arkadaşlar herkeze selamlar ben tellcom un ankara alt yapısını oluşturuyorum tellcom ankara için bilgi almak istiyen olursa kendilerine yardımcı olurum.kendinize iyi bakın iyi çalışmalar.
hocam sıcak sıcak ilk soruyu ben sorayım.. Ankara'da ilk hangi semtler bu olaydan faydanalabilecek? ve çekilecek fiberoptik kabloların haritası felan varmı elinizde.. hangi rotalardan geçerek hangi semtler pilot olarak başlayacak bu olaya?
birde bu bahsi geçen site veya siteler hangileri?
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hub_ -- 12 Ocak 2008; 22:00:04 >
hocam şu anda istanbuldan gelen fiber optik kablo ankara çay yolunda bulunan turkcell merkezinde. şimdi bizim önçelik verdiğimiz semtler çayyolu,batıkent,eryaman,ve çankya. ankarada bu sistem ilk sitelere uygulanacak daha sonra binlar bunun için beklemen gereken bir zamana var.ğer siten de oturuyon ve 100 daire varsa sitende adresi ver ben sana pazarlamaçıları göndereyim iyi akşamlar.
hocam şu anda istanbuldan gelen fiber optik kablo ankara çay yolunda bulunan turkcell merkezinde. şimdi bizim önçelik verdiğimiz semtler çayyolu,batıkent,eryaman,ve çankya. ankarada bu sistem ilk sitelere uygulanacak daha sonra binlar bunun için beklemen gereken bir zamana var.ğer siten de oturuyon ve 100 daire varsa sitende adresi ver ben sana pazarlamaçıları göndereyim iyi akşamlar.
Turkcell Plaza nerdeyse dibimde :) ümitköyde oturuyorum.. 15 kişilik apartman.. bu bölgede ilgi duyacağını tahmin ediyorum çünkü herkes yavaşlıktan şikayetçi.. ayrıca bulunduğum yerle eskişehir yolu arası 200 metre
işte apartman lar ikinçi etepta bu sistem için beklemen lazım ama emin ol beklediğine deyecek.
tahmin edebiliyorum :) güzel olacak yahu :) peki kaç adam toplamamız lazım bu işe girişmek için.. diyelim apartmana 15 kişi topladım gelip kurarlarmı fiberi?
yeter gelen kablo geniş bir banda sahip birde fiber kablo.dağılmaya başlandığı zaman nasıl baz istasyonları her yerde var bu da öyle olacak.yani türk telekom gibi olacaz her yerde bulunacaz.
eğer site bazında düşünürsek 100 daire en az olmalı. ama apartmanlara geçildiğinde sanırsan böyle bir sorun kalmıyacak nekadar olursan ol olacak ve bağlantı sağlancak