?

mbbatu

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2008; 11:25:51 

quote:

Orjinalden alıntı: mertcenk

yazılımı iphonebrowser yardımıyla cihaza kurdum.
gayet güzel,menü isimleri türkçe oldu ancak bir bug buldum sanırım.
bu türkçe dil paketini kurduktan sonra,
ayarlar-genel-tarih ve saat sekmesine dokunduğunda kendiliğinden ana ekrana düşüyor,yani o menü açılmıyor ve ana ekrana dönüyor cihaz..
birde kendi kendine dıt dıt dıtt sesleri çıkarmaya başladı kendiliğinden ara sıra...
bu benim cihazda oluşan durumları yaşayan var mı?

Not:Saat ve tarih ayarları için,Ayarlar/Genel/Yeniden başlat/Tüm Ayarları sıfırla diyoruz.
Dikkat! IPhone'a sonradan ilave ediyorsanız,bazı ayarlarınız silinebilir,Telefon rehberinizi ayarlamanız gerekebilir ve ikonlar yer değiştirebilir. Tüm Telefon ayarlarınızı gözden geçiriniz.

mertcenk

22 Ağustos 2008; 12:21:12 

teşekkürler,denemek istiyorum,ama ayarlar,RSS siteleri,Wifi şifreleri uçacak diye yılgınlık geliyor..

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Ağustos 2008; 12:51:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Arkadaşlar merhaba.

Pwnage dışında, orjinal yazılıma zarar vermeyen unlock yöntemleri çıktığında Türkçe Dil Paketi ve Türkiye Numara Formatı üzerinde çalışmaya başlayıp, en kısa sürede yayınlayacağım.

Bilginize.

Hizmetlerinin devamını bekliyoruz.
Az ve öz konuşup,çok iş yapmak bu olsa gerek.
Kolay gelsin.
Teşekkürler.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
mgeccem

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2008; 14:47:55 

EMIRISM sana bişey sormak istiyorum bu dil dosyaları için editlediğin *.strings leri tekrar *.strings olarak kaydederken hangi kodlamayı kullanıyosun? bir de kullandığı herhangi bir EDIT programı varmı ?

~ Intel Core2Duo E6600 with ZALMAN FATAL1TY FS-C77 Cooler ~ 450 (200+250) GB Samsung Sata HDD ~ Asus P5N32E - SLI Plus ~ EVGA 8800 GTX 768 MB 384 Bit K.O ACS³ Edition ~ 4x1 GB Kingston DDR2 800 MHz ~ ASUS 22" VW222s ~ Pioneer VSX-D1011 Reciever ~ 40 cm JBL Active Subwoofer ~ Apple iPhone 8 GB Tr ~
ceridoglu

24 Ağustos 2008; 14:33:56 

emir kardes saolasın emegine saglık ama benim bi sorunum var herseyi aynen iphone browserdaki gibi yapıorum dosyaları root un içine atıorum backup alıor ama hala türkçe cıkmıyor kardes.! Bi iş acil olursa o kadarda sorun yaşıyorsun..!

ceridoglu

25 Ağustos 2008; 0:09:18 

quote:

Orjinalden alıntı: ceridoglu

emir kardes saolasın emegine saglık ama benim bi sorunum var herseyi aynen iphone browserdaki gibi yapıorum dosyaları root un içine atıorum backup alıor ama hala türkçe cıkmıyor kardes.! Bi iş acil olursa o kadarda sorun yaşıyorsun..!

Emirism

25 Ağustos 2008; 11:23:53 

MSN'den eklemişsiniz, size mesaj gönderdim.

Tekrarlıyım; muhtemelen telefonu ZiPhone ile kırmıssınız ve ZiPhone iBrickr fix i yüklemeniz gerekiyor.
Gerekli anlatım yine ilk mesajımda mevcut.

mbbatu

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 12:16:32 

emirisim 2.0.x için dil paketi ne zaman çıkar, senin çıkartacağın dil paketini bekliyoruz

ceridoglu