Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Tellcom''dan QuikNet''le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet ayl

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Kov3nanT, daschund
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Tellcom''dan QuikNet''le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet ayl Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Emre A.

19 Şubat 2008; 13:01:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: darkcastle5050

bu tellcom'u niye bu kadar övüyorsunuz anlamadım gitti özel ve buyuk siteler dışında normal binalara hiçbir yatırım yok bu sitelerde oturmuyorsanız ki bunlarda oturmayan bi ton insan var nie hala bunların reklamını yapıyorlar hiçbir zaman gelmeyecek tellcom buralara hepsi hikaye bunların masal, ütopya inanmayın bunlara bu sitelerde oturma şansımız var mı yok....

dostum bence en kısa zamanda yaygınlaşacak, ttnet'e rakip olacak.. ve benim yakınlarıma doğru da alt yapısı başlanmış. Çekmeköy yakınlarına.. bende en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.. ttnet'ten bıktım artık gerçekten.. 109 YTL hiç birşey değil bence. 100Mbit yani..

TellCom

Bol Bol Ayet-el Kürsi Okuyun - Yenilendi
HighDarTheMan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Şubat 2008; 13:06:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Emre A.

quote:

bu tellcom'u niye bu kadar övüyorsunuz anlamadım gitti özel ve buyuk siteler dışında normal binalara hiçbir yatırım yok bu sitelerde oturmuyorsanız ki bunlarda oturmayan bi ton insan var nie hala bunların reklamını yapıyorlar hiçbir zaman gelmeyecek tellcom buralara hepsi hikaye bunların masal, ütopya inanmayın bunlara bu sitelerde oturma şansımız var mı yok....

dostum bence en kısa zamanda yaygınlaşacak, ttnet'e rakip olacak.. ve benim yakınlarıma doğru da alt yapısı başlanmış. Çekmeköy yakınlarına.. bende en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.. ttnet'ten bıktım artık gerçekten.. 109 YTL hiç birşey değil bence. 100Mbit yani..

TellCom

hemen ön başvuru yaptım çekmeköye geliyor.
Emre A.

19 Şubat 2008; 13:16:31 

quote:

Orjinalden alıntı: HighDarTheMan

quote:

quote:

TellCom

hemen ön başvuru yaptım çekmeköye geliyor.

iyi yapmışsn dostum, ümraniye içinde birazdan yapıcam. Ev daha çok ümraniye çekmeköy arasında.

darkcastle5050

19 Şubat 2008; 13:47:40 

HANGİ GÜNKÜ RÜYANIZDA GÖRDÜNÜZ ÇEKMEKÖYE GELDİGİNİ MERAK ETTİM o gece gördüğünüz rüyanın öncesinde aksam yatmadan önce tatlı bir yemek yediniz herhalde ve o yuzden istediginiz, hayal ettiginiz rüyaları arka arkaya gördünüz sanırım....:)

bye

esen mesen kalın

Emre A.

19 Şubat 2008; 14:03:41 

quote:

HANGİ GÜNKÜ RÜYANIZDA GÖRDÜNÜZ ÇEKMEKÖYE GELDİGİNİ MERAK ETTİM o gece gördüğünüz rüyanın öncesinde aksam yatmadan önce tatlı bir yemek yediniz herhalde ve o yuzden istediginiz, hayal ettiginiz rüyaları arka arkaya gördünüz sanırım....:)

bye

esen mesen kalın

Hizmet Verilen Bölgeler

Ataşehir, Bahçeşehir, Kemerburgaz, Çekmeköy

smd

Sisteme Gözat

19 Şubat 2008; 14:23:35 

quote:

quote:

bye

esen mesen kalın

Hizmet Verilen Bölgeler

Ataşehir, Bahçeşehir, Kemerburgaz, Çekmeköy

hocam kemerburgaz da görünüyor ama ön başvuru formunda kemerburgaz yok

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." Ufuk KAYAN(ANDREİ) mekanın cennet olsun

... . -. .. ... . ...- .. -.-- --- .-. ..- --
ugiboy

19 Şubat 2008; 15:21:36 

İzmirde varmı bir gelişme son durum nedir???

Emre A.

19 Şubat 2008; 17:33:38 

İstanbul/Ümraniye'nin çoğu yerlerine en kısa zamanda ağlar döşenecekmiş. Şu an bende yararlanabiliyorum galiba hizmetten. En kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum. Fiberoptik ağlar gelmiş ama henüz bağlanmamış. Kafam yattı bu Tellcom'a inşallah en kısa zamanda geçeceğim. İnşallah memnunda kalırız.

emre d.

20 Şubat 2008; 3:26:28 

şu an 4mbit bağlantı ile 20kb indiriyorum saatlerdir 25in üzerine çıkmadı.

SEN ÇOK YAŞA TTNET. SENİN BEN .....

ytü
leon_cdf23

21 Şubat 2008; 21:43:18 

Nerede acaba ?
[/quote]

çankayada zirve kentte başaladı.

leon_cdf23

21 Şubat 2008; 21:47:31 

çankaya ve çayyolu civarları olması lazım
[/quote]
Çankaya'da olamaz. Zaten orada oturuyorum ve hiç duymadım. Size bilgi nerden geldi? Benim bildiğim Eryaman'da bir çalışma vardı.
[/quote]

çankayda ilk yayın başladı eryamanda çalışmaya büyük bir hızla devam ediyoruz.bilgi derken alt yapıyı kuran benim bilgi direk size ilk elden geliyor.

leon_cdf23

21 Şubat 2008; 21:52:16 

quote:

bu sistem türkiyenin her noktasına dağılacak.sadece biraz sabır.

Shadow_Shooter

Sisteme Gözat

21 Şubat 2008; 21:53:43 

Sayın leon_cdf23

Bu çalışmalar, çabalar çok hoş ancak özelden genele yayılma ne zaman başlayacak? Şimdiye kadar hep binaya veya siteye özel çalıştığınzı gördük. Mesela Çankaya'da ikamet ediyorum en azından tüm Ankara olmasa bile bir ilçeyi kapsamanız mümkün değil mi? Ya da böyle bir çalışmaya girilmemesinin nedeni aşırı maliyetin karşılanamayacağı korkusu mu? Umarım bu şekilde zümre hizmeti olmaktan çıkıp herkese ulaşmayı başarırsınız. Ancak ben bunu 1 yıl içerisinde mümkün görmüyorum. Anladığım kadarıyla bu şekilde bina bina çalışılmaya devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 21 Şubat 2008; 21:59:42 >

ShadowShooter.Net
Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
linkin_park20

21 Şubat 2008; 22:20:35 

sayın leon_cdf23

çalışmalarınızda başarılar dileriz. forumdada okudugunuz gibi herkes tarihi merak ediyor. sadece ankaradan sorumlusunuz anladıgım kadarıyla. ankaranın altyapısının ne zaman hazır hale gelecegi hakkında bilginiz var mı? ayrıca bursa, izmir gibi illerle ilgili bilginiz varsa bizimle paylasır mısınız?

http://forum.donanimhaber.com/m_20125380/mpage_1/key_//tm.htm#20263168

ingoo mp4 player incelemem
aliss

21 Şubat 2008; 22:36:19 

ya bırakın sabırmış ne çileler çekiyoruz nüfusu 250bin vs den fazla olanlara hemen yapsalar bari

MeRYa

21 Şubat 2008; 22:37:41 

keske bursada olsa ev diil net tabiki

disorderpunk

Sisteme Gözat

25 Şubat 2008; 15:29:34 

Ankara Ümitköy Yaşamkent mah. Ataşehir sitesi > Tellcom alt yapı çalışmaları 3 gün önce başladı,heryer kazıuldı :P . 2 3 güne biticek sanırım. Gelsin 5mbit :) Gelsin IP TV. Gelsin Görüntülü telefon vs vs.

Edit: Bu yer Ankara'nın en dış kısmıdır. Konutkent, Koru sitesinden 4-5 km daha uzaktadır şehire göre. Yeni yerleşim alanıdır. Ek bilgi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Şubat 2008; 15:31:09 >

Q6600@3.6 1.4v VID@1.2875 - Zotac 8800GT 1.2v 744/1803/2006 - P35C DS3R v2 - 2x1gb Geil Black Dragon 5-5-5-15@1000 2.1v - FPS600watt - Lian LI FB 007 Plus II
disorderpunk

Sisteme Gözat