Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: ACER ASPIRE 4315 Kullanıcıları Derne�i

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: ACER ASPIRE 4315 Kullanıcıları DerneÄ�i Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MoNqOl

10 Aðustos 2008; 16:26:35 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

selaM bu Alet ;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220265772589&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BID_Stores_IT&refitem=220264312826&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&usedrule2=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu%3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D3

islemciyi ve 4 gb rami destekliyor mu?

MoNqOl

12 Aðustos 2008; 0:31:21 

nıye kımse cevap vermıyor bu yerde?

andorax

12 Aðustos 2008; 0:51:03 

T7700 çalýþtýrdýðýný söyleyenler var. Burada : http://www.note-book.gen.tr/acer-f28/acer-aspire-4315-hakkinda-hersey-burada-t571-240.html

Yalnýz 4 gb ram çalýþýrmý bilmem. Gerçi tek slotta 2 gb ram kullananlar var. 4 gb ta belki yükseltilebilir.(aradaki - kaldýrýrsanýz sorunuz cevabý var orada)

Veya http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=228330 ram hakkýnda da bilgi edinebilirsin burdan..

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi andorax -- 12 Aðustos 2008; 1:04:42 >

MoNqOl

12 Aðustos 2008; 1:07:34 

Verdiqin linkde bisey goremedým 2 gb kapasitesi 4 gb'e nasýl yukseltýyosun anlamadým :) ? ne ugrascam 2.5 yapmak ýchýn,gerci o islemciyi takýnca 4gb ram'a falan gerek kalmaz heralde 550-650 ytl aralýgýnda 4 gb rami destekliyen hemde link'deki T7700'i destekliycek bir notebook bilan varmý ?

[C_a_N_e_R]

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

22 Aðustos 2008; 1:19:49 

Arkadaþlar makine max 2 GB destekliyor. 2.5 GB kullanýrken makine de türlü türlü sorunlar çýkýyor. Ses kaydedicisi çalýþmýyordu ve kayýt tuþuna bastýðýmda yeterli bellek yok diyordu. Yani 2.5 rami kaldýrmýyor makine. Ramlerin slotlarýný deðiþtirdiðimde ise makine hiç açýlmýyordu. 512 rami çýkarýp tek slot 2gb kullanýyorum þimdi bir sorun yok.

Sony Ericsson W880i
Walkman'le Müziðe Baðlanýn!
_-_

28 Aðustos 2008; 14:24:12 

Evet 2 gb öle yazýyor zaten her yerde

Hayat sadece üç çizgiden ibarettir...
san_jose

31 Aðustos 2008; 12:45:12 

modelden bugun almayý dusunuyorum gerek yorumlar gerekse kuzenýmýn kullanmýs olmasýnsan wiraless ýn sorunlu oldugu anlasýlýyor sýzce bunu dert etmeyýp almalýmýyým yoksa baska bý notebook mu almalýyým ?

_-_

31 Aðustos 2008; 12:50:25 

quote:

Orjinalden alýntý: san_jose

modelden bugun almayý dusunuyorum gerek yorumlar gerekse kuzenýmýn kullanmýs olmasýnsan wiraless ýn sorunlu oldugu anlasýlýyor sýzce bunu dert etmeyýp almalýmýyým yoksa baska bý notebook mu almalýyým ?

Bende kullanýyorum wirelessinden hiç þikayetim olmadý. Gittiðim her yerde sorunsuzca baðlanýp kullanýyordum. Kuzeninin makinede sorun olabilir.

Hayat sadece üç çizgiden ibarettir...
san_jose

1 Eylül 2008; 21:27:49 

quote:

Arkadaþlar makine max 2 GB destekliyor. 2.5 GB kullanýrken makine de türlü türlü sorunlar çýkýyor. Ses kaydedicisi çalýþmýyordu ve kayýt tuþuna bastýðýmda yeterli bellek yok diyordu. Yani 2.5 rami kaldýrmýyor makine. Ramlerin slotlarýný deðiþtirdiðimde ise makine hiç açýlmýyordu. 512 rami çýkarýp tek slot 2gb kullanýyorum þimdi bir sorun yok.

bende 512+2 gb kullanýyorum su anda sorunsuz hatta hýzý super dýye býlýrým takýlma olmuyor
býde format attýkdan sonra wiraless ý kurdum fakat sagdaký kýsayol tuslarýndan calýstýramadým nerede hata yapmýs olabýlýrm ?

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi san_jose -- 2 Eylül 2008; 12:06:50 >

senmuhammet

6 Eylül 2008; 12:55:07 

Kýsayol tuþlarýný çalýþtýrabilmek için Launch Manager' ý da kurman gerekir.

quote:

Orjinalden alýntý: san_jose

bende 512+2 gb kullanýyorum su anda sorunsuz hatta hýzý super dýye býlýrým takýlma olmuyor
býde format attýkdan sonra wiraless ý kurdum fakat sagdaký kýsayol tuslarýndan calýstýramadým nerede hata yapmýs olabýlýrm ?

ckm

9 Eylül 2008; 1:42:00 

Merhaba 4315 ve 5315 in üretimleri durduruldu mu acaba 4315 almak istiyorum fakat stoklarda yok hiç.

san_jose

23 Eylül 2008; 23:23:42 

ARkadaslar bý yardým edermýnýnýz=(
vista starter kurdum drýverý de yukledým ama arac cubugunda felan wireless gorunmuyor dugmeye týkladýgýmda etkýn veya engellý dýyor ama gormuyor =(

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 [4]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: ACER ASPIRE 4315 Kullanıcıları DerneÄ�i Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Buraya git: