mkidd hocam sen harikasın zate 24 cm filansa bi sorun olmazda eğer daha uzunsa senin taktii kullanabilirim.bide keserken ne kullandın testere filan mı yoksa bıçakta kesebiliyor mu?
Testere değilde varya metal kesmeye yarayan birşey testere gibi daha küçük dikenleri var .Adını bilmiyorum onunla kestim.İnşallah senden sığdırırsın
demir testeresi veya testere laması
Teşekkür ederim hocam.Valla adı neydi neydi gelmedi aklıma öyle yazmıştım....Bir daha asla unutmam
3dMark06 default ram,ekran kartı ve işlemciye göre normal....ama 05 acayip düşük gibi geldi...driver 169.02 whql...
Birde 3dMark06 dan default vga ile 11.5 k üstü alanların işlemcileri quad yada oc lu c2d oluyor...
Ramleriminde dandik olduğunu sayarsak 10.3 k normal ...
Ama hafta içi ramleride değiştiriyorum...
Ama farklı driver la dene diyorsan akşam geldikten sonra denerim...
???????
yok driver iyi bu test de en iyi işi çıkaran driver bu bildiğim kadarı ile... ramler 800 mhz de açlışmıyosa belki etkisi olbilir .. onun haricinde dediğim gibi birazdaha yüksek aması lazımdı bence..
sen oc ye yön ver biraz ve 11k yı aş en azından kartın ve işlmecinin hakkı verilsin derim ben
Arkadaşım merak etme benimde içime oturuyor ...Rezil ramler ve oc suz ancak bu kadar.Hadi windows temiz değil 10.7 k olur en fazla.Ama bu hafta içi inşallah alacağım ramlerle 2.66 ghz işlemci yapmayı planlıyorum.Ekran kartınıda fazla zorlamadın fan devri şu anda %65 de...Onuda %75 yapıp hızları , 650/1600/1900 yapmak istiyorum.Bakacazzz
3dMark06 default ram,ekran kartı ve işlemciye göre normal....ama 05 acayip düşük gibi geldi...driver 169.02 whql...
Birde 3dMark06 dan default vga ile 11.5 k üstü alanların işlemcileri quad yada oc lu c2d oluyor...
Ramleriminde dandik olduğunu sayarsak 10.3 k normal ...
Ama hafta içi ramleride değiştiriyorum...
Ama farklı driver la dene diyorsan akşam geldikten sonra denerim...
???????
yok driver iyi bu test de en iyi işi çıkaran driver bu bildiğim kadarı ile... ramler 800 mhz de açlışmıyosa belki etkisi olbilir .. onun haricinde dediğim gibi birazdaha yüksek aması lazımdı bence..
sen oc ye yön ver biraz ve 11k yı aş en azından kartın ve işlmecinin hakkı verilsin derim ben
Arkadaşım merak etme benimde içime oturuyor ...Rezil ramler ve oc suz ancak bu kadar.Hadi windows temiz değil 10.7 k olur en fazla.Ama bu hafta içi inşallah alacağım ramlerle 2.66 ghz işlemci yapmayı planlıyorum.Ekran kartınıda fazla zorlamadın fan devri şu anda %65 de...Onuda %75 yapıp hızları , 650/1600/1900 yapmak istiyorum.Bakacazzz
Al 3ghze işlemciyi korkma bişey olmaz Ramleride en az 900mhz 4.4.4.12 yapanlardan bul 2. elde ballistics fln satan vardı. Ondan sonra iyi bir puan alabilirsin
Mkidd, kartın hayırlı olsun. Sana birkaç soru sormak istiyorum.
1. Acaba kartın soğutucusu referans soğutucu mu yoksa palitin sonic modelinde de kullandığı mavi soğutucu mu? 2. Eğer mavi soğutucu ise Rivatuner ile kartın sıcaklık değerlerini görmede ve fan hızını değiştirmede bir sorun oluyor mu? 3. Kartın içinden DVI to HDMI dönüştürücü çıkıyor mu?
Öncelikle hayırlı olsun. Uzunca bir süredir Zotac Amp i bekliyorum. Ama geleceği yok. Az önce bir sitede PALIT 8800GT HDMI Sonic gözüme çarptı. Almayı düşünüyorum? Sizce pişman olur muyum?
YENİ KARTIN HAYIRLI OLSUN. AYNI KARTI KULLANIYORUM.VİSTADA OC YAPTIM KARTA.1650 YE 2000 MHZ.ÇIKARDIM VGA YI.COLİN MC REA DIRT DA DENEDİM.30 DK KADAR PROBLEMSİZ OYNADIM.SONRA OYUNU KAPATIP VİSTAYA DÖNDÜM. O DA NE MAVİ EKRAN VERİP KAPATTI.SANIRIM PALİT 8800 GT EN FAZLA 1650 YE 1900 MHZ.KADAR OC OLUYOR.FAZLASINI YAPTINMI STABİL OLMUYOR.GERÇİ OC İLE OCSİZ ARASINDA PEKTE FPS ARTIŞI OLMUYOR GİBİ GELDİ BANA.SENİN OC DEĞERLERİN NEDİR? YADA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUN.