Şimdi Ara

Cable-Safe ile kablo karmaşasına son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kablo karmaşası, özellikle bilgisayar kullanılan bürolarda ya da çalışma yerlerinde her zaman sorun olmuştur. Standart bir bilgisayarın bile zaman zaman oldukça dağınıklık yaratabilen az sayıda kablosuna eklenen yazıcı, tarayıcı, modem adaptörü, şarj cihazları, hoparlörler, ethernet kabloları derken iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Hele ki o kablolardan birini o karışıklık içinden çıkarmanız gerekirse olay işkenceye dönebiliyor.

    Cable-Safe' in kullanıldığı hali görmek için resimlerin üstünde fare ile bekleyin

    Cable-Safe adlı firma, şirkete adını veren Cable-Safe ile bu karmaşaya son veriyor. Firma tarafından üretilen tek ürün, masa altında ya da duvara monte edilerek kullanılyor. Ürün 3 farklı şekilde satılıyor. Masa bacağı gibi ince alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan 12-14 kablo ve hub-modem tarzı aygıtları taşımak üzere tasarlanan Space Saver Kit, yine aynı sayıda kapasiteye sahip olan ve duvara monte edilmek üzere tasarlanan Expansion Kit, ve iki ürünün birleşmesi ile ortaya çıkan ve en geniş kapasiteyi sunan Complete Cable Manager Kit. Üzerinde taşıdığı çoklu priz ile ile taşıdığı aygıtlara elektirik sağlıyor, aygıtların kablolarını kendi mekanizmasına dolayarak ortadan kaldırıyor. Dolayısı ile ortada tek bir elektirik kablosu kalıyor. En çok kapasiteyi sunan Complete Cable Manager Kit' in kapatistesi yetmediği zaman, ekleyebileceğiniz sınırsız sayıdaki Expansion Kit yada Space Saver Kit ile istediğiniz kapasiteye ulaşabiliyorsunuz.Yani Complete Cable Manager Kit farklı bir cihaz değil, iki ürünün birleşmesinden oluşuyor ve pratik yapı sayesinde sınırsız sayıdaki ürünleri birbirine bağlayabiliyorsunuz. Çok basit olan kurulum için hazırlanan pdf formatındaki kurulum sihirbazını buraya tıklayarak çekebilirsiniz.

    Çok büyük sorun olan bu kablo karmaşasına son vermek için harika ve çok pratik bir çözüm olan Cable-Safe' in fiyatları da uygun diyebileceğimiz seviyede. Complete Cable Manager Kit ikili paket halinde 65 dolar, Space Saver Kit ikili paket halinde 48 dolar ve Expansion Kit ikili paket halinde 42 dolara satılıyor. Özellikle en çok kapasiteyi sunan Complete Cable Manager Kit' in altılık paket halinde 188 dolara satılan sürümü çok avantajlı gibi duruyor. Ayrıca firma Türkiye' ye de kargo ile satış yapıyor.


    Sayfanın Linki : http://www.cable-safe.com/products/index.htm








  • çok pahalı ve gereksiz ürün o işi yapıcak bi çok hırdavat var bauhaus ta
  • quote:

    Orjinalden alıntı: furkan1983

    çok pahalı ve gereksiz ürün o işi yapıcak bi çok hırdavat var bauhaus ta


    +1
    Zaten en yaratıcı çözümleri bilgisayar kullanıcıları buluyor. Masamın alltına Pireli bi it yatacak diye o kadar para bayılmam
  • Gereksiz bir ürün heleki bu fiyata daha bir gereksiz oluyor
  • Bu tür ürünler zaten sizin gibi meteliğe kurşun atan tipler için tasarlanmamış.

    Kurumsal firmalar ve firmasında estetik ve kaliteye önem veren kişilere hitap ediyor. Hayıflanmanıza gerek yok yani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pajero

    Bu tür ürünler zaten sizin gibi meteliğe kurşun atan tipler için tasarlanmamış.

    Kurumsal firmalar ve firmasında estetik ve kaliteye önem veren kişilere hitap ediyor. Hayıflanmanıza gerek yok yani

    İstersen meteliğe atmak yerine sana atalım o kurşunu ne dersin Nette tanıştığın herkesi aynı kefeye koyma, Sistemlere binlerce dolar veren insanlar var burada akıllı ol...Kurumsal çözüm bile olsa buna kaynak ayıracak şirketin alnını karışlarım ben...




  • O parayı bana verim siz ben ellede tuttarım 188$ Ayrıca gereksiz benim kasanın arkasını görseniz zira kedi fln girse eve orda ayağını bi takdırdımı hayatını orda geçirir hatta ölür.
  • quote:

    Nette tanıştığın herkesi aynı kefeye koyma, Sistemlere binlerce dolar veren insanlar var burada akıllı ol...


    kimseyi kefeye koymak gibi bir yaklaşımım yok, mesajımdaki simgeler espritüel yaklaşımı ortaya koymakta. Akıllı olmaya çalışırım, olabildiğim kadar tabiki.
    quote:

    Kurumsal çözüm bile olsa buna kaynak ayıracak şirketin alnını karışlarım ben...
    neyini karışlarsın yada avuçlarsın bilemem ama bu tür cihazları alan bi sürü kişi var, 1500-2000 dolarlık sistemi alıp masasına koyan adam 50 dolar verip bu toparlagaçıda alır.

    Hadi hayırlısı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: pajero

    Bu tür ürünler zaten sizin gibi meteliğe kurşun atan tipler için tasarlanmamış.

    Kurumsal firmalar ve firmasında estetik ve kaliteye önem veren kişilere hitap ediyor. Hayıflanmanıza gerek yok yani


    R u Cins.? .
    Bu ürünü almamak meteliğe kurşun atmak değildir bunu almak gereksiz salaklıktır senalmayı istiyorsan buyur al ve hangi katogoriye girmek istiyorsan buyur gir..




  • çok gereksiz derecede pahalı. 188 dolara ki bu para 250 ytl yapar, ben kabloları ortadan yok edecek sistem kurarım istersem.
  • Benim mesajlarımda "bu ürünü almak istiyorum" anlamını hangi cümleden çıkardın.

    Madem tartışmaya bu kadar meyillisin, haberdeki resimlere bakarak bu cihazın neden gereksiz olduğunu açıklayabilirmisin.
  • Neyse kardeş sen bi şirket kurarsın artık sen bizim yerimize AVUÇLARSIN istediğin kadar. Bu topic bilgilendirme amaçlı ama aynı zamanda tartışmaya da açık. Aslında fazla büyütmeye gerek yok. Bizim gibi kullanıcılara pek hitap etmediği kanaatindeyim, aynı fikirde olanların çokluğunu görmek yeterlidir sanırım.
  • fiyatını göremedim ama gereksiz ötesi bi alet olduuuna hemfikirim yine dağınık yine dağınık..............
  • ilk 2 sini anladımda 3. de kablolarda bi eksilme var bence
  • Zaten dikkatli bakınca ortadaki resimde kasa üzerindekii 3 cihazdan ortada kalanı kaybolmuş nedense
  • Böyle bi alet yok, böyle bi allete gerek de yok.
    Taşları kullanacaksın.
  • Biraz kablobağı ve biraz spiralle çok çok daha ucuza hallediliyo.
  • en büyük kablo sorununu hoparlör sistemleri yaratıyor. bu üründe buna çözüm değil gibi. en güzeli kablosuz klavye+mause ve dahili ürünler kullanmak ve ses sistemi yerine kulaklık kullanmak kablo filan kalmaz rahatlanır.
  • EN İYİ ÇÖZÜM CIR CIR PLASTİK KELEPÇE TANESİ 10 KURUŞ
    YETER Mİ
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WORLDTHUNDER

    EN İYİ ÇÖZÜM CIR CIR PLASTİK KELEPÇE TANESİ 10 KURUŞ
    YETER Mİ


    evet cırt cırtlarla kabloları bağlıyorum sonra masanın arkasına bi vida çakıyorum cırt cırtıda oraya bağlıyorum derli toplu oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.