bu tellcom'u niye bu kadar övüyorsunuz anlamadım gitti özel ve buyuk siteler dışında normal binalara hiçbir yatırım yok bu sitelerde oturmuyorsanız ki bunlarda oturmayan bi ton insan var nie hala bunların reklamını yapıyorlar hiçbir zaman gelmeyecek tellcom buralara hepsi hikaye bunların masal, ütopya inanmayın bunlara bu sitelerde oturma şansımız var mı yok....
dostum bence en kısa zamanda yaygınlaşacak, ttnet'e rakip olacak.. ve benim yakınlarıma doğru da alt yapısı başlanmış. Çekmeköy yakınlarına.. bende en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.. ttnet'ten bıktım artık gerçekten.. 109 YTL hiç birşey değil bence. 100Mbit yani..
bu tellcom'u niye bu kadar övüyorsunuz anlamadım gitti özel ve buyuk siteler dışında normal binalara hiçbir yatırım yok bu sitelerde oturmuyorsanız ki bunlarda oturmayan bi ton insan var nie hala bunların reklamını yapıyorlar hiçbir zaman gelmeyecek tellcom buralara hepsi hikaye bunların masal, ütopya inanmayın bunlara bu sitelerde oturma şansımız var mı yok....
dostum bence en kısa zamanda yaygınlaşacak, ttnet'e rakip olacak.. ve benim yakınlarıma doğru da alt yapısı başlanmış. Çekmeköy yakınlarına.. bende en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.. ttnet'ten bıktım artık gerçekten.. 109 YTL hiç birşey değil bence. 100Mbit yani..
TellCom
hemen ön başvuru yaptım çekmeköye geliyor.
iyi yapmışsn dostum, ümraniye içinde birazdan yapıcam. Ev daha çok ümraniye çekmeköy arasında.
HANGİ GÜNKÜ RÜYANIZDA GÖRDÜNÜZ ÇEKMEKÖYE GELDİGİNİ MERAK ETTİM o gece gördüğünüz rüyanın öncesinde aksam yatmadan önce tatlı bir yemek yediniz herhalde ve o yuzden istediginiz, hayal ettiginiz rüyaları arka arkaya gördünüz sanırım....:)
HANGİ GÜNKÜ RÜYANIZDA GÖRDÜNÜZ ÇEKMEKÖYE GELDİGİNİ MERAK ETTİM o gece gördüğünüz rüyanın öncesinde aksam yatmadan önce tatlı bir yemek yediniz herhalde ve o yuzden istediginiz, hayal ettiginiz rüyaları arka arkaya gördünüz sanırım....:)
bye
esen mesen kalın
Hizmet Verilen Bölgeler
Ataşehir, Bahçeşehir, Kemerburgaz, Çekmeköy
hocam kemerburgaz da görünüyor ama ön başvuru formunda kemerburgaz yok
İstanbul/Ümraniye'nin çoğu yerlerine en kısa zamanda ağlar döşenecekmiş. Şu an bende yararlanabiliyorum galiba hizmetten. En kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum. Fiberoptik ağlar gelmiş ama henüz bağlanmamış. Kafam yattı bu Tellcom'a inşallah en kısa zamanda geçeceğim. İnşallah memnunda kalırız.
çankaya ve çayyolu civarları olması lazım [/quote] Çankaya'da olamaz. Zaten orada oturuyorum ve hiç duymadım. Size bilgi nerden geldi? Benim bildiğim Eryaman'da bir çalışma vardı. [/quote]
çankayda ilk yayın başladı eryamanda çalışmaya büyük bir hızla devam ediyoruz.bilgi derken alt yapıyı kuran benim bilgi direk size ilk elden geliyor.
bu sistem türkiyenin her noktasına dağılacak.sadece biraz sabır.
Bu çalışmalar, çabalar çok hoş ancak özelden genele yayılma ne zaman başlayacak? Şimdiye kadar hep binaya veya siteye özel çalıştığınzı gördük. Mesela Çankaya'da ikamet ediyorum en azından tüm Ankara olmasa bile bir ilçeyi kapsamanız mümkün değil mi? Ya da böyle bir çalışmaya girilmemesinin nedeni aşırı maliyetin karşılanamayacağı korkusu mu? Umarım bu şekilde zümre hizmeti olmaktan çıkıp herkese ulaşmayı başarırsınız. Ancak ben bunu 1 yıl içerisinde mümkün görmüyorum. Anladığım kadarıyla bu şekilde bina bina çalışılmaya devam edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 21 Şubat 2008; 21:59:42 >
ShadowShooter.Net Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
çalışmalarınızda başarılar dileriz. forumdada okudugunuz gibi herkes tarihi merak ediyor. sadece ankaradan sorumlusunuz anladıgım kadarıyla. ankaranın altyapısının ne zaman hazır hale gelecegi hakkında bilginiz var mı? ayrıca bursa, izmir gibi illerle ilgili bilginiz varsa bizimle paylasır mısınız?
Ankara Ümitköy Yaşamkent mah. Ataşehir sitesi > Tellcom alt yapı çalışmaları 3 gün önce başladı,heryer kazıuldı :P . 2 3 güne biticek sanırım. Gelsin 5mbit :) Gelsin IP TV. Gelsin Görüntülü telefon vs vs.
Edit: Bu yer Ankara'nın en dış kısmıdır. Konutkent, Koru sitesinden 4-5 km daha uzaktadır şehire göre. Yeni yerleşim alanıdır. Ek bilgi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Şubat 2008; 15:31:09 >