Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Tellcom''dan QuikNet''le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet ayl

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Tellcom''dan QuikNet''le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet ayl Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hub_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ocak 2008; 21:58:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: leon_cdf23

arkadaşlar herkeze selamlar ben tellcom un ankara alt yapısını oluşturuyorum tellcom ankara için bilgi almak istiyen olursa kendilerine yardımcı olurum.kendinize iyi bakın iyi çalışmalar.

hocam sıcak sıcak ilk soruyu ben sorayım.. Ankara'da ilk hangi semtler bu olaydan faydanalabilecek? ve çekilecek fiberoptik kabloların haritası felan varmı elinizde.. hangi rotalardan geçerek hangi semtler pilot olarak başlayacak bu olaya?

birde bu bahsi geçen site veya siteler hangileri?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hub_ -- 12 Ocak 2008; 22:00:04 >
leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:00:00 

arkadaşım eğer ankarada oturutyosan 0312 440 46 80 ara sana gerekli bilgiyi verirler. kendine iyi bak

hub_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ocak 2008; 22:08:27 

quote:

arkadaşım eğer ankarada oturutyosan 0312 440 46 80 ara sana gerekli bilgiyi verirler. kendine iyi bak

peki tam olarak nerenin numarası bura?
leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:10:35 

hocam şu anda istanbuldan gelen fiber optik kablo ankara çay yolunda bulunan turkcell merkezinde. şimdi bizim önçelik verdiğimiz semtler çayyolu,batıkent,eryaman,ve çankya. ankarada bu sistem ilk sitelere uygulanacak daha sonra binlar bunun için beklemen gereken bir zamana var.ğer siten de oturuyon ve 100 daire varsa sitende adresi ver ben sana pazarlamaçıları göndereyim iyi akşamlar.

leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:14:26 

yapılan siteler zirvekent,anitta park,atabilge vs bunların alt yapısı tamam.bunlar en şanslı siteler bençe.a.s

hub_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ocak 2008; 22:15:08 

quote:

hocam şu anda istanbuldan gelen fiber optik kablo ankara çay yolunda bulunan turkcell merkezinde. şimdi bizim önçelik verdiğimiz semtler çayyolu,batıkent,eryaman,ve çankya. ankarada bu sistem ilk sitelere uygulanacak daha sonra binlar bunun için beklemen gereken bir zamana var.ğer siten de oturuyon ve 100 daire varsa sitende adresi ver ben sana pazarlamaçıları göndereyim iyi akşamlar.

Turkcell Plaza nerdeyse dibimde :) ümitköyde oturuyorum.. 15 kişilik apartman.. bu bölgede ilgi duyacağını tahmin ediyorum çünkü herkes yavaşlıktan şikayetçi.. ayrıca bulunduğum yerle eskişehir yolu arası 200 metre
VIKING
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ocak 2008; 22:16:59 

En güzel bişi
leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:17:33 

burası ankara tellcomun irtibat birosu gerekli bilgiyi buradan ala bilirsin.

hub_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ocak 2008; 22:20:45 

peki hocam istanbuldan gelecek 1 kablo ile tüm ankaranın altyapısı oluşturulabilinecekmi? Yetermi yani?
leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:23:38 

işte apartman lar ikinçi etepta bu sistem için beklemen lazım ama emin ol beklediğine deyecek.

hub_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ocak 2008; 22:27:12 

quote:

işte apartman lar ikinçi etepta bu sistem için beklemen lazım ama emin ol beklediğine deyecek.

tahmin edebiliyorum :) güzel olacak yahu :) peki kaç adam toplamamız lazım bu işe girişmek için.. diyelim apartmana 15 kişi topladım gelip kurarlarmı fiberi?
Wessago

12 Ocak 2008; 22:28:10 

Ankaraya kadar gelmişken Konyayı esgeçmezsiniz umarım. :D

leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:28:11 

yeter gelen kablo geniş bir banda sahip birde fiber kablo.dağılmaya başlandığı zaman nasıl baz istasyonları her yerde var bu da öyle olacak.yani türk telekom gibi olacaz her yerde bulunacaz.

hub_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ocak 2008; 22:32:25 

ben sizi gördüm eve giderken beyaz bi arab turuncu bi kalboyla uğraşıodunuz büyük bi ihtimal sizinkiydi.. vallaha inip bakacaktım he
leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:36:25 

konya benim işim değil ama gelderlerse gelirim neden olmasın.

leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:40:23 

eğer site bazında düşünürsek 100 daire en az olmalı. ama apartmanlara geçildiğinde sanırsan böyle bir sorun kalmıyacak nekadar olursan ol olacak ve bağlantı sağlancak

leon_cdf23

12 Ocak 2008; 22:43:52