4315 lerde de standby konumundan sonra ısınıp kapanma sorunu var mı? Ayrıca netten kopma olayı 5315 lerde de oluyor. Özellikle Atheros wireless kartı olan notebooklarda. Bu sorunu Vista da, microsoft güncelleme ile çözmüş. Güncelleme yaptığınız zaman ortadan kalkıyor ama XP için birşey diyemiyeceğim.
4315 'e Atheros wireless kartın güncel sürücüsünü ve atheros istemci yardımcı programını kurduktan sonra normale döndü. Sitedeki sürücüyle modeme otomatik bağlanmıyordu.
4315 lerde de standby konumundan sonra ısınıp kapanma sorunu var mı? Ayrıca netten kopma olayı 5315 lerde de oluyor. Özellikle Atheros wireless kartı olan notebooklarda. Bu sorunu Vista da, microsoft güncelleme ile çözmüş. Güncelleme yaptığınız zaman ortadan kalkıyor ama XP için birşey diyemiyeceğim.
xpde var bende anlamadım 1,2 saat sonra kopuyor tekrar bağlanıyor @ddonmez 533mhz de çalışması doğal veriyolu çünkü veri yolu aynı hızda
|AMD Phenom x3 8450 | anakart şimdilik yok :) | Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 800mHz | Samsung 19" 932B Plus | | Palit 7600GS Sonic(500-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
bu arada play pause next filan yazan fn tuş kombinasyonunu çalıştırmayı başaran var mı arcade media programı desteklio sanırım onu.kuran var mı programı ben bulamadım da :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddonmez -- 13 Ocak 2008; 0:43:54 >
ürünün yanında çanta gelmior.ben bu çantadan aldım gerçekten süper bi çanta herkese tavsiye ederim,yurtdışı fiyatı 59 dolar çantanın çok kaliteli ve küçük.satıcıyı da tavsiye ederim,oldukça ilgili ve ince birisi...
önce ses driverını tanıtmazsan sorun çıkartıyor(HD Audio olduğundan). ben soulpass diye bir site var(5315 forumunda linkini veriyor), driverları o sırayla yükleyince sorunum ortadan klkmıştır.