Örneğin 100 tane rar dosyamız var,ama hepside aynı şifreli , Genelde bazı forumlardan indirdiğimiz dosyalar böyle oluyor. Dosyaları açarken Şifreleri Teker teker girmektense şöyle bir yol buldum
*Winrar da File menude "Set default password" diye bir bölüm var.Buraya password u bir kere yazıyoruz. *Winrarın içinden "rar" dosyalarının bulunduğu klasöre gidiyoruz *Winrar da File menude önce "Select All (Ctrl-A)" ile dosyaları seçtikten sonra Commands menude "Extract without confirmation (Alt-W)" tıklıyoruz.
Rar dosyaları hiç bir soru sorulmadan aynı klasörün içine açılacaktır.
Dikkat sadece bu Forum a özel.
Teşekkürler aşağıya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpclient -- 26 Aralık 2007; 2:32:56 >
3,2 lik bir dosya indirdim 33 part ve Bütün partlar şifreli Hatta 25 inci parttan sonra 3 - 5 partın şifresi de farklı Part 1 seçtim - Sağ tıkladım buraya çıkar dedim Şifre girdim Winrar çıkarmaya başladı
İlk part çıkar çıkmaz aslında dosya çıkmış oluyor
Bu arada winrar partları çıkartırken klasöre bakın dosya orada duruyor
Dikkat : Winrar çıkartırken görünen 3,2 lik dosyayı kopy - paste ile başka klasöre kopyaladım Bu arada winrar 10 - 11 partı çıkarana kadar 3,2 lik dosya kopyalamam bitti. Winrar ı iptal ettim kapadım Önemli değil çünki dosyam başka klasörde hazır
Bu yöntemi 2 kere denedim ve başarılı oldum
Diyelim ki PC niz güçlü değil kopyalama yavaş gidiyor Sİze bir kez daha şifre sordu
Dosya kopyalama bitene kadar şifre girmeyin bekleyin. dosya kopyalam işlemi bitsin
Umarım doğru anlatmışımdır
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
Orjinalden alıntı: xpclient Örneğin 100 tane rar dosyamız var,ama hepside aynı şifreli , Genelde bazı forumlardan indirdiğimiz dosyalar böyle oluyor. Dosyaları açarken Şifreleri Teker teker girmektense şöyle bir yol buldum *Winrar da File menude "Set default password" diye bir bölüm var.Buraya password u bir kere yazıyoruz. *Winrarın içinden "rar" dosyalarının bulunduğu klasöre gidiyoruz *Winrar da File menude önce "Select All (Ctrl-A)" ile dosyaları seçtikten sonra Commands menude "Extract without confirmation (Alt-W)" tıklıyoruz. Rar dosyaları hiç bir soru sorulmadan aynı klasörün içine açılacaktır. Dikkat sadece bu Forum a özel. Teşekkürler aşağıya
ben hiçbir forumda genel kural olarak şifreli paylaşım yapıldığında şifrelerin hepsinin aynı olmasını istenildiğini görmedim kaldıki herkes upload yapmıo başka yerden bulup copy+paste yapıor böyle bi ayar bence gereksiz...
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE Benim yaptığımı daha dikkatli okuyun 3,2 lik bir dosya indirdim 33 part ve Bütün partlar şifreli Hatta 25 inci parttan sonra 3 - 5 partın şifresi de farklı Part 1 seçtim - Sağ tıkladım buraya çıkar dedim Şifre girdim Winrar çıkarmaya başladı İlk part çıkar çıkmaz aslında dosya çıkmış oluyor Bu arada winrar partları çıkartırken klasöre bakın dosya orada duruyor Dikkat : Winrar çıkartırken görünen 3,2 lik dosyayı kopy - paste ile başka klasöre kopyaladım Bu arada winrar 10 - 11 partı çıkarana kadar 3,2 lik dosya kopyalamam bitti. Winrar ı iptal ettim kapadım Önemli değil çünki dosyam başka klasörde hazır Bu yöntemi 2 kere denedim ve başarılı oldum Diyelim ki PC niz güçlü değil kopyalama yavaş gidiyor Sİze bir kez daha şifre sordu Dosya kopyalama bitene kadar şifre girmeyin bekleyin. dosya kopyalam işlemi bitsin Umarım doğru anlatmışımdır
3.2lik ne tiske gbmi? eğer 3.2gb bi download yapıldıysa ve 33 parttan oluşuorsa ve şifreli ise asla dediğin yöntem çalışmaz azönce bende 2kere denedim ve çıkan dosya 3.2 gb gibi boyutta gözüksede işe yaramayan bir dosya oluyor çünkü oluşturma tamamlanmadan işlem yarıda bırakılıyor aynı kurulumu yarıda bırakmak gibi bişi bu dediğin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulcubee -- 30 Aralık 2007; 15:58:16 >