Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
SS'yi aldiktan sonra PC mavi ekran verip resetlendi.
Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
E8*** serisi intel işlemcilerin ram kullanım performansında çığır acacak herhalde... Intel işlemciler her ne kadar okuma hızında iyi olsalarda Write ve Copy de düşük sonuç veriyorlar ve maalesef AMD lerden geride kalıyorlardı.Görülüyorki Intel yeni işlemcilerinde bu eksiğini gidermiş...
@S_H_C 1.85 V ramlera mi verdin.Bu zaten standart voltaj ramler için.Ramlerinin şu anki değerleri çok da fazla değil sorun oluşturacağını sanmıyoırum.sonuçta en doğru sonucu bulmak için sistem kararlılık testi uygula.Orthos ta Blend testini bir uygula sorun çıkaracak mı?Sadece ramleri merak ediyorsan Memtest86 ile test edebilirisin....
bu memtest dosta çalışyıor yada açılışta herhalde pek anlayamadım
Evet 1.7 sürümü var diskete atıyorsunuz vi cd için de 3.4 sürümü var.Bu uygulamayı istediginiz bir media ya kaydediyorsunuz ve sistemi yeniden baslatıp boot ediyorsunuz bu kadar kendisi otomatik başlıyor... Ayrıca ramlerde 1.8 ile 1.85 arasında pek fark yok.Benim ramlerinde normal voltajı 1.9 ama anakart default olarak 1.95 veriyor.0.05 lik bir voltaj değişikliği pek önemli değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 3 Şubat 2008; 5:25:37 >