http://www.tellcomadsl.com/ a girdim sağ tarafta ikili paket i seçtim yine sağ tarafta bölgenizde adsl varmı olan bölgeyi doldurdum bu çıktı şimdi benim bölgemde tellcom hızlı internetten yararlanabilecekmiyim
şimdi tek soru soruyum form doldurdum ama tellcom ALMANYA - FRANSA mı üzerinden bağlantı sağlıyor eğer almanya ise ping değerleri aşırı iyi olcaktır ama frans yani telekom bağlantısı ise tellcom a geçmenin anlamı kalmıcaktır ...
Bu ağ yapısı fiberoptik kablolarla sitelere dağıtılan erişim için değil mi? Ben ADSL hizmetinin TT altyapısı kullanılarak, Smile ADSL ve Super ADSL gibi toptan alınıp satıldığını biliyordum. Doğru bilgiyi verecek arkadaşa teşekkürler...
Bu ağ yapısı fiberoptik kablolarla sitelere dağıtılan erişim için değil mi? Ben ADSL hizmetinin TT altyapısı kullanılarak, Smile ADSL ve Super ADSL gibi toptan alınıp satıldığını biliyordum. Doğru bilgiyi verecek arkadaşa teşekkürler...
gereken bilgi internet sitesinde mevcut 10dk zaman ayırıp okusaydınız cevabınızı bulabilirdiniz
gereken bilgi internet sitesinde mevcut 10dk zaman ayırıp okusaydınız cevabınızı bulabilirdiniz
sitesini inceledim. ne hızda ne fiyatta telekomdan bi farkını göremedim. ne özelliği var bunların
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
ADSL2+ desteği olmadıkca kimse ADSL yapısının tellcom olduğuna beni inandıramaz :) Tabi şu var telekom'un telefon hattını telekomun DSLM santralini ve telekomun yönlendiricileri ile tellcom Almanya'ya gidiyorsa buda bir nevi tellcom alt yapısı oluyor :)
Telekom altyapısı olsada yine de bağlantı ayarlarını iyi yaptıktan sonra iyi olmaz mı? Artı Fransa yerine Almanya yurtdışı çıkış bağlantısının olması bence bir avantaj olabilir. Çünkü şu an Almanya Fransa dan daha iyi ping veriyor. Tellcom'a geçenler arkadaşlar var mı? Edindiğimiz bilgileri paylaşalım. Sonuçta bizi telekom tekelinden kurtaracak herşeye destek vermeliyiz..
http://www.tellcomadsl.com/ a girdim sağ tarafta ikili paket i seçtim yine sağ tarafta bölgenizde adsl varmı olan bölgeyi doldurdum bu çıktı şimdi benim bölgemde tellcom hızlı internetten yararlanabilecekmiyim