Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SMARTNET ARCW4P 4 ETHERNET KABLOSUZ ADSL2/2+ MODEM?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> SMARTNET ARCW4P 4 ETHERNET KABLOSUZ ADSL2/2+ MODEM? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sufiyye

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Aralık 2007; 21:55:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SMARTNET ARCW4P 4 ETHERNET KABLOSUZ ADSL2/2+ MODEM
kullanan arkadaslar var mi acaba almayi dusunuyorum. bi cok insan yorum yapmis cok iyi diye
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=45&Productid=bd83136

Biz bülbül-i muhrik-i dem-i şekva-ı firâkız
Ateş kesilir geçse sabâ gülşenimizden.
Sultan Ikinci Selim

Gavgâda şehdetle bütün kâm alırız biz
Osmanlılarız can verir nâm alırız biz
real pagan

31 Aralık 2007; 19:00:04 

ben kullanıyorum ev için çok iyi...iyiliği nedir dersen; kopma yok, ısınma yok, kurulumu çok kolay, aynı işi yapanlardan daha ucuz.

şimdilik makro...ama büyüyünce NÜ çekecem
http://fotokritik.com/kullanici/appendix/portfolyo
valmar
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Ocak 2008; 0:39:12 

bende bu urunu aldım cok memnunum su ana kadar ne ısınma sorunu yasadım nede kopma kurulumu cok cok kolay hem kablosuz hemde kablolu ozellıgını kullanıom gusel bı urun..
grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Ocak 2008; 17:13:48 

smart ailesinin en huzurlularından

The X Files
TonyM

4 Ocak 2008; 21:42:50 

ben aldım kullanıyorum. bence ayarlarıyla çok oynamazsan güzel bi modem. ev için yeterli.

surfer

5 Ocak 2008; 5:41:22 

bende wireless router ı var. sorunsuz.. modemi de iyidir diye tahmin ediyorum.

Act how you feel, feel how you act. This is the starting point of happiness . Don't put pressure on your brain in your daily life...
Stoned Boss

22 Ocak 2008; 18:47:46 

bu modemden aldim dun ancak kurulumu yaptim sifreleyince baglanamiyorum internete hem wep denedim hemde wpa
sonuc basarisiz yardimci olabilecek varmi acaba kullanma klavuzundaki herseyi yaptim ince ayrintilarina kadar
o da yetmedi teknik destegi telefonla aradim adamlar 2 saat anlattilar klavuzda yazanlari onlarlada adim adim resetliyip bastan yaptik ama sonuc basarisiz sifreyi kaldirinca baglanabiliyorum evdeki 2 makinadanda ancak wep veya wpa sifreleyince sifreyi soruyo yaziyorum wireless agina baglaniyor ama internet yok
kablonet ethernet cikisindan smartnet wan girisine takili isletim sistemi biri xp biri leopard yardimci olabilecek varmi acaba :s

edit: adsl bolumune yazmisim modemin markasini direk gorunce atladim tabi sorunu anlatmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoned Boss -- 22 Ocak 2008; 18:49:38 >
gunescan

25 Ocak 2008; 15:16:58 

ben de aldım bir kaç gün önce hepsiburada'dan. Genel olarak çok iyi bi modem. evim 3 katlı. orta kata koydum, üst ve alt katlardan gayet güzel çekiyor. ( kat arsı beton normalden kalın). 70 ytl fiyata göre gayet tatmin edici. yalnız QoS kullanımını ayarlayamadım. Cfosspeed kullanıyorum ama emule kullanırken diğer bilgisayarın int hızı baya düşüyor. emule upload ettigi için. QoS ayarlarını yapabilen varsa yardım eder umarım..

erdalonline

25 Ocak 2008; 21:29:40 

quote:

Orjinalden alıntı: gunescan

ben de aldım bir kaç gün önce hepsiburada'dan. Genel olarak çok iyi bi modem. evim 3 katlı. orta kata koydum, üst ve alt katlardan gayet güzel çekiyor. ( kat arsı beton normalden kalın). 70 ytl fiyata göre gayet tatmin edici. yalnız QoS kullanımını ayarlayamadım. Cfosspeed kullanıyorum ama emule kullanırken diğer bilgisayarın int hızı baya düşüyor. emule upload ettigi için. QoS ayarlarını yapabilen varsa yardım eder umarım..

Smartnet modemden bende de var. Özellikle Qos özelliği olduğu için almıştım ama maalesef bu özellik çalışmıyor. Bu modemin dağıtıcısı olan kont bilişim ile bile görüştüm ama bana maalesef firmware ile çözülemeyen bir problem yardımcı olamayacağız dediler. Ve tüm modemlerde bu sorun varmış. Bu sorunu bildikleri halde hala Qos özelliği var diye tanıtıyorlar... ve bu konuda ilk ve tek şikayet benden gelmiş. Onlar bunun farkında bile değillermiş.. miş miş miş...
Gerçi modem çok güzel hiç problemsiz çalışıyor, .wireless çok iyi, vb.. iyi iyi de Qos çalışmıyor :(

Datron core2duo 1.83ghz 2gb ram
Windows Vista Ultimate x64 tr sp1
Sony Ericsson w810i //// CANON POWERSHOT A720IS
Boracalin

25 Ocak 2008; 23:29:46 

quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

quote:

Smartnet modemden bende de var. Özellikle Qos özelliği olduğu için almıştım ama maalesef bu özellik çalışmıyor. Bu modemin dağıtıcısı olan kont bilişim ile bile görüştüm ama bana maalesef firmware ile çözülemeyen bir problem yardımcı olamayacağız dediler. Ve tüm modemlerde bu sorun varmış. Bu sorunu bildikleri halde hala Qos özelliği var diye tanıtıyorlar... ve bu konuda ilk ve tek şikayet benden gelmiş. Onlar bunun farkında bile değillermiş.. miş miş miş...
Gerçi modem çok güzel hiç problemsiz çalışıyor, .wireless çok iyi, vb.. iyi iyi de Qos çalışmıyor :(

Ya cahilliğimi bağışlayın ama bu QOS'u ağ bağlantımın özelliklerinde görüyom da ne işe yarar bu? Yenir mi içilir mi? İyi bişeymidir?
smartnete gelince airties rt111 modem sipariş ettiydim benim pc'ciye o gecikecek dedi bir gün ve sen al bu smartnetle idare et bu akşam dedi... Bende yaf bu dandiktir elimde kalır sen benim airtiesı çabuk getir dedim. Aldım smartneti geldim şakır şakır 20 sn'de kurdum.... O gece full netteydim rapidden falan da bissürü bişey indirdim falan gayet iyiymiş dedim... Ertesi gün airties geldi smartneti götürdüm göyya airties daha iyi ya aldım geldim bağlandık falan iyi kurulum sorunsuz ama şöyle bi bakınca ve tarafsız yorum yapacak olursam walla smartnet daha hızlıydı airties'a göre...(gözle görülür bir fark var ya... ) acaba airtiesın bi problemimi var yoksam smartneti geri mi istesem diye ikilemdeyim şimdi.... Smartnet daha hızlıydı ama tabii uzun vade de sonuç nasıldır bilemem.... Neyse konuy dağıtmıyayım abi bu QOS nedir be?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boracalin -- 25 Ocak 2008; 23:30:47 >

Amd Athlon64 X2 DualCore 3800+(2.00Ghz) + 2x 1 GB 667 mhz ddr2 ram+Asus m2vmx anakart+256 mb onboard vga+300 watt aopen(pfc'li) kasa+samsung dvd combo+samsung 80gb sata hdd
gunescan

26 Ocak 2008; 12:52:47 

Quality of Service, yani Türkçe olarak Servis Kalitesi demektir QoS. Örneğin internette gezinirken sitelerin çabuk açılmasını isteriz. QoS denen sistem web sitelerine, sohbet uygulamalarına, çevrimiçi oyunlara, VoIP uygulamalarına yüksek öncelik tanır ve bu sayede işlerimizi aksatmadan yürütürüz. Bununla birlikte Ares, eMule, Torrent gibi sistemlere düşük öncelik atanır. Bilirsiniz ki bu sistemlerde Upload ve Download yapılır. Düşük öncelikli uygulamalar -adı üstünde- yüksek öncelikli işlemler bittiğinde işlerine devam ederler. Yani Yüksek öncelikli işlem bitene kadar gereken band genişliğini kullanır.
Anlatabilmişimdir umarım.
Saygılar.

düzeltme: Herşey iyi güzel dedim ama geceleri açık bırakıyorum modemi ve sabah baktıgımda web siteleri açılmıyor. Ama msn bağlı kalıyor. Çözemedim bu durumu. Boş kalma süresi diye bişey var ayarlarında 20 dk olarak ayarlanmış. 2000 dk yaptım bakalım nolacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunescan -- 27 Ocak 2008; 9:10:34 >

Boracalin

27 Ocak 2008; 22:19:42 

quote:

Quality of Service, yani Türkçe olarak Servis Kalitesi demektir QoS. Örneğin internette gezinirken sitelerin çabuk açılmasını isteriz. QoS denen sistem web sitelerine, sohbet uygulamalarına, çevrimiçi oyunlara, VoIP uygulamalarına yüksek öncelik tanır ve bu sayede işlerimizi aksatmadan yürütürüz. Bununla birlikte Ares, eMule, Torrent gibi sistemlere düşük öncelik atanır. Bilirsiniz ki bu sistemlerde Upload ve Download yapılır. Düşük öncelikli uygulamalar -adı üstünde- yüksek öncelikli işlemler bittiğinde işlerine devam ederler. Yani Yüksek öncelikli işlem bitene kadar gereken band genişliğini kullanır.
Anlatabilmişimdir umarım.
Saygılar.

düzeltme: Herşey iyi güzel dedim ama geceleri açık bırakıyorum modemi ve sabah baktıgımda web siteleri açılmıyor. Ama msn bağlı kalıyor. Çözemedim bu durumu. Boş kalma süresi diye bişey var ayarlarında 20 dk olarak ayarlanmış. 2000 dk yaptım bakalım nolacak..

Dostum çok sağol... Peki bunun iyi çalışıp çalışmadığını ve çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim... Yada bunu sağlıklı nasıl çalıştırabilirim....
Neyse bilgi için çok teşekkürler... Saygılar....

Amd Athlon64 X2 DualCore 3800+(2.00Ghz) + 2x 1 GB 667 mhz ddr2 ram+Asus m2vmx anakart+256 mb onboard vga+300 watt aopen(pfc'li) kasa+samsung dvd combo+samsung 80gb sata hdd
blue1972

28 Ocak 2008; 14:28:42 

netteki fiyati cok uygun.Bu fiyata kacmaz. Cok kaliteli ve kolay kurulumu olan iyi bir cihaz.Isinma problemi ve kesiklik problemi yok.Tavsiye ederim.

omanner

30 Ocak 2008; 16:28:34 

Süper bir modem 3 aydır kullanıyorum.

Ne YaPaRsAn YaP, eN iYiSiNi YaP.
erdalonline

31 Ocak 2008; 15:08:06 

arkadaşlar modem gerçekten çok güzel, problemsiz çalışıyor.
Ama Qos için alacaksanız almayın çünkü Qos özelliği çalışmıyor.

burak.34

3 Şubat 2008; 18:49:46 

arkadaslar bır ıkı gun içinde alıcam Qos un ne oldugunu anladım peki destekleyenle desteklemeyen arasında cok hız farkı olurmu ?

DeLL İnspiron 6400 CS11
erdalonline

3 Şubat 2008; 23:42:59 

Qos özelliği özellikle voip ile telefon görüşmesi yaparken veya msnden görüşme yaparken aynı anda download'ta yapıyorsanız ses verilerine öncelik tanıyor.
Yani güzel bir özellik ama modemin hızı ile ilgisi pek yok.
Ben bu modemi aylardır kullanıyorum, harika bir modem bir de Qos çalışsaydı :)